Къде в Бургас (7) ...

• 65 864
  • 665
  •   1
Отговори
# 345
Laughing Не!Дай ми моля те някакъв  ориентир-кой магазин е на ъгъла на пресечката или коя по ред е пресечката на Богориди.

Значи, минаваш Фотинов и вървиш към морската и след 20 метра е пресечката, има аптека на ъгъла. Магазинчето е отсреща, точно до него сега направиха някакъв нов за бижута, където беше предизборния щаб на Костадинов...Ма как обяснявам, нямам равна просто Crazy ooooh! Сега дали разбра? newsm78 Дефакто, следващата пресечка след Фотинов е.

# 346
Пресечката е тази, в която беше бившата таверна  "Звезден рай".

# 347
Laughing Не!Дай ми моля те някакъв  ориентир-кой магазин е на ъгъла на пресечката или коя по ред е пресечката на Богориди.

Значи, минаваш Фотинов и вървиш към морската и след 20 метра е пресечката, има аптека на ъгъла. Магазинчето е отсреща, точно до него сега направиха някакъв нов за бижута, където беше предизборния щаб на Костадинов...Ма как обяснявам, нямам равна просто Crazy ooooh! Сега дали разбра? newsm78 Дефакто, следващата пресечка след Фотинов е.

Проблесна ми GrinningМерси много!

# 348
За нищо Grinning

# 349
Другият Умбало е срещу кафе Хавай и Гролша.

# 350
  • London, baby
Умбопо-то го преместиха, където обясни Naomi. А преди беше с/у кафе Hawaii.

# 351
  • По света и У нас
Уф, аз влязох за да ви попитам от къде мога да купя ниргеле.
Ама така се отплеснах пак, че забравих ooooh!

Аз съм виждала разнообразни в магазина за сувенири/подаръци на Александровка и Кирил и Методий /по диагонал на Бенетона/

# 352
Да попитам мамите,знам че много от тях водят дечицата да им пробия ушите :  къде и колко струва,слагат ли упойка? Понеже тази година имам бал, а една съученичка още не си е пробила ушите и то от страх.  hahaha

# 353
  • London, baby
аХ`Не!, аз си ги пробих преди много години в "Златно слънце", знам че все още пробиват ушите. Никаква упойка няма, защото става за секунди. Леко изтръпване има след като ти ги сложат обеците. Последното ми пробиване беше за 5лв. С пистолет става ... супер бързо.

Зарибяващо е, защото на едното си ухо имам 3 дупки  Mr. Green

# 354
  • Бургас
Да попитам мамите,знам че много от тях водят дечицата да им пробия ушите :  къде и колко струва,слагат ли упойка? Понеже тази година имам бал, а една съученичка още не си е пробила ушите и то от страх.  hahaha
Ние пробихме  ушите на дъщерята в Безистена на 2 етаж-има студио за пиърсинг,за 2 дупки-10 лв.Не използва упойка, но детето въобще не заплака,така че не боли.
Знам,че в Света София също пробиват уши,пак без упойка,но цената е 20 лв.
Ако много се страхува приятелката,че ще я боли,може да си вземе лидокаин за мазане от аптеката и да се намаже преди това.

Последна редакция: нд, 10 фев 2008, 13:09 от krasito

# 355
Мисля че и преди бях писала, че шумоизолацията в Зорница е под всякаква критика. Жалко за иначе прекрасния интериор  Confused   

Отстоявам си мнението, че в заведението цари пълно безстилие.Интериорът е гавра на дизайнер лаик.

# 356
viessmanka   Благодаря ти.   bouquet

krasito  Благодаря и на теб за точната информация.    bouquetЩе предам на бъзлата.   Mr. Green

# 357
Мисля че и преди бях писала, че шумоизолацията в Зорница е под всякаква критика. Жалко за иначе прекрасния интериор  Confused   

Отстоявам си мнението, че в заведението цари пълно безстилие.Интериорът е гавра на дизайнер лаик.

Забелязах и това,че тавана е опръскан с шампанско както и близката до мен колона. Предполагам,че от Нова Година .  Crazy

# 358
  • Бургас

Супер гнусно заведение е това за мен: около него мирише на сажди и пушек. А и като си представя, че отсреща е моргата  Sick

# 359
  • London, baby

Супер гнусно заведение е това за мен: около него мирише на сажди и пушек. А и като си представя, че отсреща е моргата  Sick
Яла съм там, бях очарована от менюто. Evgenia*, ти сега като го каза това и се сетих...  Confused гадничко си е, верно е!

Общи условия

Активация на акаунт