Размера има ли значение?

• 43 033
  • 262
  •   1
Отговори
# 225
Примерът със 7 см се базира на твърдението, че 7 см са достатъчни. Е, щом са достатъчни и щом размерът нямал значение, важно било да върши работа, защо никой не каза "7 см", аджеба?

може да обичат анално и свиркално,духално - и в двата случая сигур по-малкия е за предпочитане... изпростях заради тебе Доно.

# 226
Иначе ми се струва, че трудно ще го вдигне.  Thinking
Е, малко ще се обезкърви в горната половина на тялото предполагам, но ще успее Thinking

# 227
Няма да е трудно!

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 15:24 от zeFs

# 228
  • Galaxy 13197853088
да вмъкнем малко наука тук:

Тук е мястото да отбележим, че в исторически аспект, малко по-рано от Д-р Дикинсън, френският лекар Никола Венетг, още през XVI-ти век, написва популярния учебник по секс "Табло на съпружеската любов". В една от главите той дава своето обяснение затова, какво е голям, какво е малък член и кой е идеалният пенис: "Природата, която никога не прави нещо без да има собствен план, е установила свои закони за всяка част от човешкото тяло. Тези органи, които са свързани със любовните функции както на мъжа, така и на жената, притежават определени размери. В съответствие с тези закони, мъжкият полов орган не трябва да превишава 15-18 см на дължина и 7.5-10 см на дебелина. Такива са нормалните размери, които природата създава. Ако пенисът е по-дълъг и по-дебел, то неговият притежател, следва да измисли някакъв начин, за да го задвижи пълноценно. Ето защо, жителите на Южна Франция са по-малко приспособени към правене на секс и създаване на деца, тъй като техните пениси не могат да изпълнят своята функция поради по-големи и неправилни размери. Освен това, големият пенис раздразва жената и не представлява нищо особено. Ако се ръководим само от едно изискване - да се осъществи приятно провеждане на полов акт, то за целта е нужен мъжки член със средни размери. Дебелината на пениса не досажда в такава степен на жената, както неговата дължина, тъй като тя трябва само да разшири своя орган, на което той е податлив, за разлика от това да го направи по-дълбок, което е невъзможно."

копирано от ей тук
http://bg-sexologia.info/site/index.php?option=com_content&t … =128&Itemid=2

# 229
Ето защо, жителите на Южна Франция са по-малко приспособени към правене на секс и създаване на деца, тъй като техните пениси не могат да изпълнят своята функция поради по-големи и неправилни размери.

Хахаха, това ми хареса  Laughing

# 230
  • София
Примерът със 7 см се базира на твърдението, че 7 см са достатъчни. Е, щом са достатъчни и щом размерът нямал значение, важно било да върши работа, защо никой не каза "7 см", аджеба?

За вкъщи 7 cm се оказват напълно достатъчно,но за форума всички се точът на 17см.Смеят ли да кажат на мъжът, че му е малък и са бляли преди първа брачна нощ   newsm62

# 231
ох.. рамера, та размера......  ooooh!
разбира се, че няма значение!!!

..... стига да е голям  Mr. Green

Аз лично се чувстам превъзходно с едни прекрасни 18 см... не давам и сантиметър назад, за нищо на света...  bowuu

Но повечко... вече е прекалено Simple Smile чак толкова лакомия не е на добре Simple Smile А и вече боли...

# 232
За вкъщи 7 cm се оказват напълно достатъчно,но за форума всички се точът на 17см.Смеят ли да кажат на мъжът, че му е малък и са бляли преди първа брачна нощ   newsm62
Не знам за какво са достатъчни, но не и за да се осъществи оплождане.

# 233
  • Galaxy 13197853088
за тези които мислят, че 7 см са малко, биха ли се навили на секс в овулация само с един ограничител до 7см?

# 234
Е, това е удар под кръста. Малко са 7 санта за максимално удоволствие иначе пръскачки има всякакви размери Mr. Green

# 235
Размера винаги е имал и ще има значение.Всяка жена,която се съгласява с противното се опитва да не обиди мъжа си.Друг е въпроса кой какво умее да прави с "нещото".

# 236
  • София
Хайде де, събудихте ми любопитството, колко см се крият зад тези формални 7?

# 237
  • С най- страхотния човек
Може би 17 или 27 А? Joy #Crazy

# 238
  • София
Може би 17 или 27 А? Joy #Crazy

А де, затова искам да си кажат... белким се изясни въпроса с размера  Sunglasses

# 239
Размерът на заплатата винаги има значение. На интервю не пропускам да попитам.

Ако говорите за размерът на пениса - това е друг въпрос. За целта трябва да се проведе нАучно обследване, да се експериментира. Предлагам да се почне от 7 см и да се увеличава през 2 см (не с един индивид обаче), опитите трябва да са в разбъркан ред за да се отчете удоволствието и неудоволствието.
Евентуално да се прибегне и до вибратори, за да се установи дали женското подсъзнание има отношение към качеството и чувството за удовлетвореност.

Така ще разберете какъв размер е оптимален.

Общи условия

Активация на акаунт