Ягодка - информация за пратки, поръчки, плащ&

• 44 255
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 630
знам ли, за пръв път ми е newsm03
ми не щото сьм го написала сьщото и на предната страница от темата  Wink
не се притеснявай до ден най много два ще е при теб Peace
грешка  Crazy даже било на тази страница пьрвия пост  Party

# 631
ураааааа и моита е в Бг.Аз сам на 200 км от София кога ли ще е тук Cry   .........и наистина какво да нося освен лична карта  Rolling Eyes   

Акт за раждане, медицинско и свидетелство за съдимост задължително !  Whistling

# 632
ураааааа и моита е в Бг.Аз сам на 200 км от София кога ли ще е тук Cry   .........и наистина какво да нося освен лична карта  Rolling Eyes   

Акт за раждане, медицинско и свидетелство за съдимост задължително !  Whistling
забрави свидетелство за правооправляние  hahaha Joy  smile3533

# 633
# 634
Да се похваля и моя е дошъл. PartyПразнична вечер в темата.Аз съм доволна,парфюм е ,бях го пуснала на 31-ви.Ама си е за мен,така че и да беше закъснял щях да си го чакам кротко. Mr. Green

# 635
Да се похваля и моя е дошъл. PartyПразнична вечер в темата.Аз съм доволна,парфюм е ,бях го пуснала на 31-ви.Ама си е за мен,така че и да беше закъснял щях да си го чакам кротко. Mr. Green
честито и на теб тогава   bouquet
ми празнична как  Laughing всички ще си получим утре нещицата  Flutter  Crazy
няма да се оплакваме като преди 2 дни,4е на никой нищо не му идва  Wink

# 636
Опссс  Embarassed,забравих от вълнение да ви честитя на всички.Сега ще спим спокойно. Mr. Green

# 637
Mirena 80 пак се направи на отворена

# 638
 lalalala  gydi

Последна редакция: пн, 11 фев 2008, 23:51 от Jvd

# 639
Mirena 80 пак се направи на отворена
  Да, мила, проблем ли имаш ?  Flutter

# 640
Няма да влизам в полемика с теб.Такива като теб не са ми интересни         ТОЧКА

# 641
 Уаууу, като не съм ти интересна, как пък си ме запомнила ?))  Twisted Evil
 Лошо няма, че те домързя да отвориш на първа страница и да прочетеш инфото, което момичетата така услужливо са събрали и систематизирали, ама пък и грам чуство за хумор да нямаш... newsm78
 Сори за спама на останалите, но много се издразних !  Sunglasses

# 642
Уаууу, като не съм ти интересна, как пък си ме запомнила ?))  Twisted Evil
 Лошо няма, че те домързя да отвориш на първа страница и да прочетеш инфото, което момичетата така услужливо са събрали и систематизирали, ама пък и грам чуство за хумор да нямаш... newsm78
 Сори за спама на останалите, но много се издразних !  Sunglasses

То аз се издразних,пък какво остава за тебе.
В крайна сметка човек не може да се пошегува ли?На тоя въпрос,точно това трябваше да бъде отговорено.

# 643
Днес получих и козметиката и парфюмите от 1.02.2008 г. В различни пакети бяха,но пристигнаха заедно.

# 644
  • София
Честито на всички, които си получиха пратките. Чакаме инфо за Кристобала, че май доста хора си го поръчаха. Peace

Общи условия

Активация на акаунт