Ягодка - информация за пратки, поръчки, плащ&

• 44 271
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 840
  • София
mariselena, вероятно не знаеш, но тук се коментират само проблемите, свързани с доставките. Можеш да се представиш тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=262512.0

Имаш ли кирилица?

# 841
  • Варна,морето ...
този път моята поръчка дойде за рекордните 7 дена направо чудо на чудеста

# 842

Искричке, чудно защо така е станало  newsm78 аз също преди да имам карта съм поръчвала през тях, всичко беше ок. Карък си !  Mr. Green
     Ако искаш, мога аз да ти поръчвам, даже с 5 % намаление като за форумка.  Party На няколко момичета оттук съм поръчвала вече, всичко е било точно.  Peace

# 843
Здравейте дами! Искам да се похваля - току що получих пратката си от Ягодка, която съдържа http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=32427&goChar=S  Simple Smile Бяха ми изпратили същия, но със заличени кодове на производство( и на тубичката и на кутийката) Писах им, разтервожена дали това е практика при тях... Rolling Eyes ... и две седмици по-късно newsm44  ТУК Е!!!

# 844
Искричка, много е наивно да си мислите, че точно след вашия мейл са ви пуснали поръчката, защото аз съм пуснала поне пет писма до различните им адреси за висящия статус.

За сменения адрес съм писала, и ми върнаха писмо, че адреса е сменен. Нямам контрол какво се пуска и как.

За тези поръчки, които сте написали, че съм ги направила предварително - не не съм ги направила предварително, а съм направила заявка за тях, така че дори и да платите след три дни да е сигурно, че ще ги изпратят, а няма да са свършили продуктите. Направила съм го от добро желание.

За другата поръчка - направили сте запитване за два продукта, но единият се беше изчерпал. Случва се доста често. Вие ми се накарахте, как така не се отварялэ линка, като сте го поръчали е бил наличен. Пък да не говоря за заядливия тон, кю-то помни и история, мога и нея да напиша.

Съжалявам, но аз съм посредник, нямам никаква отговорност за това, кое ще бъде налично и кое не.

А пък и грозно да пишете "някаква си". Май проблемът са си вашите нерви!

# 845
  Момичета,преди 3 дни пуснах поръчка в Ягодката,Фукла-благодаря ти за разяснението как да проверя пратката  bouquetНаправих всичко стъпка по стъпка,и ми излезе на сайта на швейцарските пощи това Confused-RX104334086CH
No consignment with this number has been found
   Какво означава това? Със същия код направих проверка в БГ-пощите,излезе същото newsm78

# 846
  • Варна
  Момичета,преди 3 дни пуснах поръчка в Ягодката,Фукла-благодаря ти за разяснението как да проверя пратката  bouquetНаправих всичко стъпка по стъпка,и ми излезе на сайта на швейцарските пощи това Confused-RX104334086CH
   Какво означава това? Със същия код направих проверка в БГ-пощите,излезе същото newsm78
След 1-2 дни ще ти се появи в швейцарските пощи,там стоят 1 ден и след още 5 дни е в София  Peace

# 847
След 1-2 дни ще ти се появи в швейцарските пощи,там стоят 1 ден и след още 5 дни е в София  Peace
   Благодаря ти  bouquet Че се изпопритесних,нали ми е за първи път,и какъвто съм карък Wink,няма да се учудя при мен да има засечка Crazy

# 848
Момичета, колко дни стои поръчката в Москва? Че за първи път поръчвам и не съм много наясно...
И след колко дни да я търся в Бг. пощите?
  bouquet

# 849
В Москва стои различно- 3,4,5,6, дни.От там до БГ пристига за 2-3 дни.

# 850
В Москва стои различно- 3,4,5,6, дни.От там до БГ пристига за 2-3 дни.
мерси  bouquet

# 851
здравейте момичета!И аз се включих с поръчка от "ягодката".Simple Smile
Сега чета темичката и започвам да се притеснявам.Поръчката ми е за 101$  и не съм се сетила за варианта , че ще има допълнителни такси.
Вие плащали ли сте допълнителна такса?
П.П.Само да уточня ,че става въпрос за козметика. WinkНямам парюм,за да се надявам на варианта за 2 пакета.

# 852
Преди два дена пуснах 12-та си поръчка искаха ми билинг адреса и секюрити кода пратих им ги и от тогава нищо.
Някой има ли идея какво да направя?

# 853
Преди два дена пуснах 12-та си поръчка искаха ми билинг адреса и секюрити кода пратих им ги и от тогава нищо.
питай ги. досаждай им. Напиши им,че трябва да ти пуснат веднага пратката или да ти върнат парите. ей такива от този сорт

# 854
питай ги. досаждай им. Напиши им,че трябва да ти пуснат веднага пратката или да ти върнат парите. ей такива от този сорт

Дали ще съм много нахална ако помоля някой да ми го напише на английски  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт