Ягодка - информация за пратки, поръчки, плащ&

• 44 665
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна,морето ...
И на мен ми е висяща от 4 дни Tired написала съм 2 писма до сега. Crossing Arms
най мнго се бавят  по 2 дена ако е 4 пиши им  значи има някакъв проблем.на мен ми се случи при една от поръчките  след като платих , получих си продукта и отивам в банката  се оказа че застопорили още веднъж сумата

# 331
  • Варна,морето ...
Момичета днеска получих Shipment Status-а,но като я проверя и пише е е козметика за лице.Това често срещано ли е? Rolling Eyes

Пак питам същото.Да не е станало объркаване се притесних. Embarassed

виж какво пише на първото писмо с номера на поръчката-там има описание на продуктите  които си поръчала

# 332
Момичета днеска получих Shipment Status-а,но като я проверя и пише е е козметика за лице.Това често срещано ли е? Rolling Eyes

Пак питам същото.Да не е станало объркаване се притесних. Embarassed
На мен ми се е случвало,но си пристигна каквото трябва Peace

# 333
Благодаря   bouquet.Аз погледнах предният мейл,точно каквото трябва е описано.

# 334
Мога ли да помоля като правите нова тема да сложите и линк към руските пощи в началния постинг?

# 335
  • София
Наистина пишат цените вече, имам две поръчки за по 111 долара дано да ми се размине митото.
Вчера получих козметика поръчана на 19.01. и в описа нямаше цени.
Ти за козметиката ли говориш или за парфюмите, защото и аз очаквам парфюми за повече пари и се надявах да мина метър.

# 336
Наистина пишат цените вече, имам две поръчки за по 111 долара дано да ми се размине митото.
Вчера получих козметика поръчана на 19.01. и в описа нямаше цени.
Ти за козметиката ли говориш или за парфюмите, защото и аз очаквам парфюми за повече пари и се надявах да мина метър.
На самата кутия/отстрани/ има зелен стикер  пише вида на валутата и сумата.

# 337
  • София
Изобщо не съм обърнала внимание на зеленият стикер какво пише, дано и в пощата да не гледат и да имаме късмет.

# 338
Виолина Иванова има колетче от Ягодка в Централна поща -Русе.
10X  bouquet, взех го вече ! Чаках и Ларедутски, но УВИ! Embarassed
И при мен има цената на пратката, но е написана с Докторски почерк и не се разбира точно колко $ е!

# 339
Илиянка караха ли те да плащаш нещо на гарата? Аз преди десетина дни получих колет от САЩ и се разминах само с 0.89лв ....ама понеже попаднах на познат сигурно. Та ако ми дойде поръчка от ягодка за 100 долара дали ще ме оръсят много се чудя  newsm78

# 340

Илиянка караха ли те да плащаш нещо на гарата? Аз преди десетина дни получих колет от САЩ и се разминах само с 0.89лв ....ама понеже попаднах на познат сигурно. Та ако ми дойде поръчка от ягодка за 100 долара дали ще ме оръсят много се чудя  newsm78

# 341
  • София
Виолина Иванова има колетче от Ягодка в Централна поща -Русе.
10X  bouquet, взех го вече ! Чаках и Ларедутски, но УВИ! Embarassed
И при мен има цената на пратката, но е написана с Докторски почерк и не се разбира точно колко $ е!

Аз мисля, че цената се изписва, защото пратките се застраховат.

Днес най-после получих инфо и за двете поръчки за парфюми - вчера в около 14 часа са тръгнали от Швейцария. След колко време да ги очаквам, че са ми първа поръчка.

# 342
А за колко дни ти стигнаха до Щвейцария,понеже и аз пуснах първа поръчка и съм много нетърпелива. Blush

# 343
Аз днес получих,но на кутията беше отметнато само Gift и нямаше никаква цена написана.

# 344
  • София
А за колко дни ти стигнаха до Щвейцария,понеже и аз пуснах първа поръчка и съм много нетърпелива. Blush

На 24 и 25.01. От бялата козметика няма и следа, уж веднага е била изпратена от Х.К. Имам още една поръчка от 27.01, която идея си нямам къде по трасето е. Направих първа поръчка и в Sasa и то на немалка стойност. Ще видим дали ще ми се размине митото. И на четирите поръчки отбелязах, че са подаръци.

Общи условия

Активация на акаунт