Много са сладки и малките бебчовци, за всички ви
гледам и тортата май е с боровинки била, незнам защо при мен така се изложиха но скоро торта от лагуна няма да си купя. щеше ми се и ние да дойдем ама нали на годеж бяхме та нямаше как. откога не бях ходила някъде да се събера с хора незнам. то децата са си най красивото нещо в живота за мен, ама и тази социална изолация дето стана при мен направо ме побърква. та видях се най сетне с братовчедите си и големия ми брат за да констатирам кой станал директор, кой шеф на нещо си, изобщо развиват се много добре професионално харата. и като се сетя че от 4 години вися в къщи с едно малко изключение от 4 месеца, започвам да се питам ще ме вземе ли изобщо някой на работа
то вярно че другите тепърва ще имат деца и ще се женят сигурно някой ден, ама поне са се уредили професионално много добре. та такива ми ти работи много добре ми подейства сбирката снощи , имаше само една бременна

! Ако искаш да те включим в списъка, прати име на сладурката. Кажи повече за нея, ходи ли на градина?
Здравейте,мами.Току що се регистрирах и ще се радвам ако ме приемете при вас.Моето момиченце е родено на 17.02.2005г. и сме от Казанлък.Приятна вечер. 

, по4ти всеки ден запо4ва по обяд и си вали тихи4ко цяла нощ и си натрупва
....не могат да смогнат да из4истят улиците ...а и ве4е няма къде да изнасят снега(по принцип го изсипват на големите паркинги, където ве4е има истински снежни планини)....Искам пролеееет! 
....но не се отказвам
а и искам да видя боровинковата торта
Препоръчани теми