Ягодка - информация за пратки, поръчки, плащ&

• 44 284
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Здравейте момичета,

и моята пратка се появи на хоризонта, ама не разбирам в руските пощи какво означава това :

Обработка   07.02.2008 05:44   104040   МОСКВА-ШЕРЕМЕТЬЕВО АОПП   Сортировка   0,000   0   0      
Обработка   07.02.2008 18:28   104002   МОСКВА PCI-2   Сортировка

И още един въпрос, от колко часа отварят пощите, колетните отдели или там от където се получават пратките ?

# 556
  • София

Моят серум на Биотерм, ако виждам добре номерчето, е произведен но 17.10.2003 г. Какво да правя?

Върни го.Мисля, че момичетата бяха обсъждали въпроса в този форум.Да пишеш на Ягодката или да се свържеш с тях и да направиш рекламация.Доколкото разбрах са коректни и могат да ти изпратят друг.Иначе какво да го правиш тоя крем.Все пак си го платила.Ако се намажеш с него...Аз имах крем на Биотерм, но мисля, че годността му е най-много 3 год.Не съм сигурна. Thinking

Точно три години е. Как не ги е срам? Човек, който прави трета поръчка за една седмица очевидно го е грижа за здравето и красотата си. Дори и да не е така, много е некоректно.

Има ли днес мами, които ще поръчват в Sasa?

# 557
Козметика ми е поръчката и е от 30.01
ooooh!мойте са от 23.01 и 24.01 и още ги няма #Cussing out
Аз имам от 17.01,никъде не се е появила още,нито в швейцарски,нито в БГ пощи Sad...
Писах два пъти на Ягодката,нищо конкретно не ми отговарят,имало забавяне не знам си какво....днес пак ще им пиша,да я търсят къде е.

# 558
  • Варна,морето ...

Моят серум на Биотерм, ако виждам добре номерчето, е произведен но 17.10.2003 г. Какво да правя?

и аз си го поръчах та да видим - а двата крема пак на биотерм които са намалени на 19 $ 23 $
ми дава че са произвадени преди 3 години въпреки това се намазах и нямам проблеми по кожата вече трети ден го ползвам нито е грнясал  даже мирише много свежо.преди време така се получи с един крем на диор беше за подарък -произведен 2003 г подарих го и за сега няма оплаквания

# 559
Payment confirmation is pending
това ми пише на сайта като си напиша номера на поръчката
до кога се чака плащането Thinking

# 560
  • Варна.....
Payment confirmation is pending
това ми пише на сайта като си напиша номера на поръчката
до кога се чака плащането Thinking
Задържано ти е плащането, не се чака.
Обикновено става така при първа поръчка.

# 561
което значи?
извинявай че така питам за първи път поръчвам Thinking

# 562
  • Варна,морето ...
което значи?
висящо плащане трябва да изчакаш докато се обработи превода  най много 2 дена поне при мен  е така

# 563
което значи?
висящо плащане трябва да изчакаш докато се обработи превода  най много 2 дена поне при мен  е така
благодарско успокой ме  bouquet

# 564
  • София
което значи?
благодарско успокой ме  bouquet

Според мен трябва да потвърдиш данни от кредитната си карта. Поне при мен казусът беше такъв. Изпратиха ми мейл, в който искаха да потвърдя билинг адреса и секюрити кода. След като го направих, няколко дни статусът и при мен беше такъв, след това получих мейл с тракинг намбър-а и статусът на поръчката се промени на диспатч Peace.

# 565
  • София
ru, просто почиват сега по Коледа и няма кой да обработи превода. При мен въобще не се наложи да изпращам кодове и потвърждения, макар че поръчвах за първи път и плащах с чужда карта.

# 566
  • София
Здравейте момичета,

и моята пратка се появи на хоризонта, ама не разбирам в руските пощи какво означава това :

Обработка   07.02.2008 05:44   104040   МОСКВА-ШЕРЕМЕТЬЕВО АОПП   Сортировка   0,000   0   0      

Моля някой знаещ да помогне .

# 567
Емел,май Ятодата не почиват.Вчера и днес получих потвърждение за поръчките ми от 6ти.

# 568
  • Magrathea
Здравейте момичета,

Моля някой знаещ да помогне .
Подготвят пратката да я изпращат към България. Ще ти изпише "екпорт", когато това стане.

# 569
  • Пловдив
Момичета, преди 2дни направих поръка на козметика от Ягодка и днес получих това съобщение за пратката ми - на шипинг статуса...... newsm78

Waiting for Stock Purchase

На някой случвало ли му се е?!

Общи условия

Активация на акаунт