Къде в Бургас (7) ...

• 65 762
  • 665
  •   1
Отговори
# 465
за Домо само лоши отзиви съм чула.и аз си испатих де,но със секция.много е красива,но ми я доставиха с половината чаркове  #Cussing out .иначе за интериорни врати,съседа си беше поръчал през ноември.много им ги забавиха и имаше проблем с мерките и касите нещо,а уж стандартни  newsm78 .на друг познат пък му бяха закарали кухненското с доста по-големи мерки и пак бяха извън срока за гоставка,та чакаха повече от два месеца  Tired .дано да са по-коректни към вас,ако все пак си купите от там  Simple Smile

# 466
за тавичката във форма на сърце мисля че видях в пикадили.утре,ако не забравя ще погледна и ще докладвам  Grinning

# 467
  • По света и У нас
А аз да питам - къде мога да си намеря дървени кутии за хляб  newsm78 или някакви по-луксозни такива? А също така търся и оригинална поставка за вестници и списания, а идея си нямам къде да я намеря baby_neutral Предварително благодаря  Hug

Не знам кутия на Brabantia - дали би я възприела за по-луксозна  newsm78 - предлагат я в Метро  Peace Аз по принцип им харесвам нещата, но все пак въпрос на вкус  Hug В Метро предлагат впрочем и дървени /или поне предлагаха по-рано  Thinking/
А за поставка за вестници/списания - предполагам си проверила по сувенирните магазини /има един по-големичък на ул.Кирил и Методий, както и този на Александровска срещу Безистена .../

velinkata - ако все още не си открила сервиз на Luminarc ... може да погледнеш и в едно малко магазинче за кристални и порцеланови изделия на ул.Лермонтов, зад Арменската църква  Peace

# 468
Препоръчайте ми добър педиатър за нероденото ми дете.
трябва до края на месеца да съм наясно.
Интересуваме да бъде в ЦГЧ

# 469
  • London, baby
Nina-Bs, мога да ти препоръчам, но на ЛС. Не знам обаче какво е ЦГЧ  newsm78

# 470

Централна градска част.  Simple Smile

# 471
  • London, baby

Joy Охх, не знам без теб какво ще правя Mr. Green
Nina-Bs, в Славейков се намира, ако все пак те интересува кажи  Peace

# 472
  • Бургас

Били споделила за кой педиатър става въпрос, че аз въобще не съм доволна от нашата. А славейков мн ме устройва

# 473
  • London, baby
За д-р Мигарова. Познавам я лично, отблизо. Много внимателна, любезна, отговорна.  Peace

# 474
  • Бургас

Били споделила за кой педиатър става въпрос, че аз въобще не съм доволна от нашата. А славейков мн ме устройва

За педиатър в Славейков аз съм много доволна от д-р Дарина Иванова.  Peace Има страхотно отношение към малките деца!
Тя ми е лекар от 2-годишна възраст, сега ми е GP.

# 475
  • Бургас
Благодаря на Ане и Финети!
Намерих пастата в една аптека.
Благодарение на вас си спестих набутката с накрайника. Естествено, пробваха се да ми я продадат с него и ако не бяхте вие, щеше да мине.
  bouquet

# 476
  • Бургас
Благодаря на Ане и Финети!
Намерих пастата в една аптека.
Благодарение на вас си спестих набутката с накрайника. Естествено, пробваха се да ми я продадат с него и ако не бяхте вие, щеше да мине.
  bouquet
И аз се светнах от тук,че може да се купи само пастата!Накрайника няма да ми върши  работа,защото моето момченце много хапе  и затова  ще пробвам направо с четка за зъби!

# 477
  • Бургас
Не знам колко е голямо твоето дете, но аз от Пикадили  купих четка за над 4мес.възраст. Освен това мисля, че като започнеш да му бъркаш в устата, сАмо ще го отвратиш от цялата работа.

# 478
  • Бургас
Не знам колко е голямо твоето дете, но аз от Пикадили  купих четка за над 4мес.възраст. Освен това мисля, че като започнеш да му бъркаш в устата, сАмо ще го отвратиш от цялата работа.
Ние имахме и накрайник и сега има четка за зъби, но накрайника го дъвчеше, а четката я гризе само и ако му сложа паста, плаче и вика ак  Joy. Иначе му е интересно,че аз си мия зъбите и е луд по моята четка - тя е на Орал Б и вибрира Simple Smile

# 479
За фотоепилацията вижте тук:
http://www.freshline-bg.com/
Има и цени. Wink

Общи условия

Активация на акаунт