Размера има ли значение?

• 43 092
  • 262
  •   1
Отговори
# 135
  • СОФИЯ
Моята опция е :
Важно е качеството , не размера

# 136
Я уточнете какво разбирате под "качество"  Simple Smile С пишка 7 см не можеш да правиш бавни движения, а само бързички, заешки. Благодаря на такова качество.

# 137
Я уточнете какво разбирате под "качество"  Simple Smile С пишка 7 см не можеш да правиш бавни движения, а само бързички, заешки. Благодаря на такова качество.

Да, такъв размер би имал значение, горката жена. Ако и клиторът и е малко по-далеч от входа на влагалището съвсем - ще има да влиза и да излизааа...

# 138
Не сте в ред, честно. А пък с тия 11-12 см. направо ме хвърлихте в оркестъра. Laughing

# 139
  • СОФИЯ

В подобна тема бях писала , че тайната на добрия секс е любовната игра /поне за мен/.

# 140
  • София

Добре, качествен секс за мен  е да те докарват до оргазъм всеки път, т.е. да знае как, само с ръгане не става, и много се радвам, че съм си намерила един такъв  Heart Eyes Бтв според мен 7 см в еректирало състояние се води към аномалия вече?

ПС: Само да добавя, според мен и над 25см граничи с аномалия!

Последна редакция: сб, 26 яну 2008, 15:40 от malka maimunka

# 141
newsm10
Има значение много ясно!!!

# 142
"Любовна игра" и "оргазъм" са неща, за които даже не е необходим пенис. Но темата все пак е за ролята на пениса, нали  Simple Smile

# 143
  • София
"Любовна игра" и "оргазъм" са неща, за които даже не е необходим пенис. Но темата все пак е за ролята на пениса, нали  Simple Smile
А за какво ти е голям, ако не може да те докара до оргазъм? newsm78

# 144
А за какво ти е малък, ако не може да те докара до оргазъм?  Grinning

# 145
Тая тема все ме подсеща за един виц:

Студент по медицина дълго свалял колежка от по-горните курсове. Накрая успял да я вкара в спалнята си,решил да се покаже колко е напред с материала и питал:
- Колежке, как го предпочиташ - вагинално, анално или орално?
- Така като те гледам, колега, може само венозно...

# 146
Тая тема все ме подсеща за един виц:

Студент по медицина дълго свалял колежка от по-горните курсове. Накрая успял да я вкара в спалнята си,решил да се покаже колко е напред с материала и питал:
- Колежке, как го предпочиташ - вагинално, анално или орално?
- Така като те гледам, колега, може само венозно...
hahaha Joy

# 147
  • София

ми аз лично до оргазъм не мога да стигна без пенис

# 148

ми аз лично до оргазъм не мога да стигна без пенис
То и за това се иска майсторлък. Grinning

# 149
  • София
А за какво ти е малък, ако не може да те докара до оргазъм?  Grinning

ми не ти трябва  Grinning хаха, точно затова е важно качеството, не ти трява и голям, ако не може да те докара до оргазъм, и малък не ти трябва, ако не може...

всъщност печели, който може  Peace

Общи условия

Активация на акаунт