Размера има ли значение?

• 42 995
  • 262
  •   1
Отговори
# 30
  • При хората, които обичам
Всичко над 7см е лакомия.
Предполагам, че го е казал мъж, разполагащ с горния размер.

# 31

По тази логика, смятам че жените отговарящи с " Размера няма значение", или цял живот са били с мъж с малък или просто защото си е техния и си го обичат какъвто и да е, или пък дори и не си представят какво е и са оптимистки.

По-скоро последното - не са попадали на малък.

Няма значение, хора по-умни от мен, са казали, че трябва да разбереш кое е лошо, за да оцениш хубавото Whistling. Така, че мнения на непробвали двете крайности, да не се зачитат Joy Joy Joy

# 32
Размерът винаги има значение! Във всяко едно отношение.Дори и ъгъла под, който влиза  Laughing

# 33
Ако дължината и плътността позволява да се обесиш на него, спи спокойно  Mr. Green

Това беше яко smile3521

# 34
КАТИ? Ти горката сигурно си доста.... широка и дълбока? Не е лесно да те задоволят....

# 35
  • Пловдив
Мисля да се престраша и аз да пусна една сексуална тема с анкета. Мисля да е нещо такова:
"Има ли значение ъгълът под който ви влиза между краката.
Естествено, че има. За G-точка чувал ли си?
И под какъв ъгъл трябва да се влезе (долу-горе не искам съвсем точно) за да се попадне директно на G-точката. И в ляво или в дясно трябва да бие...
Пускай темата,че мен все взеха грешно да ме разбират!!!!Аз го обичам директно,прав и кор.....леко нагоре/или пък аз отгоре/.......... Joy Joy Joy Joy Joyи не разбрах защо реши,че не съм жена?Защото говоря свободно за секс ли?Просто цял живот съм работила с мъже и все такива работи се обсъждаха около мен и взех,че прихванах.Те затова дамите/някои/ във форума нещо ме недолюбват и съм им крива.Ето затова не обичам да работя със жени.Аман от буквалистки!А не ми отговори на предната сексуална тема защо писа че ще си паснем?Интересно ми е newsm78

# 36
Аз го обичам директно,прав и кор.....леко нагоре
ShockedВие сте луди Joy Joy Joy

# 37
newsm78Дали е мит израза,че колкото по-голямо е на мъжа ''достойнството'',толкова повече удоволствие доставя на жената?Вие как го предпочитате и изобщо има ли значение?Не е ли по-важно да си върши ''работата'' хубаво и качествено,отколкото колко е голям....
Мога единствено да потвърдя, че
митът за твърдостта не е мит, там
трябва да наблягате, не другаде.

# 38
КАТИ? Ти горката сигурно си доста.... широка и дълбока? Не е лесно да те задоволят....

Наистина немога да се стърпя, да не попитам, от къде го съчини точно това?
 Ти ли си мъжът с малкия...........за когото говоря:( Под прикритие ли си????
П.С. А аз съм чудесна Blush

# 39
ако нормален = 25 см., то аз засрамен млъквам.  Sick

# 40
ако нормален = 25 см., то аз засрамен млъквам.  Sick

Аз ли съм ги казала тия 25 см???
Я пак.......

# 41
Мисля да се престраша и аз да пусна една сексуална тема с анкета. Мисля да е нещо такова:
"Има ли значение ъгълът под който ви влиза между краката. Дали да е напряко (под 90 градуса да кажем) или да е малко наклонен встрани (под 45 градуса да кажем например)
Ти къде пак се завря бе Борисе!? ooooh!
Виждаш ли само в каква тема си влезнал да пишеш....и то не веднъж пишеш по нея!
Започвам да си мисля,че си компетентен относно това дали размера има значение! hahaha

# 42
25 см. в какво състояние? Ако е в отпуснато  #Crazy #Crazy не е нормално, а просто огромен!  Shocked

# 43
По-интересно е кой по дяволите е минималниЯ размер, който върши работа. Че да знам да се беся ли или да живея???  newsm78

Що не ми отговорите?

# 44
По-интересно е кой по дяволите е минималниЯ размер, който върши работа. Че да знам да се беся ли или да живея???  newsm78

Що не ми отговорите?
Ако беше Жоро тук, щеше да каже - 11 см.
Сопрано ще каже - 12.
Другото било лакомия.
Е, тогава аз съм лакома.
Абе важното е, да е вътре и да го усещаш.

Общи условия

Активация на акаунт