Къде в Бургас (7) ...

• 65 847
  • 665
  •   1
Отговори
# 360
 А аз пък се сетих, като беше сезонът на гъсениците, как падаха в чиниите. Laughing
 Отклоних се от темата, сори! Simple Smile

# 361
А аз пък се сетих, като беше сезонът на гъсениците, как падаха в чиниите. Laughing
 Отклоних се от темата, сори! Simple Smile

Тогава не беше този ресторант,а пицарията. На новата "Зорница" ще и видим лятната градина, може да е с по-добри навеси.  Simple Smile

# 362
 Да да.
 Дано си обучат и сервитьорките как се сервира, не да ми подават чинията от отсрещната страна на масата.Както и колко често се сменя пепелника.И други работи също.

# 363
Да да.
 Дано си обучат и сервитьорките как се сервира, не да ми подават чинията от отсрещната страна на масата.Както и колко често се сменя пепелника.И други работи също.

И аз искам да науча една сервитьорка "На кея"  да не гледа постоянно приятеля ми ама  hahaha

Впрочем за една сервитьорка от "Зорница" :  една вечер си стоим на бара в Будоар и тя беше там с приятелят си, много пияна,  Mr. Green   Момчето с гръб към нас, тя гледа един пич от нашата компания, усмихва му се,ужас.  На другия ден отиваме на "Зорница" и точно тя обслужва нашата маса. И той я пита "А май нещо си недоспала  Mr. Green "   hahaha  hahaha 

# 364
 Я кажи сега, в Будоар каква е музиката?
 Сервитьорката да не е висока, слаба, дефилира м/у масите като манекенка.И май повече се стреми да впечатли клиентите с визията си, околкото с друго.

# 365
 Сервитьорката да не е висока, слаба, дефилира м/у масите като манекенка.И май повече се стреми да впечатли клиентите с визията си, околкото с друго.

Музика е силно казано, ориенталските ритми са там.  Mr. Green  Сервитьорката на мен ми се стори едно куцо магаре, силно развито в ханша, с черна коса, не ме впечатли ама никак. Това става декември,сега знаеш ли,че не съм я засичала май.  Thinking
Тази,която дефилира да не е със светла тънка косица?  Mr. Green  Снощи едно такова ни обслужва.

# 366

Музика е силно казано, ориенталските ритми са там.  Mr. Green.
Знаех си аз, права бях да не ходим там.
 За келнерката, не и помня косицата.Възможно е да е било то.
 Абе, ти що не дойде снощи?Да знаеш, че за деца не си говорим, поне в нашата част на масата, за другата не знам.Ти чудесно би се вписала сред нас.За другия път да знаеш.

Последна редакция: нд, 10 фев 2008, 15:03 от Ji

# 367
  • Бургас
аХ`Не!, аз си ги пробих преди много години в "Златно слънце", знам че все още пробиват ушите. Никаква упойка няма, защото става за секунди.
магазина вече би трябвало да го няма /от достоверен източник бях чула, че "ще затварят след Нова година"/ Иначе пробиват във почт всички златарски магазини, някъде имат и спрей за замръзявавне на ухото, но и без него бих казала, че  е безболенено.

# 368
Да, Златно слънце приключват със златарския бизнес. Остават само със строителство да се занимават.
Но магазинът все още си е на мястото.
А уши се пробиват и във всяко козметично студио.
На Ева ги пробихме при личната й лекарка, д-р Караджова. Ако има интерес, ще дам координати.

# 369
 Аз все си мисля, че от лекар е по-добре да се пробият ушите.Звучи ми по-безопасно.

# 370
Бубичко, нисък е куверта, защото не е много посещаван ресторант. Дори се учудвам, че има куверт. На 8ми декември ходихме там с мъжа ми. Бяхме сами.

Е, ресторанта не е много подходящ за студенти си мисля аз... Rolling Eyes
Ето го менюто за 14-ти:
-салата Бургас (комбинирана)
-ракия, мин.вода, безалкохолно
-мус от пушена пъстърва и червени чушки, чипс от ябълки и черен хайвер
-печена плешка от елен (или печен свински бут) с редукция от мерло и гарнитура от картофен огретен, чаша червено вино
-захаросани смокини и шоколадов ганаш, сладолед от карамелизирано мляко
-музика и вино по избор
Ди джея е от студио 54.

Колкото до Луксор - никога повече няма до повторя аз там Naughty

Благодаря ти, но аз снощи преди събирането минах от там и вече направих резервация. Само не разбрах това от менюто "музика и вино по избор" какво означава. Дали е защото не е включено виното в цената newsm78. Ще кажа после впечатления, дано не ме разочароват, че май съм се настроила с много големи очаквания.

# 371

Музика е силно казано, ориенталските ритми са там.  Mr. Green.
Знаех си аз, права бях да не ходим там.
 За келнерката, не и помня косицата.Възможно е да е било то.
 Абе, ти що не дойде снощи?Да знаеш, че за деца не си говорим, поне в нашата част на масата, за другата не знам.Ти чудесно би се вписала сред нас.За другия път да знаеш.

Ама вие снощи там ли бяхте?  Shocked 

# 372
 В Будоар ли?Не бе, ти пък, аз знам че е чалга.Но си помислих, че щом ти си ходила може да са сменили музиката.
 Бяхме в Океан, после в Ретро бар, с мнооого ретро музика.Трябваше след Океана да се прибера.След него вечерта според мен бе пълен провал.Ти като по в час, кажи коя дискотека е готина?

# 373
В Будоар ли?Не бе, ти пък, аз знам че е чалга.Но си помислих, че щом ти си ходила може да са сменили музиката.
 Бяхме в Океан, после в Ретро бар, с мнооого ретро музика.Трябваше след Океана да се прибера.След него вечерта според мен бе пълен провал.Ти като по в час, кажи коя дискотека е готина?

Много съм в час, направо ги разбивам дискотеките.  Stop  Чувала съм,че Елит е много гот след ремонта и Студи 54. Питай Naomi за дискотеки.  Laughing

# 374
 Ето, питам.

Общи условия

Активация на акаунт