Осми месец сме вече , но нека още си седи на топло МАРТенското ни човече!

• 10 297
  • 282
  •   1
Отговори
# 90
Привет, мами  Hug Благодаря Ви за подкрепата - много е хубаво когато някой мисли за теб Simple Smile Аз току що се прибирам от Пирогов. Операцията мина успешно. Сега ще следят възстановяването - защото то е по-важното, всъщност. Нямам думи за мизерията в Пирогов, мъжа ми ще пренощува в коридора на травматологичното отделение....редом с доста тежки гледки....за които съшо няма място ...а иначе - още от снощи ни е уговорката с доки за днес...за операция. Днес през деня доки не пропусна и да ни напомни, че ще трябва да донесем финансов стимул за анестезиолозите и за него нещичко - каквото решим  Shocked Rolling Eyes Нямам думички : Важното е, че мъжа ми е добре, за него и света ще обърна, а несправедливостта у нас - няма прогноза скоро да изчезне....
Герчопиперчо, стискам палци на теб и бебо и все същия оптимизъм да лъха от постовете ти  Hug
 Дея, време е вече това твойто кръвно да миряса, обясни му, че номера му се е изтъркал и да ходи да почива  Peace  Hug
  Ангелче, темата е суууупер сладка и разтапяща Simple Smile
Отивам и аз да гледам видя новитв Ви придобивки и лягам, че утре рано искам да съм при половинката си
Лекичка и сладки на всички Ви   bouquet

# 91
Добро утро мами и бебчета
Тере наистина му се вижда края  #Crazy , пожелавам ти приятна последна смяна и после активно да си починеш , че като дойде бебка няма да имаш такава възможност
Поли във всички болници си е гадно , пожелавам ви мъжлето ти скоро да се прибере в къщи и да възстанови бързо , единственото хубаво нещо е , че като родиш бебето той ще си е в къщи и заедно ще се радвате на първите дни от живота на вашето съкровище
Славундер на лекциите на 9-месеца в Бургас акушерката разказа много смешни случаи за мами , които са искали да си тръгнат от родилното с болки и разкритие от по 5-6 см с думите отказвам се да раждам  hahaha то е сигурно че и при нас ще има комични моменти , важното е края да е щастлив
Нашия татко и той взе да се панира от наближаването на момента ...
Момичета Галинана  не е писала мноого отдавна някой знае ли нещо за нея , дано е добре

Досега гледах снимките с бебчетата на януарките , леле колко са сладки малките бебоци и като си помисля че след малко повече от месец и ние ще качваме снимки на бебчетата ни ми стана едно такова хубаво и нали съм си бременна си поплаках малко ... от щастие

Последна редакция: ср, 23 яну 2008, 07:14 от Nefertity

# 92
  • Sf
Добро утро, мамчета

tzvetak, честити ви розови гащи!  Hug Бързо и без проблеми да се приберете в България.  Peace

polina13, важното е, че всичко е наред с мъжа ти. Дано се възстанови бързо.  bouquet

Нашият татко противно на очакванията ми се успокои сега, когато наближиха нещата. А през цялата бременност беше много напрегнат.

# 93
ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА GrinningНЕ ЗНАМ ПЪЛНОЛУНИЕ ЛИ БЕШЕ СНОЩИ, НОВОЛУНИЕ ЛИ ,НО НЕ СПАХ НИКАК ДОБРЕ,СЪБУЖДАХ СЕ НА ВСЕКИ ЧАС...И СЕГА МИ СЕ СПИ.......АМА КАКВА МИ Е РАБОТАТА ЩЕ СИ ПОДРЕМВАМ ДНЕС.....ТО И ВРЕМЕТО ЕДНО ТАКОВА ЗАСПАЛО...ЗАБЕЛЯЗВАМ ОБАЧЕ ,ЧЕ НЯКОЛКО МАМИ СЕ ГУБЯТ ВЕЧЕ НЯКОЛКО ДЕНА...ЗАПОЧВАМ ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАМ....ТЕЗИ МАМИ ,КОЙТО САМО НИ ЧЕТАТ ДА МИНАТ НА ОТЧЕТ ЗА ПО ЕДНО ЗДРАВЕЙТЕ ДА ЗНАЕМ,ЧЕ СА ОК........

# 94
  • Бургас
Добро утро и от нас!Нямаше начин както обикновено аз да не съм сомнамбул,особено при това пълнолуние,писна ми.
Ането,благодаря за съвета за киселините,но и това съм пробвала и не минават бе,не знам може би съм извънземно същество...
Цветак,честити розови гащички и от нас и дай Боже скоро и безпроблемно да се завърнете в България.
Поли,радваме се,че операцията е минала успешно,сега ще се молим за скорошно възстановяване на мъжа ти.Както стана ясно лекаря направо си е поискал почерпка,ами дайте му,та да не остане гладничък.
Лек ден от нас!

