ФЕВРУАРСКИТЕ душички духат вече 3 свещички

• 16 805
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
Aaaa, Mими, как теб ще сбъркам, няма такова нещо Stop

Много са сладки и малките бебчовци, за всички ви Hug Heart Eyes

# 181
страхотни снимки и страхотни дечица  Peace гледам и тортата май е с боровинки била, незнам защо при мен така се изложиха но скоро торта от лагуна няма да си купя. щеше ми се и ние да дойдем ама нали на годеж бяхме та нямаше как. откога не бях ходила някъде да се събера с хора незнам. то децата са си най красивото нещо в живота за мен, ама и тази социална изолация дето стана при мен направо ме побърква. та видях се най сетне с братовчедите си и големия ми брат за да констатирам кой станал директор, кой шеф на нещо си, изобщо развиват се много добре професионално харата. и като се сетя че от 4 години вися в къщи с едно малко изключение от 4 месеца, започвам да се питам ще ме вземе ли изобщо някой на работа  newsm78 то вярно че другите тепърва ще имат деца и ще се женят сигурно някой ден, ама поне са се уредили професионално много добре. та такива ми ти работи много добре ми подейства сбирката снощи , имаше само една бременна  Mr. Green

бети дай някъв телефон в офиса ти

# 182
Партито мина страхотно - поне на мен и на дребосъчка много ни хареса.
Радвам се че се запознах и с още 1 мама -  Бети.
Хайде да се разберем нещо за  неделя в Борисовата или Южния парк.

# 183
Партито мина страхотно - поне на мен и на дребосъчка много ни хареса.
Радвам се че се запознах и с още 1 мама -  Бети.
Хайде да се разберем нещо за  неделя в Борисовата или Южния парк.

ние ще сме на линия всички  Peace

# 184
Yoni, наистина голям сняг. Напомня ми снега тук преди няколко месеца.
На общия РД децата бяха много щастливи. Аз влизах от време на време при тях да погледна моята бебка и да им направя някоя снимка. Въобще нямаше пререкания. Играеха си и се забавляваха чудесно, както и ние Laughing. Въобще не усетихме как мина времето. Наистина беше много приятно. Имаше торта и децата духаха свещичките с голям мерак, даже Галя не смогваше да им ги запали. Докато запали една, те вече бяха духнали другата и така Joy

# 185
Момичета къде изчезнахте пак? Ще се разберем ли нещо за уикенда?

# 186
  • София
Аз все се каня да влезна да пиша, че много се израдвах на снимките и много съжалявам, че не успяхме да дойдем Sad
За сега пак сме на ясла и съответно на работа и уж сме здрави, ама до неделя нищо не мога да кажа все пак. Иначе ако времето е хубаво, а не като днес, много ще се раздам да се видим някъде   bouquet

# 187
  • София
Хайде и аз много искам да се видим.Неуспях да дойда на партито,заради здравосовни пробеми.Този път не децата обаче,а аз изложих положението.Сега съм добре и съм настрена за срещи:)
Снимките са чудесни,личи си че сте изкарали хубаво!

# 188
 Simple SmileЗдравейте,мами.Току що се регистрирах и  ще се радвам ако ме приемете при вас.Моето момиченце е родено на 17.02.2005г. и сме от Казанлък.Приятна вечер.  party006

# 189
Здравейте!

Ееее, разбира се, че ще те приемем Hug! Ако искаш да те включим в списъка, прати име на сладурката. Кажи повече за нея, ходи ли на градина?

За срещата и ние ще се опитаме да дойдем, въпреки че ни е малко тежка програмата за уикенда. Само че, аз не помня за къде се уговаряхме  Embarassed -за Борисовата или Южния парк?
А какъв час предлагате? Сутрин или следобед?
Сега гледах прогнозата http://weather.digsys.bg/ch/index.pl%3Fplace=84&action=real& … mp;lang=_bul.html и го дават хбаво време. Ако искате можем да го направим в неделя сутринта.
А ако искате може и в зоологическата.

# 190
  • Canada
Simple SmileЗдравейте,мами.Току що се регистрирах и  ще се радвам ако ме приемете при вас.Моето момиченце е родено на 17.02.2005г. и сме от Казанлък.Приятна вечер.  party006

Добре дошла на мама Биба@bouquet

При нас още вали сняг Sick, по4ти всеки ден запо4ва по обяд и си вали тихи4ко цяла нощ и си натрупва #Crazy....не могат да смогнат да из4истят улиците ...а и ве4е няма къде да изнасят снега(по принцип го изсипват на големите паркинги, където ве4е има истински снежни планини)....Искам пролеееет! Crossing Arms

Още не мога да разгледам снимките-пробвам в разли4ни 4асове на деня, даже и през ноща, но или зарежда две, три снимки или дава : Runtime Error   ooooh!....но не се отказвам Wink а и искам да видя боровинковата торта Heart Eyes

# 191
Yoni, ако искаш прати ми е-мейл на ЛС и ще ти изпратя няколко снимки.

# 192
Повечето мами май предпочитат в Борисовата градина. Аз си мисля за по обяд към 1 часа, че е най топло.
Все пак да кажат мамите с по-малки деца как им е по-удобно.

# 193
Направих анкета, за да видим на кой кога е удобно. Ще я видите в горната страна на страницата. Аз гласувах за 1-я вариант, че Йоана спи следобед.

# 194
  • София
И ние спим по обяд...

Общи условия

Активация на акаунт