Ягодка - информация за пратки, поръчки, плащ&

• 45 769
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 150
според мен няма проблем с пратките, но ако държиш, на предните страници има сайта на руските пощи и там се проследява...

# 151
Добре де, нека някой, който е наясно с темата, кое, на коя страница се намира да помогне. Почнах да чета, но нищо не намерих и затова питам  Peace

# 152
Руски пощи

номера с който проверяваш е номера който започва и свършва с букви Peace

# 153
  • София
И моята поръчка е тръгнала от Москва. Сега остава да си я получа тук. Това ми е най-голямото притеснение, защото открих преди време, че в пощата ми знаят номера на ЛК и се притеснявам да не ми я откраднат. Вече загубих така 4 пратки от Франция.

# 154
И моята поръчка е тръгнала от Москва. Сега остава да си я получа тук. Това ми е най-голямото притеснение, защото открих преди време, че в пощата ми знаят номера на ЛК и се притеснявам да не ми я откраднат. Вече загубих така 4 пратки от Франция.
как така ги загуб  #Crazy  newsm78 какво като ти знаят номера на личната карта  Rolling Eyes
аз само се подписвам в книгата,не ми искат личната карта Crazy (все пак ходя всяка седмица и ме познават всички в пощата  Laughing )
но аз така сьм ги обучила  Twisted Evil те знаят,4е имам номерата на всички пратки,който ми пристигат ,и че ме известяват по нета в колко часа даже са трьгнали за клона  Wink така,4е вьобще не  могат да ме изльжат,4е пратката я няма  Naughty
ти в кой клон си?

# 155
  • София
Ами пратката нали се получава срещу лична карта. Те като ми знаят номера си го пишат и после слагат някакъв подпис, кой ще ги проверява. Иначе аз съм в Красно село 1612, четох, че и някой друг има проблеми там. Затова сега поръчах нещо малко и ще ходя да се разправям, ако нещо се обърка.

# 156
Ами пратката нали се получава срещу лична карта. Те като ми знаят номера си го пишат и после слагат някакъв подпис, кой ще ги проверява. Иначе аз съм в Красно село 1612, четох, че и някой друг има проблеми там. Затова сега поръчах нещо малко и ще ходя да се разправям, ако нещо се обърка.
да сьветвам те ако нещо те замотаят да вдигнеш голям скандал и да говориш сьс шефа на клона  Peace сьс сигурност ще има ефект  Naughty можеш да ги накараш като имаш номера на пратката да проверят щателно в книгата, кьдето ги завеждат Peace

# 157
Момичета случвало ли ви се е  нещо такова newsm78 Става въпрос за поръчката ми която на 17ти и тръгнала от Москва и чак днес излезе в сайта на БГ пощи и пише, че е получена на 20ти  #Crazy Много странно... Важното че вече е тук де  Heart Eyes

И последно - като отида в пощата къде да я търся  newsm78

# 158
diamond   отивах бьрзо на колетното гише,даже си запиши и номера да имаш в теб на пратката  Peace кажи им,4е на 20 е изпратена вьв клона,така че 100% е там да я тьрсят ако нещо се смоталявят Wink и чакаме да се похвалиш с придобивките  Hug

п.с. трябва да имаш по принцип пуснато известие в пощата  Peace провери си

# 159
  • София
И аз да се включа. Никога не съм поръчвала от тези сайтове и системата не ми е ясна, затова ще ме извините за глупавите въпроси  Embarassed
Доставката виждам , че пише че е безплатна (освен за парфюми). Това значи ли че няма абсолютно никакви допълнителни такси за транспорт и т.н.? Т.е. поръчваш си продукт за 20$ например, и плащаш само 20$ ?

# 160
И аз да се включа. Никога не съм поръчвала от тези сайтове и системата не ми е ясна, затова ще ме извините за глупавите въпроси  Embarassed
Доставката виждам , че пише че е безплатна (освен за парфюми). Това значи ли че няма абсолютно никакви допълнителни такси за транспорт и т.н.? Т.е. поръчваш си продукт за 20$ например, и плащаш само 20$ ?
да ако е козметика (бяла или декоративна) за 20$  Peace само 20$ ти теглят от картата и това е  Mr. Green
а за парфюма ти начилсват 10% за доставката,т.е. ако е 50$ + 5$ за доставката

# 161
  • Варна.....
да ако е козметика за 20$  Peace само 20$ ти теглят от картата и това е  Mr. Green
а за парфюма ти начилсват 10% за доставката,т.е. ако е 50$ + 5$ за доставката
А може и по- малко да платиш /5%/, ако например имаш 3 продукта в кошницата си.

# 162
да забравих за 5%  Embarassed  Laughing извинявам се  Peace

# 163
  • София
Мерси за разяснението  Hug
Май и аз ще започна да си поръчвам!
И още един въпрос. Никъде в сайта не намерих Opi. Не предлагат ли тази марка?

# 164
  • Berlin
мне, има списък на всички марки в "shop by brand".

Общи условия

Активация на акаунт