# 95
  • София
Добро утро на всички поспаланки  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Поли браво за операцията. Пожелавм ви бързо и безпроблемно възстановяване. Поне сега знаеш какво не чака нас. Мен ме е по-страх за преживяването в болницата отколкото от раждането. Никога до сега в съзнателния си живто не съм била ничия пациентка и не мога да си представя да спя на такова място. А и как всички разправяте за гадното отношение на акушерките.
Мислила съм ако всичко с бебо е ОК, да разпиша да ме изпишат още на втория ден - Мислите ли, че това е възможно?
Честито за покупките. Завиждам ви благородно за стайте. И аз си мечтаех за такава - но при нас бебо ще се разполага в един ъгъл метър на два - така, че този вариант отпада.
Хайде лек й ползотворен ден на работещите и повече почивка и по-малко нерви на почиващите.
Дея и днес никакво кръвно!!!

# 96
Добро утро и от наш'та банда Hug
Дея* тъкмо щях да пиша че ти и Диана липсвате като вестителки, но Зори ще се погрижи Wink
Хубав ден ви пожелавам!

# 97
  • Тук и там
Хайде добър ден и от нас  Wink
Нещо се присъединявам към тези, които са неспокойни нощем. Установявам, че в последно време поне 3 пъти в седмица се будя и голямо въртене настава. Добре, че бебка също е будна та си правиме двете компания, докато се ориентираме да заспим пак. Сега ми е малко никакво - като парцал съм, а трябва да се работи...  Confused
За болничния - ще видим какво ще стане: след велико ровене успях да си открия подобието на такава Здравна амбулаторна карта от детството ми - дано поне им замажа очите с това, че честно казана ама хич не ми се тича насам-натам да се занимавам с такива глупости точно сега, когато ми се иска да се отдама на спокойствието преди великите събития  Grinning
Между другото и аз нещо започнах да се плаша с наближаването на март - май всички психясваме лекинко  #Crazy

# 98
Добро утро и от нас
аз май винаги съм наопаки от другите,тази нощ спах без да се събудя нито веднъж,сега пък това ми се вижда странно :roll

tzvetak стискаме палци да си дойдете без проблем.Сестра ми летя,но към 30г.с. за всеки случай питай авиото с което ще сте и за по-сигурно си вземи бележка от док.да потвърди че всичко е ок. знам че в UK е малко трудно да се занимаваш с лекари,дано си уцелила печени.

# 99
добро утро! недейте още от сега да психясвате де рано е още аи не е чак толкова страшно..... Laughing Laughing Rolling Eyes Rolling Eyes[/color Поли-бързо  възстановяване на половинката Praynig Praynig Peace Peace
днес е заветния ден  отивам да ми дадат прословутия болничен за 45 дни с което времето за спокойствие се смалява и честно казано вече нямам търпение
хмм аз имам проблем до колко е проблем не знам де но с гърдите много са напрегнати и малко да ги натисна без да искам и пускат коластра не знам дали защото ми е за 2 -път или... newsm78според вас тва до колко е нормално трябва ли да ги цедя по мъничко та да им олеква или ...? Thinking Thinking

# 100
ИВА СЪЖАЛЯВАМ,ЧЕ ТРЯБВА ДА ТИ ГО КАЖА,НО ТРЯБВА ДА СИ ЗАВЕРИШ АМБУЛАТОРНАТА КАРТА ПРИ ЛИЧНИЯ СИ ЛЕКАР ЩОМ Е ТОЛКОВА СТАРА.СЛАГАТ ИМ РАЗНИ НОМЕРА.ИНАЧЕ НЕ ВАЖИ Sad

# 101
добро утро и от мен! събудих се в 4 сутринта и с много броене съм успяла да заспя към 6. след 1 час се наложи да стана и сега очите ми лепнат за сън, нямам търпение да дойде 1 февруари с болничния и да си отспя.

# 102
  • София
Дея* другия път да се обадиш бе жена, не цял ден да те мислим  Naughty да не ти се караме

# 103
  • Пловдив
Добро утро Laughing
Били, гледах такива торби и в Метро последния път като ходихме Peace
Аз иначе да се отчета, че бях на преглед. Твърдо съм в мартенската група. Док каза, че ме чака до 25-27 март за нормално и после-под ножа Confused Да се уточня, че първото ми е секцио, та затова няма много мегдан за чакане, де. Иначе продължава да ми върви по-едричка момата.
Съчувствам на тези, които вече не можете да спите. Много гадна работа, ме още не ме е хванало безсънието този път и все се чудя дали пък може и да ме пропусне newsm78. Миналия път като се сетя как бродех по цели нощи Sad Пък сега направо няма да издържа цяла нощ без сън и през деня да се занимавам с малкия, който кипи от енергия, да ми е жив и здрав Grinning

# 104
Joy Joy Направо ме убивате какви неща ви хрумват-примерно за миризливите пелени JoyАми аз днеска гледах "Часът на мама" и като чух какви усложнения възникват при раждане и то от няма нищо и реших твърдо-НЯМА ДА РАЖДАМ!Тъкмо си свикнахме с бебо newsm78

ми то било и вредно - миризливите пелени имам предвид, не раждането  Joy сподели за предаването, аз очевидно няма как да го гледам  Cry

Simplyaven -ето тук http://www.neterra.tv/bg/ можеш да гледаш предаванията Peace

Общи условия

Активация на акаунт