Ягодка - информация за пратки, поръчки, плащ&

• 44 197
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 930
Vi4ito   отговарят ми от гр. Левски на този номер  Joy

с две нули ли избираш номера?

Или с + отпред. Виж тук: http://www.countrycallingcodes.com/country.php?country=Hong%20Kong
Успях да го пусна .

# 931
  • Варна,морето ...
Момичета, днес има ли успели да се свържат с Фема, не ми отоговарят на Скайпа, а са онлайн. Crossing Arms
пробвай на icq-то на мен от там ми пишат може да не вижда съобщението а q-to поне силно алармира

# 932
Имам питане,поръчан парфюм/за 1-ви път чрез Фема/имам ордер,№ и т.н./изпратен за България на 21.02,евентуално кога може да го получа.Намирам му пътя от Хонгконг,Швейцария а в български пощи не мога да го открия.Та въпросът ми е колко време пътува от Швейцария и трябва ли някъде да си обаждам?

# 933
Ура! Най накрая вече получих имейл от Ягодка с това
Order No : 820761283
Date of Order Received : 2008/02/23
Current Status : Dispatched
Dispatched : 2008/02/27
Tracking Ref. No. : RA260136292HK
Remarks:

# 934
  • Варна
Та въпросът ми е колко време пътува от Швейцария и трябва ли някъде да си обаждам?

5-6 дни пътуват от Швейцария до София  Peace
Аз днес взех поръчка от 13.02

Ура! Най накрая вече получих имейл от Ягодка
Е браво!Значи ти си взела последния   Wink

# 935
  • София
Да се похваля и аз дне се сдобих с 1вата си поръчка от Ягодка даже на ръка ми я донесоха Simple Smile 

# 936
  • Варна,морето ...
Имам питане,поръчан парфюм/за 1-ви път чрез Фема/имам ордер,№ и т.н./изпратен за България на 21.02,евентуално кога може да го получа.Намирам му пътя от Хонгконг,Швейцария а в български пощи не мога да го открия.Та въпросът ми е колко време пътува от Швейцария и трябва ли някъде да си обаждам?
ако го няма в бг. пощи значи не ев българия изчакай Simple Smile

# 937
Да се похваля и аз дне се сдобих с 1вата си поръчка от Ягодка даже на ръка ми я донесоха Simple Smile 
Кога Ви носят на ръка???/

# 938
  • София
елфа, не знам дали е тяхно задължение да ги носят. Пощаджийката ме е запомнила, че съм малки деца и 2 пъти ми се обажда да провери да ли съм си вкъщи, за да ми донесе пакетчета. Предполагам обаче това е само ако са малки пратките, тя така и така трябва да ми донесе известието

# 939
Да и на мен ми ги носят.
Малките пакети май са задължени да ги носят.

# 940
While the transaction for your order has been processed, we would also like to re-confirm via e-mail both your billing address and the security code of your card. This is for extra security to ensure that the billing details provided are accurate and verified.

Any charge that has appeared on your account will be reversed unless we received validation within 7 days, to do this we require the security code and confirmation of your billing address to ensure the transaction has been verified.

For Visa or Master Card, the security code is the last three digits on the back of the card. For American Express, these are the four black numbers on the front of the card.

Being asked for the security code is similar to being asked for your signature when purchasing in a shop and helps verify that the billing details are correct and that payment can be received. Sending this information by e-mail is totally safe as long as the credit card number itself is kept secure

# 941
момичета това е първата ми поръчка .какво искат да направя.благодаря ви предварително

# 942
изпрати им адреса си и кода отзад на картата / 3 или 4 цифрен номер /

# 943
ru благодаря ти

# 944
момичета извинете ме, сигурно е питано но нещо не можах да го намеря. Козметиката в кои пощи се проследява.

Общи условия

Активация на акаунт