Ягодка - информация за пратки, поръчки, плащ&

• 44 317
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 510
получих най-после първата си самостоятелна поръчка! След толкова перипетии и писма! А чакам още 4-ри Grinning
Спокойно на всички ще дойдат, бъдете по-търпеливи де!
4естито   bouquet похвали се де,какво получи  Laughing доволна ли си?  Flutter

# 511
Здравейте, поръчах си най после малко кремчета, та да ви питам за какво време пристигат и кога да почна да следя по пощите
 Laughing благодаря
извинявайте че досаждам

# 512
при поръчка от 150 $ дали трябва да плащам нещо като мито и такси?

# 513
  • София
при поръчка от 150 $ дали трябва да плащам нещо като мито и такси?

Аз си поръчах чрез Фема продукти и се обаждах да ги питам дали е възможно да ми обмитят продуктите и жената ми каза,че досега не е имало никога случай някой да плати мито.А каза, че са правени страшно много поръчки над 45 евро или колкото там беше прага..Но все пак не мога да дам гаранция. WhistlingА и като чета този форум има много с поръчки над тази стойност и казват,че не са платили мито. Peace И аз ще поръчам следващия път за повече пари и ще видим.Вярвам,че няма да плащам. Simple Smile

# 514
Благодаря ти за отговора   bouquet виждам, че си от София как си взимаш поръчките, от къде?

# 515
получих най-после първата си самостоятелна поръчка! След толкова перипетии и писма! А чакам още 4-ри Grinning
Спокойно на всички ще дойдат, бъдете по-търпеливи де!
4естито   bouquet похвали се де,какво получи  Laughing доволна ли си?  Flutter
описала съм в другата тема за Ягодка
http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=44438&goChar=C-такива 2 мъжки комплекта и http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=75261& … =valentineProduct с парфюм такъв. Малко съм разочарована от миризмата на последното. Всичко е за подаръци.

# 516
Здравейте, поръчах си най после малко кремчета, та да ви питам за какво време пристигат и кога да почна да следя по пощите
 Laughing благодаря
извинявайте че досаждам
Като видиш,че пратката е тръгнала от ХК след 3-4 дни е в Русия.Там стой 3-4-5 дни.От Русия до БГ пътува 2-3 дни,а като влезе в БГ на другия ден я получаваш от пощ.клон.Но понякога идват и по бързо Peace

# 517
  • Варна,морето ...
аз пък пуснах 2 поръчки едната се обработва а другата вече втори ден е с висящо плащане дали е нормално това

# 518
Ако си поръчала козметика+парфюми май е нормално.За моята поръчка от 6ти получих потвърждение само за парфюмите,но те се изпращат от Швейцария,а нали в Китай празнуват НГ.

# 519
  • София
Благодаря ти за отговора   bouquet виждам, че си от София как си взимаш поръчките, от къде?

Няма за какво. Simple Smile Ами, аз сега за първи път си поръчвам.Ама очаквах, че ще дойде по-бързо... Grinning Поръчката си я следя постоянно дали пътува към мен,ама нещо се позабави.Мисля, че сега тръгва за Москва.Все още трудно се ориентирам по съобщенията, къде се намира пратката Laughing Затова постоянно питам тук момичетата,които са поръчвали и знаят. Laughing Иначе пратката трябва да пристигне в клона на пощата, който си посочила в писмото ти.Пощенския ти код. Peace

# 520
  • Варна,морето ...
Ако си поръчала козметика+парфюми май е нормално.За моята поръчка от 6ти получих потвърждение само за парфюмите,но те се изпращат от Швейцария,а нали в Китай празнуват НГ.

и двете са кремове за лице

# 521
  • София
Получих три отваряни пакета - грозна и неприятна работа. За щастие нищо не липсва. За нещастие цените бяха изписани отгоре на кутиите с химикал, без да се уточнява в каква валута са. Така че, вероятно парфюмите над необмитената стойтност, които ми се губят, кибичат в митницата, чакайки да си платя като поп. Притеснява ме и това, например, че всеки би могъл да излее съдържанието на тоника, който получих, и да ми сложи някаква вода с аромат.

# 522
Днес и аз получих колет в същото състояние.Това тарашене е при получаването в София или в Москва.Добре поне,че повечето продукти ги изпращат увити в целофан.

# 523
леле ужас   #Cussing out, а дали се случва да има липси #2gunfire

# 524
  • София
Лелеееее.Наистина ли? Shocked А аз като съм получила кремове...,дали ще е същата работа? #2gunfire Кои продукти са в целофан или е различно?А за тарашенето, предполагам, че са нашите, не руснаците.Типично българсия манталитет.. #Cussing out MoneyЗа голямо съжаление Sad

Общи условия

Активация на акаунт