Ягодка - информация за пратки, поръчки, плащ&

• 44 182
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 960
Някой поръчвал ли в ягодка с дебитна Visa Electron на ЦКБ?
Аз

# 961
Момичета, а в Саса как стои въпроса с фактурите, прилагат ли ги към пратките, щото $75 са малко над 45 Ерво и да не трябва да се плаща мито?

# 962
Фема поръчват ли от Саса newsm78

# 963
Преди един ден им писах на кюто и ми отговориха, че не поръчват!

# 964
Някой поръчвал ли в ягодка с дебитна Visa Electron на ЦКБ?
Аз
И аз Peace

# 965
Момичета, а в Саса как стои въпроса с фактурите, прилагат ли ги към пратките, щото $75 са малко над 45 Ерво и да не трябва да се плаща мито?
На кутиите има същите митн.декларации като на Ягодата,но май и те занижаваха стойността

# 966
Преди един ден им писах на кюто и ми отговориха, че не поръчват!
Мерси
Аз преди ги питах за Бютив - от там поръчват, само дето слагат 10% за доставка

# 967
  • София
Момичета, много съм притеснена.
Имам поръчка, която е шипната на 24, а все още я няма в Русия. Нормално ли е това, все пак вече сме 28 Cry

# 968
Аз имам поръчка,която е тръгнала от 21-ви от Швейцария и я няма все още в БГ пощи и взех да нервнича,понеже е за рожден ден.

# 969
Имам поръчка, която е шипната на 24, а все още я няма в Русия. Нормално ли е това, все пак вече сме 28 Cry
Споко,тия дни ще се появи Hug

# 970
  • София
Споко,тия дни ще се появи Hug

Мерси душа Hug Hug Hug
Друго е като ти подадат едно раменце  Heart Eyes

# 971
Аз имам поръчка,която е тръгнала от 21-ви от Швейцария и я няма все още в БГ пощи и взех да нервнича,понеже е за рожден ден.
И аз  и аз

# 972
Отваря ли ви се сайта на бг пощи за проследяване на пратките? Днес цял ден ми дава грешка

# 973
Отваря ли ви се сайта на бг пощи за проследяване на пратките? Днес цял ден ми дава грешка

На мен ми се отваря,ама я няма пратката. Crossing Arms

# 974
Ох, не знам какво да правя вече направих поръчка искаха код и адрес -пратих, искаха извлечение от банката -пратих после ми писаха наново да направя поръчка -направих .Сега пак ми пращат мейл да им потвърдя билинг адреса и кода.
Как точно им потвърждавате адреса и кода ?

Общи условия

Активация на акаунт