Ягодка - информация за пратки, поръчки, плащ&

• 44 236
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 885
  • Варна
На 14.02 я видях в Швейцарските пощи. Posting 
на 18.02  Arrival at border point of origin country и Departure from border point of origin country
няма я още в БГ-пощи и я чакам с каруца вече да дойде  Sad(някой беше казал, че така пътуват hahaha) няма да се учудя и пеша да я носят (голямо нетърпение ме е обзело)    
И мойта поръчка е така , на 19.02 е тръгнала от швейцарските пощи и аз се надявах ,че днес ще я видя в бг,но я няма!
Същото е и с козметиката ,тръгнала е от руските пощи на 21.02 и още я няма в бг.
Едно момиче беше писало ,че щяло да има забавяне на пратките и то с месец,месец и половина!
Дано да не е чак толкова дълго забавянето  Confused

# 886
моята поръчка пристигна за по малко от две седмици - нямаше забавяне никъде, но сега чакам поръчка която цяла седмица седи в Русия newsm78

# 887
На 14.02 я видях в Швейцарските пощи. Posting 
на 18.02  Arrival at border point of origin country и Departure from border point of origin country
няма я още в БГ-пощи и я чакам с каруца вече да дойде  Sad(някой беше казал, че така пътуват hahaha) няма да се учудя и пеша да я носят (голямо нетърпение ме е обзело)    
И мойта поръчка е така , на 19.02 е тръгнала от швейцарските пощи и аз се надявах ,че днес ще я видя в бг,но я няма!
Същото е и с козметиката ,тръгнала е от руските пощи на 21.02 и още я няма в бг.
Едно момиче беше писало ,че щяло да има забавяне на пратките и то с месец,месец и половина!
Дано да не е чак толкова дълго забавянето  Confused
И моята е тръгнала на 21 от Москва,но я няма в сайта на БГ пощи.Но веднъж получих пратка без да е отразена в сайта на БГ пощи и утре ще отида да проверя.

# 888
  • София
Момичета, предстои да ми бъде издадена кредитна карта на ОББ. Двоумя се между Visa и Master card. Вие какво ще ме посъветвате?

# 889
Момичета, предстои да ми бъде издадена кредитна карта на ОББ. Двоумя се между Visa и Master card. Вие какво ще ме посъветвате?

Аз имам Виза Класик - ОББ - кредитна. Навсякъде я приема, казаха ми ,че нейните такси на обслужване са по-малки . Затова я избрах нея.

# 890
Шампоаните и балсамите от Ягодата през кои митници минават? Швейцарските или Руските?

# 891
  • Варна

Аз имам Виза Класик - ОББ - кредитна. Навсякъде я приема, казаха ми ,че нейните такси на обслужване са по-малки . Затова я избрах нея.

И аз съм с Visa класик на ОББ и навсякъде пазаря с нея  Peace

Шампоаните и балсамите минават през руските пощи.

И моята е тръгнала на 21 от Москва,но я няма в сайта на БГ пощи.Но веднъж получих пратка без да е отразена в сайта на БГ пощи и утре ще отида да проверя.
И аз ще проверя утре дали не е пристигнала в пощата

# 892
Буба, през Русия.

# 893
Здравейте, проверявам си пратката - дава ми, че е отпътувала от Москва и вчера е пристигнала в Бг в 17.40х, от там насетне проверявам в Бг пощи и ми дава ,4е няма информация за такава пратка. Някой дали може да ми помогне и да ми каже кога ще се появи и тук в сайта на Бг пощите? Hug

# 894
  • Варна
Здравейте, проверявам си пратката - дава ми, че е отпътувала от Москва и вчера е пристигнала в Бг в 17.40х, от там насетне проверявам в Бг пощи и ми дава ,4е няма информация за такава пратка. Някой дали може да ми помогне и да ми каже кога ще се появи и тук в сайта на Бг пощите? Hug
Как разбра ,че вчера е пристигнала в бг,а я няма в сайта на пощата?
На мен когато ми се появи в бг пощи ,тогава разбирам ,че е пристигнала  Peace

# 895
Поръчах един парфюм през Фема и днес ми върнаха имейл с цената на поръчката и ми пишеха, че вече не могли да предоставят никакви отстъпки Tired Преди имаше 5% Tired

# 896
Поръчах един парфюм през Фема и днес ми върнаха имейл с цената на поръчката и ми пишеха, че вече не могли да предоставят никакви отстъпки Tired Преди имаше 5% Tired
Още миналата седмица писаха няколко момичета, че Фема вече не дава отстъпка от 5%. Няколко страници назад има инфо.

Не гледай в сайта, там не винаги има информация. Може пратката да е вече в пощата, и пак да няма инфо в БГ сайта.

# 897
Ето още един доставчик на продукти от Ягодка:
http://euro-woman.net/

# 898
Как разбра ,че вчера е пристигнала в бг,а я няма в сайта на пощата?
На мен когато ми се появи в бг пощи ,тогава разбирам ,че е пристигнала  Peace
Ами, в руските пощи ми дава 4е е отпътувало от там на 24.02., т.е. в4ера!

# 899
явно в събота и неделя не обработват пратки - моята от петък е пристигнала в бг, чак сега се появи в наште пощи с днешна дата на пристигане Thinking
така че би трябвало до края на деня да се появи newsm78

Общи условия

Активация на акаунт