Ягодка - информация за пратки, поръчки, плащ&

• 44 211
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 900
  • Варна
Здравейте, проверявам си пратката - дава ми, че е отпътувала от Москва и вчера е пристигнала в Бг в 17.40х, от там насетне проверявам в Бг пощи и ми дава ,4е няма информация за такава пратка. Някой дали може да ми помогне и да ми каже кога ще се появи и тук в сайта на Бг пощите? Hug
Как разбра ,че вчера е пристигнала в бг,а я няма в сайта на пощата?
На мен когато ми се появи в бг пощи ,тогава разбирам ,че е пристигнала  Peace
Ами, в руските пощи ми дава 4е е отпътувало от там на 24.02., т.е. в4ера!

След 2 дни вече проверявай в бг пощи ,на 26.02 трябва да е в София  Peace

# 901
Моята на 21 беше тръгнала от Москва и днес се появи на сайта на БГ пощи Laughing

# 902
  • Варна,морето ...
Имам отговор от тях на e-maila си, че не съм доволна от продуктите и той е , че много съжалявали, че още не съм ги получила  #Crazy Дали правят номера? Не вярвам да не са видели какво им пиша. Сега пак им пиша и в понеделник ще им се обадя, но не знам какъв ще е ефекта от цялата работа, на тях наистина им излиза скъпо да им връщам поръчката и да ми поемат разходите.
а

аз имах такъв проблем с връщане на пари/продукт  с изтекъл срок/ първо казаха че ще ми върнат цялата сума сега ми писаха за 50% накрая може и да не ми върнат нищо,което ще ме наведе на мисълта да поръчвам през саса като са  толкова некоректни ягодата

# 903
  • София
Моята се появи в Бг. "25.2.2008 г. 11:17:00    SOFIA INTER     Receive item at office of exchange (Inb)"
Ще имали после съобщение, че в Пощенски клон # ... или по номера да ходя да си я търся

# 904
  • Варна,морето ...
Искричка, много е наивно да си мислите, че точно след вашия мейл са ви пуснали поръчката, защото аз съм пуснала поне пет писма до различните им адреси за висящия статус.

...

А пък и грозно да пишете "някаква си". Май проблемът са си вашите нерви!

Извинявам се за разводняването на темата!
Момичето ме попита защо няма повече да поръчвам от Вас и съм отговорила . А това как вие ще се измъкнете от ситуацията не ме касае,  и не би ме накарало да поръчвам пак от Вас.
Много интересно щом от добро желание сте ми пуснали придварително две от заявките ,защо го правите избирателно -въпроса ми е риторичен ,не държа но отговора Ви.
Който е доволен от услугите Ви -нека си поръчва ,всеки сам взима решенията си.
Фактите са си факти и няма как да бъдат променени , успешен бизнес мога само да Ви пожелая  bouquet

относно фема незнам защо така се е получило ,аз лично съм  много доволна от тях винаги и навреме са ми пускали поръчката в много случаи даже съм я плащала след 2 дена .явно е станало някакво объркване

# 905
  • Варна,морето ...
Моята се появи в Бг. "25.2.2008 г. 11:17:00    SOFIA INTER     Receive item at office of exchange (Inb)"
Ще имали после съобщение, че в Пощенски клон # ... или по номера да ходя да си я търся
до 2 дена ще е при теб лично аз отивам на втория след обед защото пратките ги получават към 12

# 906
Последната ми поръчка е от 18-ти и ми дава само, че е шипната от ХК на 19-ти и от тогава никъде не излиза, а доста време мина. Дали има проблем?

# 907
  • Варна
Моята на 21 беше тръгнала от Москва и днес се появи на сайта на БГ пощи Laughing

И моята се появи,така се бях притеснила,утре вече ще е при мен  Grinning

Последната ми поръчка е от 18-ти и ми дава само, че е шипната от ХК на 19-ти и от тогава никъде не излиза, а доста време мина. Дали има проблем?

Провери в Руски пощи , сигурно е там   Peace

# 908
Мерси, Мел, аз проверявах на някакво друго място. Намерих си я.  Simple Smile

# 909
Имам една молба към този който ще пусне следващата такава тема.
Сложете и сайта на Руските пощи в първия пост!

# 910
  • sofia
Здравейте,
имам поръчка, която е от 22.02 а в сайта на Ягодка ми излиза

Dear StrawberryNET customer

This is a status update for your order from www.StrawberryNET.com.

Payment confirmation is pending

какво означава това? newsm78

# 911
  • Варна
Висящо плащане
Така е с първата поръчка при повечето от нас. Може и да искат да им пишеш билинг адрес и секюрити код  Peace

# 912
  • sofia
Висящо плащане
Така е с първата поръчка при повечето от нас. Може и да искат да им пишеш билинг адрес и секюрити код  Peace

но аз поръчвам през Фема Thinking

# 913
  • Варна

Ами тогава питай Фема, със сигурност ще ти отговорят  Peace

# 914
  • sofia

Ами тогава питай Фема, със сигурност ще ти отговорят  Peace

сега ще им пиша Peace

Общи условия

Активация на акаунт