Ягодка - информация за пратки, поръчки, плащ&

• 44 653
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Виолина Иванова има колетче от Ягодка в Централна поща -Русе.
Наистина пишат цените вече, имам две поръчки за по 111 долара дано да ми се размине митото.
10X  bouquet, взех го вече ! Чаках и Ларедутски, но УВИ! Embarassed
И при мен има цената на пратката, но е написана с Докторски почерк и не се разбира точно колко $ е!

Аз мисля, че цената се изписва, защото пратките се застраховат.

Днес най-после получих инфо и за двете поръчки за парфюми - вчера в около 14 часа са тръгнали от Швейцария. След колко време да ги очаквам, че са ми първа поръчка.
И мен това ме интересува. Hug

# 346
Цитат
И мен това ме интересува.

Другата седмица ги чакайте!  bouquet

# 347
  • София
Аалелуя  Crazy
Наистина са мн зле тези от ягодата...пратих им значи сканирана разпечатка от банката за успешно миналата транзакция и платена сметка от моб телефон на майка ми...изцяло на български, без никъде да фигурира билинг адреса или който и да било друг адрес Laughing.
И днес вече получих мейл че ми опаковат нещата Simple Smile

# 348
  • Варна
Аалелуя  Crazy
Наистина са мн зле тези от ягодата...пратих им значи сканирана разпечатка от банката за успешно миналата транзакция и платена сметка от моб телефон на майка ми...изцяло на български, без никъде да фигурира билинг адреса или който и да било друг адрес Laughing.

Eee супер!Значи успя  Laughing

# 349
  • София
Аалелуя  Crazy

Браво на теб!
За интересуващите се, и двете ми пратки с козметика са пристигнали на Шереметево в Русия на 29.01. и вчера били пратени за БГ. Съдържат само по един продукт - подаръчето за първа поръчка и кремче на Клиник. Joy, тъй като поръчвах парфюми.

Днес получих и е-mail от Sasa.com, че поръчката ми е тръгнала от ХК. Там вече имам 5 продукта + 2 безплатни мостри по техен избор.

# 350
  • София
Цитат
И мен това ме интересува.

Другата седмица ги чакайте!  bouquet
ТенкЮ!

# 351
  • Варна,морето ...
Аалелуя  Crazy

Браво на теб!
За интересуващите се, и двете ми пратки с козметика са пристигнали на Шереметево в Русия на 29.01. и вчера били пратени за БГ. Съдържат само по един продукт - подаръчето за първа поръчка и кремче на Клиник. Joy, тъй като поръчвах парфюми.

Днес получих и е-mail от Sasa.com, че поръчката ми е тръгнала от ХК. Там вече имам 5 продукта + 2 безплатни мостри по техен избор.
аз пък имам проблем с тази саса регистрирах се и тръгна да поръчва излиза ми страничка с данни за мен и адреса   за доставка тел гр. и като искам да отида на следващата стъпка ми дава че имам някъде грешка а всичко съм попълнила

# 352
  • София
Момичета ,от проблемите ,които имат с ягодка някои от вас, дали правилно съм разбрала ,че с PayPal става по-лесно и безпроблемно newsm78
Имам поръчки от ягодка досега само чрез Фема и мисля вече сама да са поръчвам Hug

# 353
  • Варна
iskrichka, наистина с ПейПал става по-лесно  Peace Ако имаш регистрация - използвай я.
На мен Ягодката така не ми прие картата първия път, а и след като прочетох, че ще трябва да пращам факсове и билинг адреси - реших да пробвам с ПейПал. Прие ми я веднага, без други изисквания, макар, че картата е същата  #Crazy Laughing

# 354
Момичета, получих това:

Please note that the initial charge made to your account when the order was submitted was reversed when your order was suspended for the security check, so in order to process your order we had to submit another charge. Please note that the second and final charge is for the same amount as the initial charge. For a short period there may be two charges appearing on your account but the first charge will disappear within the next few days.
И го првеждам, че са си дръпнали 2 пъти парите и че до няколко дни първото плащане ще отпадне, т.е. ще въстановят парите newsm78 Така ли става наистина или ще изгоря с 2 плащания? #Crazy

# 355
Момичета, получих това:

Please note that the initial charge made to your account when the order was submitted was reversed when your order was suspended for the security check, so in order to process your order we had to submit another charge. Please note that the second and final charge is for the same amount as the initial charge. For a short period there may be two charges appearing on your account but the first charge will disappear within the next few days.
И го првеждам, че са си дръпнали 2 пъти парите и че до няколко дни първото плащане ще отпадне, т.е. ще въстановят парите newsm78 Така ли става наистина или ще изгоря с 2 плащания? #Crazy

Няма да изгорш, спокойно  Peace

# 356
  • София
Спокойно, и аз получих същото, само че на мен ми бяха върнали парите преди няколко дни, явно си е стандартен текст.
И да ти ги вземат пак, ще ти ги върнат.

# 357
Момичета, получих това:

Няма да изгорш, спокойно  Peace

Мерси red shoe  bouquet Hug Успокоих се!

# 358
Някой може ли да ми каже какво означава това "Покинуло место транзита" ?

# 359
Някой може ли да ми каже какво означава това "Покинуло место транзита" ?
Че е тръгнало към адресата!

Общи условия

Активация на акаунт