Ягодка - информация за пратки, поръчки, плащ&

• 44 238
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Здравейте,
мога ли да поръчвам от Ягодка с деб.карта Visa Electron на Първа Инвестиционна банка?
Сигурна съм, че това вече е обсъждано, но толкова много е изписано..........вече се обърках newsm78

Аз поръчвам с такава.

# 871
  • sofia
Благодаря Марипоса  bouquet

Супер... Hug
Значи и аз ще си изкарам такава карта Simple Smile

# 872
Момичета, на някой случвало ли му се е да им връща продукти? Аз им писах преди два дни, но нямам отговор? Дали няма да има проблем? Единият продукт със сигурност и с изтекъл срок на годност  Confused
Най вероятно ще ти изпратят нов продукт и ще те помолят да не им връщаш твоя ,защото щи им излезе скъпо.

Нали няма да стане така, че да не ми отговорят?  Confused

Ако не ти отговорят пиши им пак.

Благодаря ти, Iliana, дано да няма проблем  Rolling Eyes

# 873
Имам отговор от тях на e-maila си, че не съм доволна от продуктите и той е , че много съжалявали, че още не съм ги получила  #Crazy Дали правят номера? Не вярвам да не са видели какво им пиша. Сега пак им пиша и в понеделник ще им се обадя, но не знам какъв ще е ефекта от цялата работа, на тях наистина им излиза скъпо да им връщам поръчката и да ми поемат разходите.

# 874
Момичета, някоя поръчвала ли си е от сайта sasa.com с дебитна карта Visa Elektron от ПИБ ?

Иля,  аз поръчвам с такава - никакъв проблем нито в Саса, нито в Ягодката. Така че -поръчвай смело  Peace

# 875
  • София
Момичета, някоя поръчвала ли си е от сайта sasa.com с дебитна карта Visa Elektron от ПИБ ?

Иля,  аз поръчвам с такава - никакъв проблем нито в Саса, нито в Ягодката. Така че -поръчвай смело  Peace

ооо, lalique , ако знаеш колко ми е хубаво да го чуя Mr. Green Предполагам, че моята дебитна Виза електрон на ОББ също няма да е проблем, нали?

# 876

ооо, lalique , ако знаеш колко ми е хубаво да го чуя Mr. Green Предполагам, че моята дебитна Виза електрон на ОББ също няма да е проблем, нали?

За съжаление е проблем - Виза Електрон на ОББ е една от малкото международни дебитни карти, които не приемат и двата сайта. Аз първо с такава пробвах  - не става никъде, даже и в ЛаРедут не я искат. Впоследствие си извадих на ПИБ и съм много доволна - приема се навсякъде.

# 877
  • София
Искам и аз да попитам нещо - колко време е нормално поръчката да стои с Shipment Status  " ...is processing "?
Вече два дни стои така  Rolling Eyes

Ако ще ти помогне това, моята поръчка беше от 7.02.
като на 09.02 са ми искали потвърждение на billing address & security code от същата дата ми е и отговора.
на 12.02. е изпратена от Х.К. (e-mail с order-а ми дойде на 11.02)
На 14.02 я видях в Швейцарските пощи. Posting 
на 18.02  Arrival at border point of origin country и Departure from border point of origin country
няма я още в БГ-пощи и я чакам с каруца вече да дойде  Sad(някой беше казал, че така пътуват hahaha) няма да се учудя и пеша да я носят (голямо нетърпение ме е обзело)    

# 878
А как се вижда дали е в Швейцария или Русия?Извинете за тъпия въпрос,но аз знам само в Бгкак се проверява  bouquet

# 879
  • София
GalaTa, в Shipment Status найотдолу срещу Tracking Ref. No. :..... има  бутон Details, който мен ме праща в Швейцарските пощи

# 880
Ами като натисна Details ми показва само кога е напуснала ХК. Thinking

# 881
какво си поръчала - ако е козметика провери в сайта на руските пощи

# 882
  bouquet Козметика е.Проверих и в руските, но явно дълго ще пътува Sad

# 883
да след няколко дни ще се появи там Simple Smile
проверявай всеки ден и ще излезе - да се надяваме по скоро Peace

# 884

Общи условия

Активация на акаунт