Ягодка - информация за пратки, поръчки, плащ&

• 44 244
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 570
Поръчаните от теб продукти най вероятно са изчерпани и чакат ново зареждане Peace

# 571
  • Пловдив
А това означава ли, че все пак ще ми пратят поръчката като получат продуктите?! newsm78

Парите дали са ги изтеглили?! Thinking

# 572
което значи?
извинявай че така питам за първи път поръчвам Thinking
висящо плащане трябва да изчакаш докато се обработи превода  най много 2 дена поне при мен  е така
благодарско успокой ме  bouquet

Според мен трябва да потвърдиш данни от кредитната си карта. Поне при мен казусът беше такъв. Изпратиха ми мейл, в който искаха да потвърдя билинг адреса и секюрити кода. След като го направих, няколко дни статусът и при мен беше такъв, след това получих мейл с тракинг намбър-а и статусът на поръчката се промени на диспатч Peace.

искат да им изпратя билинг адрес и секюрити код по e-mail-а
кое е билинг адреса, а кода е отзад на картата нали  newsm78
да върна на същия e-mail от който са ми писали newsm78

# 573
  • Варна,морето ...
билинг адреса е адреса на който е регистрирана картата

# 574
как адреса на който е регистрирана картата newsm78

# 575
мислех си за това забавяне на парфюмите - каква е вероятността да са в митницата, те пращат ли съобщение, че има пратка?

# 576
  • София
как адреса на който е регистрирана картата newsm78

Според мен това е адресът на човека, на който е картата. Или с други думи, адресът който си попълнила когато си заявявала картата. Ако искаш мога да ти дам мейла, който аз им пратих Peace.

# 577
изпратих им пак адреса който съм попълния и кода от картата, но прати ми това което и ти си писала
благодаря  bouquet

# 578
  • на пистата
мислех си за това забавяне на парфюмите - каква е вероятността да са в митницата, те пращат ли съобщение, че има пратка?
да де newsm78ама поне в бг пощите да се беше появило,че са тук а то и в тях не се появяват.вече се притеснявам от 15 дни ми са тръгнали от щвейцария и нищо няма

# 579
  • София
Ей, момичета, имате ли идея защо толкова дни ми изписва само това:

820715617 - Skin Care 2008/02/06 2008/02/06 (1)Shipped on 2008/02/06
(2)Arrival at your Local Customs within 1-2 working days

Tracking Ref. No. :RA869278285HK
 Наистина се шашкам, защото никъде не виждам да пише нещо-нито в ХК пощи , нито в руските.Защо е така? Sad

# 580
Ще почакаш малко преди да видиш,все пак поръчката е пратена на 6ти.След 2-3 ще е в Москва Peace

# 581
  • София
изпратих им пак адреса който съм попълния и кода от картата, но прати ми това което и ти си писала
благодаря  bouquet

О, аз нищо кой знае какво не съм им писала - лаконично с 2 реда - това ми е билинг адреса, това ми е секюрити кода Laughing. Но още на другия ден ми бяха пуснали поръчката!

# 582
еми надявам се всичко което съм им пратила да е ок Peace

# 583
  • Варна
Ей, момичета, имате ли идея защо толкова дни ми изписва само това:

820715617 - Skin Care 2008/02/06 2008/02/06 (1)Shipped on 2008/02/06
(2)Arrival at your Local Customs within 1-2 working days

Tracking Ref. No. :RA869278285HK
 Наистина се шашкам, защото никъде не виждам да пише нещо-нито в ХК пощи , нито в руските.Защо е така? Sad

Натисни Details ,там трябва да пише  Wink

# 584
да де newsm78ама поне в бг пощите да се беше появило,че са тук а то и в тях не се появяват.вече се притеснявам от 15 дни ми са тръгнали от щвейцария и нищо няма
и аз започвам да се притеснявам вече. чудя се на ягодка ли да пиша, на швейцарските пощи ли? какво е това масово забавяне!
иначе и от митниците пращат бележка.

Общи условия

Активация на акаунт