Размера има ли значение?

• 43 067
  • 262
  •   1
Отговори
# 105
Е, Доне, тогава за кво са линийките и сантиметрите изобщо?
За да можем да пишем в теми като тази  Mr. Green

# 106
Е, Бубе, ти явно ги разбираш тия неща Grinning Или заспиваш прекалено късно с някои телевизионни програми  Laughing Щом се изказваш толкова компетентно, че се и надсмиваш, явно много боздугани са ти минали през ръцете... Или?
Аз си мислех, че само мъжете са хвалипръцковци на тази тема, но явно и някои жени държат да се идентифицират с голямопишковщината на там, който е до тях  Laughing нещо от рода на "сакън, да не се мина с някоя малка пишка" или "аааа, няма се срамя да си казвам, че мъжа ми е с малък" Mr. Green Всичко това в кръга на шегата, разбира се!

А ти пишеш, без май да ме четеш, а?

Може би не съм била с толкова много мъже, че да се натъкна и на сувенири, не знам  Wink

Това първо и второ, да, наистина не съм виждала мъж с толкова малка пишка. А това , че казваш, че до пубертета или там, до когато било нормално пенисите на момчетата в еректирало състояние да са 6-8 см, също ще те оборя. Имам син, на 3 години, чийто еректирал пенис има размер окколо горната граница на цитираният от теб "нормален размер"

Никого не съм спряла да дойде да мери, като не вярва. Разбирам, обаче че не вярвате. Все пак човек вярва само на това, което има( я в гащите си, я в къщата си..)  Peace

# 107
Няма значение, важното е да стига до сърцето.
Peace

# 108
Peace
smile3501 smile3501 smile3501БРАВО,БРАВО......и аз съм "за" с двете ръце за това

# 109
newsm78Дали е мит израза,че колкото по-голямо е на мъжа ''достойнството'',толкова повече удоволствие доставя на жената?Вие как го предпочитате и изобщо има ли значение?Не е ли по-важно да си върши ''работата'' хубаво и качествено,отколкото колко е голям....
зависи кое удоволствие,за G точката са ти нужни само първите 2-3 см....иначе и големите си имат свойте недостатъци,но все пак има значение Flutter

# 110
В преносен смисъл обаче. Peace

# 111
Има ,  ИМА , Има

# 112
  • Варна
Важна е техниката ...
като при плазмените телевизори.. Mr. Green

# 113
Има значения я.
Обаче ми хареса, че всички са мерили колко дълъг е на благоверния.
Аз пак съм изостанала от модата.Таз вечер под юргана с линийка Thinking.
Само да не ми е 15 см  #2gunfire
 hahaha

Я някой от мъжете да каже от къде се взима размерът , от макарите или от основата под корема   newsm35че к ато взема довечера ролетката да не се изложа Joy

# 114

Ле лееееее голямо мерене пада напоследък - мъже, синове, любовници.... Laughing Laughing Laughing

Да вземем за правило, че трябва да се почне от бащите и братята. Нали момиченцата искали мъжете им да са или като бащата или точно обратната противоположност.

# 115
# 116
По-скоро накъде е кривнат.... Mr. Green

# 117
Тази тема е строго научна.
Поради това имаше един научен експеримент преди време почти под същия надслов.
Първо обявиха конкурс за доброволци, после подбраха внимателно най-подходящите сред тях и накрая заснеха всичко със специална техника.

Същността на експеримента: двамата доброволци влизат в специално устройство, пригодено за визуализиране на иначе плътна материя - един вид: чрез устройството органите стават "прозрачни".
Там доброволците извършват полов акт, в продължение на който кухини, подутини и пр. телеса се визуализират,  показвайки пред наблюдаващите всички подробности за големина, уплътняване, проникване, скосяване, огъване и т.н.

Повтарям - това беше научен експеримент и огромното му неудобство беше в това, че апаратът за визуализиране на акта представляваше много тясно пространство. Двойката, която се пожертва в името на науката изпита известен дискомфорт заради тази обстановка, поради която цялата случка представляваше нещо като полов акт в тръбата на апарат за ЯМР.
Този документален, научно-популярен филм го излъчиха и по нашата национална телевизия и там имаше доста различни от тукашните отговори.

Беше пълен с изненадващи констатации и заключения.
Повече няма да кажа  Laughing

# 118
Да бе, няма значение, как пък не.
Мислех, че няма значение, докато не попаднах на (извинявам се) ... но беше колкото показалеца ми.
А ръцете ми никак не са големи, повярвайте ми.
От тогава знам, че има значение.

# 119
  • София
Тази тема ме наведе на следната мисъл: ако видите, че вашето дете страда от големината на достойнството си как ще реагирате? Ще му кажете, сори, ама има значение, ти не влизаш в класациите, или ще му кажете, че няма значение?
Ето от къде ме навя тази мисъл, това го прочетох в един друг форум:

Добре но има и друго - никой мъж не избира колко да му е голям (ако можехме вероятно всички щяхме да имаме половин метрови). Въпроса е тези с 11 - 12 см какво да правят, може ли някой с такъв размер да докара оргазъм на партньорката си. Истината е че аз спадам в тази група, имам приятелка от половин година с която мн се обичаме тя не го казва но аз знам че не и доставям кой знае какво удоволствие (и се чуствам мн гадно затова) и какво да направя на операция ли да се подложар някакви хапчета ли да взимам..?

http://forum.az-jenata.com/viewtopic.php?t=3568&postdays=0&a … 04c196dce66c0b587

За протокола, нямам деца, но според мен е ужасно дребнаво и елементарно хората да си създават така сами комплекси!
Имам приятелка, за която 17 см са малко, за друга 15 са ок, за мен също, е, има ли размерът значение? Според мен има само до толкова, колкото да ти доставя удоволствие, последна опция сиреч  Sunglasses Но за всеки са различни стойностите на мин и макс, и дано тези, които твърдят, че има, да не се сблъскват с това, детето им да се влюби в някоя, за която 17 см са малко и да си създадат комплекси за цял живот може би....

А да, и да допълня, за абсурдното изказване, че тези, които казват, че няма значение се примирявали с малки  Shocked Мили дами, никой никого не кара на сила все пак, за да се обвържеш с даден човек, то има защо, работата на един член не е да бъде просто голям и дебел, много повече са факторите една жена да бъде задоволена сексуално и емоционално. Голям за една, ще бъде малък за друга, и обратно. Всяка си има индивидуални изисквания за големини, дебелини и твърдини Simple Smile

Многобройни оргазми и лек ден  Peace

Общи условия

Активация на акаунт