Ягодка - информация за пратки, поръчки, плащ&

• 44 288
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 525
Толкова се надявах да не ми се налага да питам в тази тема ooooh!
И все пак,до сега при попълнени 2 реда в сайта на bg post ,след ден си получавах пратката.
В конкретния случай от 5-ти е в София и днес се появи и трети ред  Rolling Eyes

05.2.2008 г. 16:15:00 BULGARIA SOFIA INTER Receive item at office of exchange (Inb)  
05.2.2008 г. 17:51:00 BULGARIA SOFIA INTER Insert item into domestic bag  
08.2.2008 г. 11:24:00 BULGARIA SOFIA INTER Receive item at office of exchange (Otb)

Случва ми се за първи път,вие какво ще кажете...

# 526
  • София
Като съм поръчала де.Не получила.Днес съм мноо разсеяна. Embarassed Mr. Green

# 527
аз пък съм мн загубена и разгадах най-накрая мистерията с моя тракинг номер дето уж бях видяла че е пристигнала пратката в софия,пък после изчезна инфото..понеже поръчах чрез сайта euro-woman, а не сама и жената ми е дала примерен номер да видя какво ще се изпише и не не видях че това не е моя номер Laughing.Така че още чакам пратка 2 парфюма от 25 януари-тръгнала от швейцария Confused

# 528
  • София
Лелеееее.Наистина ли? Shocked А аз като съм получила кремове...,дали ще е същата работа? #2gunfire Кои продукти са в целофан или е различно?А за тарашенето, предполагам, че са нашите, не руснаците.Типично българсия манталитет.. #Cussing out MoneyЗа голямо съжаление Sad

Кремовете в кутийка са в целофан. При мен един тоник дойде опакован в найлон, все едно получавам подарък от баба си. Червилото с най-отвратителния цвят, което някога съм получавала като подарък, беше необвито или ако е било опаковано, то аз го намерих неопаковано.

# 529
И все пак,до сега при попълнени 2 реда в сайта на bg post ,след ден си получавах пратката.

05.2.2008 г. 16:15:00 BULGARIA SOFIA INTER Receive item at office of exchange (Inb)  
08.2.2008 г. 11:24:00 BULGARIA SOFIA INTER Receive item at office of exchange (Otb)

Май е върната обратно newsm78 Inb-влязла,Otb-излязла.Така поне си мисля аз newsm78

# 530
  • София

Май е върната обратно newsm78 Inb-влязла,Otb-излязла.Така поне си мисля аз newsm78

Според мен е била преопакована по някаква причина newsm78.

# 531
И аз си помислих,че го връщат ,но не смеех да го кажа   Sad
В понеделник пак ще я търся и ще споделя какво се е случило.

# 532
  • София

Elichko, връщат го, мило, поради някакви причини. В сайта на пощите има един номер за рекламации по колетите, ако искаш, да ти го издиря.

# 533
  • София
Олелее. #CrazyКакво става в последно време.Аз толкова време гледах с недоверие на тези поръчки по нета и по-точно от Ягодката и като прочетох отзивите във форума, се реших.А сега , след като поръчах, малко се шашнах от коментарите.Тарашени пратки, връщане на пратки... Rolling EyesЗащо преди е било по-бързо доставянето и безпроблемно, а сега има толкова оплаквания.Аз като гледам, че моята пратка не излиза в никоя поща още, започвам сериозно да се притеснявам след всичко това. ThinkingДано всичко е ок на всички ни с пратките... Praynig

# 534

Elichko, връщат го, мило, поради някакви причини. В сайта на пощите има един номер за рекламации по колетите, ако искаш, да ти го издиря.

Да,емел,ще ти бъда много благодарна!

Успях да го намеря   bouquet

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 16:03 от elichko

# 535
Лелеееее.Наистина ли? Shocked А аз като съм получила кремове...,дали ще е същата работа? #2gunfire Кои продукти са в целофан или е различно?А за тарашенето, предполагам, че са нашите, не руснаците.Типично българсия манталитет.. #Cussing out MoneyЗа голямо съжаление Sad

Кремовете в кутийка са в целофан. При мен един тоник дойде опакован в найлон, все едно получавам подарък от баба си. Червилото с най-отвратителния цвят, което някога съм получавала като подарък, беше необвито или ако е било опаковано, то аз го намерих неопаковано.
Червилото подарък Стила прим мен си дойде в картонена кутиика.

# 536
Олелее. #CrazyКакво става в последно време.Аз толкова време гледах с недоверие на тези поръчки по нета и по-точно от Ягодката и като прочетох отзивите във форума, се реших.А сега , след като поръчах, малко се шашнах от коментарите.Тарашени пратки, връщане на пратки... Rolling EyesЗащо преди е било по-бързо доставянето и безпроблемно, а сега има толкова оплаквания.Аз като гледам, че моята пратка не излиза в никоя поща още, започвам сериозно да се притеснявам след всичко това. ThinkingДано всичко е ок на всички ни с пратките... Praynig

По-спокойно бе момиче.Като гледам поръчката ти е потвърдена във вторник,имай малко търпение,какво очакваш за три дни. ooooh!Относно тарашените,на мене ми се случва и като пращам от София за Пловдив да са отваряни.Спокойно,големи стрелби,голямо чудо с тия емотикони. Tired Преди 3 дни е пусната поръчката все пак.

# 537
  • София
По-спокойно бе момиче.Като гледам поръчката ти е потвърдена във вторник,имай малко търпение,какво очакваш за три дни. Относно тарашените,на мене ми се случва и като пращам от София за Пловдив да са отваряни.Спокойно,големи стрелби,голямо чудо с тия емотикони.  Преди 3 дни е пусната поръчката все пак.

Това го знам, но като чета, преди са пристигали по-бързо пратките.Сега, от няколко дни ми прави впечатление, че има много забавени поръчки.Момичето, което писа, че са му върнали пратката... Аз за първи път поръчвам и е нормално да се притеснявам.Не съм още съвсем наясно с нещата.Та затова е тази суматоха. Peace

# 538
Бързам да ви успокоя ,че грешката си е изцяло моя.Попълнила съм грешен номер на улица в адреса,който не съществува.Описах случая на ягодка,сега чакам предложения.

Последна редакция: пт, 08 фев 2008, 18:55 от elichko

# 539
  • София
Много съм щастлива. Току-що си получих нещата от Ягодка от пощата. Това ми е първа поръчка и бях малко на тръни, очаквах да я получа за 15-20 дни, а то за 8 работни. Не забелязах да ми е тарашено, единят комплект на Е.Л. си беше опакован в сребриста хартия, а в другият колет имаше 2 кремчета на Клиник, те не бяха опаковани, бяха си в оригиналните си кутийки.
Сега си чакам един парфюм от 1-ви.

Общи условия

Активация на акаунт