Ягодка - информация за пратки, поръчки, плащ&

• 44 308
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 615
и моята поръчка от 23 ян днес е влезнала в бг.Доживях да помириша Кристобал LaughingА че може да има разочарования после е друга тема Joy

# 616
  • София
И моите поръчки днес са влезнали в БГ и са се отправили към локалния пощенски клон.
Дали утре сутринта ще мога да ги взема?
И какво трябва да нося и да кажа?Предполагам номера на поръчката дето е с буквите и лична карта...?  Thinking

# 617
  • някъде там
Здравейте!
За колко време,долу горе, пристига една поръчка?

# 618
Здравейте!
За колко време,долу горе, пристига една поръчка?

Ако не е натоварен период(Коледа,Св.Валентин) средно за 12-15дни.(календарни).
А понякога и по-малко, последния ми рекорд беше козметика - 9дни.

# 619

И какво трябва да нося и да кажа?Предполагам номера на поръчката дето е с буквите и лична карта...?  Thinking
[/quote]
Да, наистина ,какво трябва да кажа?????????????2 newsm78

# 620
И моите поръчки днес са влезнали в БГ и са се отправили към локалния пощенски клон.
Дали утре сутринта ще мога да ги взема?
казваш си имената това е достатьчно  Peace носиш си и личната карта разбира се
обикновенно трябва да ти донесат известие или да ти донесат пратката до вкьщи,но т.к. много ги мьрзи поне мен ме познават и веднага ми звьнят на домашния  Laughing  Wink

моят рекорд за порьчка е 7 дни за козметиката и 10 за парфюмите  Flutter

# 621
Ура, току що проверих парфюма е в Б-я и вече пътува за Варна. Скоро ще го получа да се надяваме и ще зарадвам любимия на 14.02.

# 622
Ура, току що проверих парфюма е в Б-я и вече пътува за Варна. Скоро ще го получа да се надяваме и ще зарадвам любимия на 14.02.
стискам ти палци да е така   bouquet

# 623
а как разбра че пътува за Варна Grinning

# 624
Мерси. Странно бялата ми козметика е била в София на 7.02 , а аз още нямам известие. Утре отивам да проверя на пощата. Само да не стане и с парфюма същата работа.

# 625
а как разбра че пътува за Варна Grinning
07.2.2008 г. 15:51:00 BULGARIA SOFIA INTER Receive item at office of exchange (Inb) 
07.2.2008 г. 17:13:00 BULGARIA SOFIA INTER Insert item into domestic bag 

# 626
мацки явно всички порьчки са пьтували заедно  Laughing сега си проверих в БГ сайта
и ми излизат,4е от 24,25,28,даже и от 1 февруари всичките са парфюми,утре ще ги взема Wink
а козметиката от 1 и тя е тук  Flutter
утре ще сьм както Дядо Мраз в пощата с толкова кашончета  Crazy  Joy голям кеф
ще зарадвам много хора  Mr. Green

# 627
ураааааа и моита е в Бг.Аз сам на 200 км от София кога ли ще е тук Cry   .........и наистина какво да нося освен лична карта  Rolling Eyes   

# 628
ураааааа и моита е в Бг.Аз сам на 200 км от София кога ли ще е тук Cry   .........и наистина какво да нося освен лична карта  Rolling Eyes   
ма какво още искаш да носиш не разбирам  Laughing
личната карта е достатьчна  Peace

# 629
знам ли, за пръв път ми е newsm03

Общи условия

Активация на акаунт