Ягодка - информация за пратки, поръчки, плащ&

• 44 211
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 915
Момичета, а моята пратка изобщо не излизаше в руски пощи, но пък днес е в Бг.Излиза ми че е пристигнала в 13.30 и ми изписва второ съобщение "Insert item into domestic bag" newsm78

# 916
  • Варна
Момичета, а моята пратка изобщо не излизаше в руски пощи, но пък днес е в Бг.Излиза ми че е пристигнала в 13.30 и ми изписва второ съобщение "Insert item into domestic bag" newsm78
Утре след 12 часа ще е в пощенския ти клон.

# 917
Благодаря, на всички отговорили! Hug
Проверих в български пощи, още не се е появила пратката. Явно и трябват няколко дни откак е тръгнала от Москва. А, с такова нетърпение я чакам, че ми е първа поръчка от ягодка... Embarassed
Лек и успешен ден на всички!  bouquet

# 918
Момичета вече незнам какво да направя. На 23.02 направих първа поръчка в Ягодка, на 25 получих, че ми искат билинг адрес и секюрити код. Веднага им ги пратих, а днес е вече 26 и при проверка в Ягодка на номера на поръчката ми дава- Висящо плащане .
На всичко отгоре този комплект, който исках липсва в сайта още от 24.02. Да им пиша ли имейл или да чакам. newsm78
Извинявам се какво точно трябваше да им пратя, кои номера точно от картата, да не съм им пратила нещо друго.
Мерси
p.s. Сегих се, че имам интернет банкиране и сега проверих на 25 са ми дръпнали парите за комплекта който съм поръчала.

Последна редакция: вт, 26 фев 2008, 09:40 от dolores

# 919
# 920
dolores и аз имам сходен проблем разликата е в това ,че това ми е 12 поръчка и чак сега се сетиха за сигорността.Благодарение на Vi4ito     bouquet водя кореспонденция с тях за сега не много успешна.Поискаха ми извлечение от банката ,което да им излъча на факса ,но никъде не мога да намеря номер.
dolores пиши им пак.

# 921
  • Варна
Да им пиша ли имейл или да чакам. newsm78
Извинявам се какво точно трябваше да им пратя, кои номера точно от картата, да не съм им пратила нещо друго.
Ти нали им прати адреса,който си писала в банката, когато си откри картата, и трите цифри отзад на картата ?
Иначе до три дни , от както си им пратила билинг адреса и секюрити кода, или пак ще ти пишат да ти искат нещо(бележки за платени сметки) или ще почнат да я обработват.  Peace

# 922
dolores и аз имам сходен проблем разликата е в това ,че това ми е 12 поръчка и чак сега се сетиха за сигорността.Благодарение на Vi4ito     bouquet водя кореспонденция с тях за сега не много успешна.Поискаха ми извлечение от банката ,което да им излъча на факса ,но никъде не мога да намеря номер.
dolores пиши им пак.

Илианка какъв номер не намираш? В мейла към теб те ти пишат на кой факс да го пратиш : 852 28115138 or 852 21104326 .
Или за друг номер иде реч?

# 923
Vi4ito   отговарят ми от гр. Левски на този номер  Joy

# 924
Пратката ми е тръгнала на 21-ви от Швейцария,пък още я няма.Очаквах я днес,нямам търпение вече.На някой дошло  ли му е колетче от тая дата?  Rolling Eyes

# 925
Благодаря момичета  bouquet Ще изчакам и днес и ако не започнат да я обработват ще им пиша.

# 926

с две нули ли избираш номера?

# 927
Eй сега проверих и изписва това

Order No. Date of
Order Received Date of
Shipment Current Status

The sales order is processing

Important Notice:
Fragrance has to be shipped and handled separately according to International Postal Regulations and therefore it will be delivered 2-4 working days after skincare, make up and body lines.

# 928

с две нули ли избираш номера?

Или с + отпред. Виж тук: http://www.countrycallingcodes.com/country.php?country=Hong%20Kong

# 929
  • София
Момичета, днес има ли успели да се свържат с Фема, не ми отоговарят на Скайпа, а са онлайн. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт