ФЕВРУАРСКИТЕ душички духат вече 3 свещички

• 16 800
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
Само моето крокодилче ли не спи Simple Smile), аз съм ОК и за към 11.

# 196
  • София
Никол спи, но защото  я слагане, иначе изкарва и без да спи.

# 197
Nie ima veroiatnost da imame gosti togava, no ako nesho se otloji, brojte me za 10 sutrinta, a v Borisovata li ostava....

# 198
  • София
Аз гласувах с първа опция,за да може да поседим повечко ако е хубаво времето Simple Smile

# 199
Чух се със Стайл и исках да гласувам и от нейно име, но нещо не успях Thinking И тя е за 1-та опция.
Значи срещата остава за неделя /16 март/ към 10-11-кой когато успее, в Борисовата градина до големия детски кът /където се събирахме миналия път/. За тези, които не са идвали, пада се малко по-надолу от Полиграфическия,  по посока орлов мост.

Последна редакция: нд, 16 мар 2008, 14:55 от Joana

# 200
  • София
Уффф, ние пак кашляме и незнам какво да правя:(
А само ако някой влезе преди 10 къде е се намира точно това " малко по-надолу от Полиграфическия,  по посока орлов мост." Че гледам bgmaps, aма нещо не се ориентирам...

# 201
  • София
Иваничка ще се опитам да ти обясня Simple Smile
Мястото е между езерцето с лилиите и детската площадка.Като отидеш там няма начин да не го видиш мястото.
Ако идваш с транспорт от спирката на езерото Ариана се тръгва нагоре в парка и пак излизаш на площадката.
Дано обясненията ми ти помогнат да ни намериш

# 202
момичета ечера бяхме на Витиша, а днес в Зоопарка. неможах да вляза в нета и да видя че е имало среща днес аи нали за следобед днес се приказваше в началото , та пак пропуснахме. но на Витоша е страхотно, возихме Ема с шейната, а догодина ще я запишем на ски. имаше състезание вчера за децата родени 2003/2004 и бяха страхотни фърфалаци а и добре караха ски  Grinning ами това е от нас имахме един страхотен уикенд.
ако има другата събота желаещи за Витоша ние пак ще сме там  Peace

ето и малко снимки от 8март сама си ги направих Simple Smile http://picasaweb.google.com/Irena.Roussinova/KUDZOB

Последна редакция: нд, 16 мар 2008, 15:22 от Anaise

# 203
ех, ух ааахх - изпуснах хубавата среща днес, много ме е яд Confused Ама много късно влязах във форума...
Нищо, слава богу идва лято, надявам се да има всяка седмица такива срещи Sunglasses
Срещата пък от февруарския РД беше наистина много приятна, макар ми се стори ужасно кратка:) Децата толкова са пораснали, 2-те попъленения са такива бонбони, че направо ми се присика второ Embarassed Mr. Green И тортата беше много вкусна, изядох едно огрмно пърче, ама то си личи де Embarassed Не знам кога ще започна да отслабвам newsm78 Mr. Green
Йоана снимките са супер хехе, само дето една снимка на моя гръб, спокойно можеш да я изстриеш хаха.
Anaise - писах ти на лични.
лека вечер и успешна седмица  bouquet

# 204
  • София
Здравейте!
А от вчера снимчици няма ли?
Аз така и не се престраших, че особено сутринта Влади доста кашляше и имаше мноого сополки, направо като водичка и само му течаха, та много ме достраша да не зарази някого, особено тея по-мъничките. Е не, че днес не е пак на ясла, ама уж е малко по-добре вече...
Иначе хем Йоана, каза и вчера забравих:

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН STYLE!!!(с малко закъснение)
Бъди все така ведра и позитивна!
Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и любов   bouquet  bouquet  bouquet

Аnaise, много хубави снимки  Hug
Ама ми изглеждаш променена в сравнение с предишни албуми дето беше пускала - може би заради прическата  newsm78

# 205
Момичета, вчерашната среща мина повече от страхотно:)

Само дето Дени е страхотно изгоряла от слънцето, като доматче е, въобще не сетих да я намажа със слънцезащитен крем Embarassed

Чакаме снимков материал от татито на Марти и мама Галя Hug

Последна редакция: пн, 17 мар 2008, 10:30 от Небесна

# 206
ЕЕЕ Мими ти ме уби и аз чаках снимки ама не се сетих, че Тодор май снима най-много.
Много и е нежна кожичката нан Дени - тя е и много беличка.
Ще го помоля да качи снимките някъде, ама не обещавам кой ден ще стане.

Последна редакция: пн, 17 мар 2008, 10:21 от galia_mi

# 207
Ами, Гале, малко мислиш за татито, затова не се сещаш Mr. Green

# 208
  • София
Наистина срещата вчера мина чудесно.Децата така добре се наиграха.Ние доста поседяхме ,а на тръгване Светльо дори събра сили да кара от количките с педали в парка и после разбира се заспа в колата,но до последно повтаряше "мамо имам още сили за игра'

# 209
момичета вие водите ли децата на витоша? защото мислим там сме всеки уикенд поне единия ден?

иваничка разбира се че съм се променила - трябва да сваля поне 10 кила за да ме познаеш  Joy

Общи условия

Активация на акаунт