Ягодка - информация за пратки, поръчки, плащ&

• 44 258
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 855
  • София
Искричка, много е наивно да си мислите, че точно след вашия мейл са ви пуснали поръчката, защото аз съм пуснала поне пет писма до различните им адреси за висящия статус.

...

А пък и грозно да пишете "някаква си". Май проблемът са си вашите нерви!

Извинявам се за разводняването на темата!
Момичето ме попита защо няма повече да поръчвам от Вас и съм отговорила . А това как вие ще се измъкнете от ситуацията не ме касае,  и не би ме накарало да поръчвам пак от Вас.
Много интересно щом от добро желание сте ми пуснали придварително две от заявките ,защо го правите избирателно -въпроса ми е риторичен ,не държа но отговора Ви.
Който е доволен от услугите Ви -нека си поръчва ,всеки сам взима решенията си.
Фактите са си факти и няма как да бъдат променени , успешен бизнес мога само да Ви пожелая  bouquet

# 856
  • София

Искричке, чудно защо така е станало  newsm78 аз също преди да имам карта съм поръчвала през тях, всичко беше ок. Карък си !  Mr. Green
     Ако искаш, мога аз да ти поръчвам, даже с 5 % намаление като за форумка.  Party На няколко момичета оттук съм поръчвала вече, всичко е било точно.  Peace

Mirena80, благодаря за предложението Hug
Направих си нужната карта и ще опитам сама  .Имам още доста неща да пазарувам Money

# 857
Цитат
Дали ще съм много нахална ако помоля някой да ми го напише на английски 
Iliana _  Дай го на български...., ако искаш на ЛС.

# 858
Момичета,като проверявам в руските пощи състоянието на поръчката си ми пише ето това Arrow Покинуло место транзита...това означава ли,че е тръгнала за Бг?И след колко време мога да си я очаквам горе-долу?Аз съм от Русе.Предполагам,че отива първо в София и оттам я препращат до Русе. Embarassed

# 859
Цитат
Дали ще съм много нахална ако помоля някой да ми го напише на английски 
Iliana _  Дай го на български...., ако искаш на ЛС.
Благодаря много   bouquet
Писах им ако утре не ми отговорят ще им пиша пак.

# 860
Цитат
Писах им ако утре не ми отговорят ще им пиша пак.

А ти сега с друга карта(дебитна, кредитна) ли използва? На мен ми се случи, когато поръчах от моя мейл, но с втора кредитна карта.
Поискаха ми същото, отговорих им и чакай да видя за колко време реагираха....да след два дена са ми пратили  мейл със Shipment Status .
Нямаш основание за безпокойство, скоро ще ти отговорят. Hug

# 861
Vi4ito това ми е 12 поръчка със една и съща карта .Нещо май късничко са се сетили да ме проверяват.Ще изчакам до понеделник дано да нямам проблем  Hug

# 862
Vi4ito това ми е 12 поръчка със една и съща карта .Нещо май късничко са се сетили да ме проверяват.Ще изчакам до понеделник дано да нямам проблем  Hug

Всичко ще е ОК, ще видиш! Нещо са се объркали, важното е да ти дават отстъпките! Все пак за 12 поръчки са си 12.5%.

# 863
  • Варна
Аз така се бях объркала веднъж и съм си написала имейл адреса с www. ... , и тогава ми искаха пак код и адрес  Peace

# 864
  • sofia
Здравейте,
мога ли да поръчвам от Ягодка с деб.карта Visa Electron на Първа Инвестиционна банка?
Сигурна съм, че това вече е обсъждано, но толкова много е изписано..........вече се обърках newsm78

# 865
  • София
Искам и аз да попитам нещо - колко време е нормално поръчката да стои с Shipment Status  " ...is processing "?
Вече два дни стои така  Rolling Eyes

# 866
Момичета, на някой случвало ли му се е да им връща продукти? Аз им писах преди два дни, но нямам отговор? Дали няма да има проблем? Единият продукт със сигурност и с изтекъл срок на годност  Confused

# 867
Момичета, на някой случвало ли му се е да им връща продукти? Аз им писах преди два дни, но нямам отговор? Дали няма да има проблем? Единият продукт със сигурност и с изтекъл срок на годност  Confused
Най вероятно ще ти изпратят нов продукт и ще те помолят да не им връщаш твоя ,защото щи им излезе скъпо.

# 868
Най вероятно ще ти изпратят нов продукт и ще те помолят да не им връщаш твоя ,защото щи им излезе скъпо.

Нали няма да стане така, че да не ми отговорят?  Confused

# 869

Нали няма да стане така, че да не ми отговорят?  Confused
Ако не ти отговорят пиши им пак.

Общи условия

Активация на акаунт