Размера има ли значение?

• 43 065
  • 262
  •   1
Отговори
# 120
Въпроса е тези с 11 - 12 см какво да правят, може ли някой с такъв размер да докара оргазъм на партньорката си.
Признавам си открито, че съм достигала
оргазъм, докато чета едни такива ми ти.

# 121
Но за всеки са различни стойностите на мин и макс, и дано тези, които твърдят, че има, да не се сблъскват с това, детето им да се влюби в някоя, за която 17 см са малко и да си създадат комплекси за цял живот може би....
Като гледам никоя няма да закърши ръце колкава ще е пацката на синчето и. Не може Хаяс да има крушка 300 вата, а Хаяско 40 все пак.

# 122
дебелината има значение, не дължината. Това е истината!

# 123
Чудех се днес защо такава активност по темата, а то било петък. Честито на всички - малки и големи!

# 124
Чудех се днес защо такава активност по темата, а то било петък. Честито на всички - малки и големи!
Честито и на тези, чиито мъже днес се връщат от командировка.

# 125
Естествено, че има. Party Колкото повече, токкова повече. Blush Peace
Peace

# 126
естествено, че има значение...........
първо чии е, после колко е голям. в тоз ред........

# 127
# 128
Естествено, че има. Party Колкото повече, токкова повече. Blush Peace
 И хич не вярвам, че е важно качеството а не рамера, тва може да го каже само жена на чийто мъж му е малко........ ( неискам да обиждам никого, знам че когато обичаш някого тези неща са по-малко важни). Обаче нека бъдем реалисти. Peace
 Немога да очаквам да изляза качествено боядисана и красива от фризъорски салон в който се работи с некачествена козметика.....
За всичко се иска максимум..така смятам аз. Мнение базирано на скромния ми опит с малки и големи неща:)
напълно съм съгласна smile3521
 newsm10

# 129
  • София
Има значение, ама не точно размера. Значение има усещането, което ни дава това, което реално ни предлага размера.

# 130
При жените е обратното - хубаво е да е мъничка  Mr. Green

# 131
  • Oslo
Всичко е хубаво, когато има любов, тогава нищо няма значение... А, и сравнения могат да правят хора с повече от 5-6 партньора, иначе има опасност да са попадали само на един калибър....

# 132
При жените е обратното - хубаво е да е мъничка  Mr. Green
На жената мъничка, на мъжа голям ?! Това ли ви е критерия за удоволствие, за мен претриването не е. Малко грубичко прозвуча, но това е точната дума в случая.

# 133
  • Linz
Не, важно е да има пасване. Мен ме устройва среден размер.

# 134
  • Linz
На тези, които смятат, че дебелината е важна бих казала единствено, че са доста разхлопани ТАМ и имат нужда от сериозно уплътняване. Сигурно е следствие от естественото раждане.
Дебелината определено е по-важна от дължината. И не става въпрос за разхлопване (аз не съм раждала по естествен път), факт е.

Общи условия

Активация на акаунт