Размера има ли значение?

• 43 001
  • 262
  •   2
Отговори
# 60
Има значение.

# 61
абе важното да е дебеел,но при постоянна употреба пак става малък за нещастие
Особено ако си женен за острилка.

# 62
Женското влагалище било дълго между 8-12см, индивидуално.

Дълбоко или дълго? Второто ми звучи като необятна степ ooooh!
Особено ако си женен за острилка.
Оооо, еми който си тренира мускулите подостря  Mr. Green

# 63

"... Прието е, че нормалната дължина на еректирал полов член е 11-12 см,  

Глупости.  hahaha Това да не е извадка от нормалните размери за джуджетата?  Thinking

Изобщо е невъзможно да правиш нещо по-различно от мисионерската поза, ако членът ти е 11-12 см(че и еректирал  hahaha)

На всичко отгоре не само размерът на дължина е важен, ами и дебелината не е никак маловажна, макар да виждам, че понякога обсъждайки размерът на пениса, това се пренебрегва и не му се обръща достатъчно внимание  Rolling Eyes

# 64

"... Прието е, че нормалната дължина на еректирал полов член е 11-12 см, а нормалната дължина на влагалището - 8 сантиметра. Такива съотношения са оптимални за партньорите. По време на половия акт влагалището се удължава и разликата се компенсира. Да допуснем, че членът на даден мъж е 15 см ("султан" според професионалния жаргон на сексопатолозите) и той много се гордее с дължината му. Повечето мъже дори му завиждат. Но ако горделивият собственик на "султана" смята, че всички жени ще изпаднат в неописуем възторг от половия акт с него, той дълбоко се заблуждава. Партньорка с нормални параметри на влагалището ще избяга от него още след първия контакт и ще бъде щастлива, ако се отърве без разкъсвания. Обаче жена с дълго влагалище (над 11 сантиметра) може да остане доволна, но само при условие, че при нея влагалището и шийката на матката са ерогенни зони. Ако те са ареактивни (невъзбудими), на нея и е напълно безразлично каква е дължината на пениса на партньора и - "султан" или "ласкател" (т.е. 10 сантиметра в състояние на ерекция), или дори "боздуган" (над 17 сантиметра). А ако при жената главна ерогенна зона е клиторът или точката G, тя може да се задоволи и без полов акт в неговата традиционна форма.
Извод: заслужава ли си изобщо да говорим за някаква норма, след като всички параметри са относителни!? ..."

Разкъсвания? От 15 см? Хахахахахах.

# 65
Оле, стреснах се. Дали от моя боздуган не съм си докарала някое вътрешно разкъсване?  Ами сега  #Shocked

rotfImbo

# 66
 Как пък една не каза с гордост, че е достойна ползвателка на някакви си 11 см Whistling

# 67
Как пък една не каза с гордост, че е достойна ползвателка на някакви си 11 см Whistling
Няма я Жоровица, затуй  Grinning

# 68
Е, де...Тя да не е единствена, ама нейсе Mr. Green

# 69
Добре, де, Може и аз да съм, никога не съм измервала дължини и дебелини.

# 70
И аз де, не си сама спокойно. Отивам да взема транспортира да премеря и какъв ъгъл прави Mr. Green

# 71

Защото и да има такива, те ще са много малко. Аз например никога не съм виждала мъж с толкова малка пишка. И смятам, че средно размерът е около 15-те см, да не кажа, че и доста над това.

Това е личното ми впечатление. Може би не съм била с толкова много мъже, че да се натъкна и на сувенири, не знам  Wink

# 72
  • София
РазмерЪт има значение. Размерът на ДОХОДИТЕ. Нека се включат мутресите в тази анкета.

# 73
Разбира се, че има значение на 195/65/15 не можеш да сложиш гума 195/65/14 - разликата е една единица ама не пасва следователно всяка единица е важна! Благодаря!

# 74
А иначе, горното беше цитат, простете, че не посочих източника: "Енциклопедия на сексуалните тайни" на един руски психиатър-сексопатолог.
Да, то 11-12 см си е сексопатология Grinning

Общи условия

Активация на акаунт