В Разград сме събрани красиви мами и хлапета засмяни

• 8 175
  • 305
  •   1
Отговори
# 255
slavunki_85 здравей,но за да те запишат мамите трябва да дадеш и рождените ви дати

# 256
Добър ден и от мен,добре дошли на новите мамчета!Относно изложението е както всяка година,има много неща.Аз купих на Криско две пижамки,нали трябва да го приготвям за яслатя през април.Май че съм пропуснала да ви кажа и да ви питам по-добре на ясла или направо на градина?!Много ме е страх,че ще боледува.Той в нас се разболява,а там незнам какво ще става.Но няма как,трябва да се работи на пълни обороти,нали?!Дайте съвет" за "или "против"яслата?

# 257
 wavey Кати.
Аз едва ли ще ти помогна да решиш дали на ясла или на градина да си дадеш детето.Моите деца са с малка разлика и когато малкият се роди,каката продължих да я гледам в къщи.С двамата "устисках" половин година и реших да я запиша на градинка.Ходи два дни и един ден до обяд и едно ,че остана без глас от реване и второ "лепна"веднага вирус.Така зарази и дребното.Реших да я оставя в къщи,защото така или иначе съм си в нас,а и тя не може да се примири с това да гледам брат и` ,а нея не.Живот и здраве на пролет, двамата  ще ходят на детска градина.
Разговаряла съм с други мами,които са и "за" и "против" яслата.В градината ги учат на вече придобити и не дотам усвоени навици,до като в яслата ги гледат и обслужват,т.к са и по малки.А за боледуването ще боледува ,независимо дали е на ясла или на градина,защото при контакт с по вече деца просто е неизбежно.
Успех в избора Peace

# 258
Аз съм за яслата-много неща научават там децата!А пижами не ти трябват за там,те си имат собственни(от яслата).Ти си носиш само вътрешни обувки ,дрехи и памперси ако ползвате.Тео го пуснах почти без памперс,по-скоро го сложих за да не ги притеснявам,обаче много майки казват,че там са ги отучили.А за боледуването-според мен децата трябва да си играждат имунитет и колото по-рано,толкова по-добре.При всички случаи ще боледува.Първата година Тео боледуваше много често,но тази е значително по-добре.И не е защото съм заменила филиите с маргарин със здравословно хранене.Винаги така съм се опитвала да го храня.

# 259
Здравейте   bouquet
slavunki_85  welcome
Времето е супер за разходки  1stroller ,дано се задържи така.
мама на Мони страшна закуска си ни сервирала....много идейно руло.   bouquet
Чудя се онзи чаршаф там  на другата страница не е ли по-добре да се далне   Thinking
И още нещо - сега се сетих....тези които имат снимки в албума не е ли по-добре да си останат в списъка  newsm78, а тези които нямат но пък пишат и те да си останат  Joy (в случая визирам себе си - така и не съм качила снимки )

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 15:53 от polly

# 260
  • На черешата
 Привет народе,

много нови хора виждам.Добре дошли на всички. welcome
 Какво е това изложение,някакво важно мероприятие ,за което аз не съм чувала. newsm78И какво толкова много има? newsm78

# 261
 Joy Нищо няма да ти кажа честно(аз тази година не съм ходила де,така че ми е старо инфото)Изложението е в спортната зала и се води "Панаир на модата" -разбирай 3-4 по добри щанда(производители) и магазинчетата от пазара изместени в спортната зала.

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 19:49 от polly

# 262
  • На черешата
 Уф,успокоих се,тъкмо реших,че съм изтървала нещо важно. Joy Joy Joy

# 263
Здравейте  Hug

Побързах да се зарадвам вчера, че свалихме температурата и днес на нова сметка сме с температура Sad. Голяма гадост тоя грип. Ще почваме антибиотика, няма как. Ужасно кашляме и поддържа 39. Утре съм на работа...свекърва ми ще гледа Павла, пък как искам и аз да си остана при детенце Sad.

Добре дошли на новите мацки  bouquet.

Това е от мен за днес.

# 264
Благодаря на всички за топлото посрещане. Аз се казвам Калина, а щерка ми се казва Елеонора,родена е на 21 юли 2006, а аз съм родена на 21 април 1984 Simple Smile .Ако второто бебче е момче ще го кръстя Констнатин  Simple Smile

# 265
Здравей slavunki_85 Ние май се познаваме даже съм 100 % сигурна.Живеете в орел нали Peace

# 266
  • там нейде .............
Добър вечер Hug
 Добре дошли на новите мами  bouquet

А на изложението сега има малко повече щандове от колкото имаше през есента. Има хубави блузки  на сносни цени. Аз си взех две за 16 лева. Трикото е от хубавото. Обаче пак е само за слабички. За такива като мен има много малко неща. Като се позамисля май само два три модела трикотажни блузи и пижами.........

Титания май е време за нова тема, а Sunglasses

# 267
Хи хи, и аз се досетих коя е slavunki_85
Здрасти! Уж не съм клюкарка. На дядо Любен и баба Снежи малката снаха.

# 268
Хи хи, и аз се досетих коя е slavunki_85
Здрасти! Уж не съм клюкарка. На дядо Любен и баба Снежи малката снаха.

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 269
Че е време за нова тема е ясно,ама заглавие?И освен това поради временното отсъствие на Титанче и отнех функциите и новата тема ще бъде пусната от мен!
Вълчо,то на теб ти професионална деформация,ама не се коси!

Общи условия

Активация на акаунт