ФЕВРУАРСКИТЕ душички духат вече 3 свещички

• 16 809
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
Честит 8-ми март малки и големи момичета! Да сте живи и здрави и много обичани и щастливи!

# 166
Chestit praznik i ot men, momicheta, da ste zdravi, obichani, i shasliti!

Momichete, ia kajete, vsichki li deca sa zdravichki, che Deni kashlia i ima sopoli i ne smeia da ia doveda, no ako i drugi bolnichki ima....She chakam da pishete. Sorry za latinicata, no niamam kirilica v momenta.

# 167
  • София
Никол кашля отвреме навреме, и аз щях да питам какво да правим... newsm78

# 168
Klemi, ami ako drugite sa zdravichki, pone s teb da se vidim otdelno, a, she si kashliat navolia Hug

Of, ne e smeshno momicheta, Deni se sasipa da boleduva, minala sedmica do nedelia pieshe Biseptol, opravi se napalno. Vtornik trygna na iasla i ot sriada pak pochna da kaslia, che i sopoli ima:( Zatova ne pisah dali she idvame, no polojenieto se vloshava, a me e strah da ia zaveda na lekar da ne j izpishat pak antibiotik. Veche me esram i bolnichni da si vzimam, kakvo stava v tia iasli be Sick #2gunfire

# 169
Klemi, predlojenieto mi da se vidim otdelno /a ako ima i drugi bolni da se prisyediniat kam nas/, e absoliutno serizono Heart Eyes

# 170
Добро утро:)))
Навих дядото ни да ни хвърли до Младост - след 5:30 нали така беше?Simple Smile
ще се видим нали? Joy

# 171
честит празник на всички мами   bouquet да сте най обичаните и чаровни жени  Heart Eyes Heart Eyes

днес сме на годеж и доколкото разпитах се носели само цветя. дано е така че не сме купили нищо друго. за сметка на това обаче мама т.е. аз вчера си направих един шопинг и се сдобих с нови гримове , а децата с нови дрехи. мама и Ема получиха цветя от татито ни и един куп снимки, които си направихме с тях.

за градините направо ме отчайвате - така искахме да вземат Ема и се доредихме до номер 5 за градината, ама с тези боледувания незнам как ще го караме. за мен е абсолютно неоправдано да ходя на работа а децата да боледуват в яслите нон стоп. добре че намерих на татито ни по добре платена работа че засега да ги гледам в къщи. че и детегледачка не намерих за една година търсене.
за тези които днес ще се събират приятно изкарване а на болнитедечица бързо оздравяване

# 172
  • София
Никол днес почти не съм я чула да кашля, така че ще дойдем. Мими, ако не сте зле, елате...
не знам. Rolling Eyes

# 173
Ние сме здрави, но още спят моите девойки, така че може малко да закъснеем Confused

# 174
Йоана, а до колко е запазен клуба, да знам кога да дойдат да ни вземат?

# 175
Momicheta, chakam snimki az, Deni kashlia mnogo losho, ne posmiah da ia doveda.....

Hodihme na razhodka do ezeroto v Drujba, mnogo hubavo si izkarahme.

# 176
Ето нашите снимки от приятната стреща днес : http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=8873&AlbumId=113056

# 177
E, strahotni snimki i novi za men mami s fevruarcheta, vednaga da mi se predstaviat Heart Eyes

Kolko sa porastnali samo....

# 178
E, strahotni snimki i novi za men mami s fevruarcheta, vednaga da mi se predstaviat Heart Eyes

ааааа, да си дошла и да си се запознала лично Laughing Heart Eyes
Но, хайде от мен да мине... не е от февруарките, а моя приятелка с по-малко детенце;-)
Другите ги знаеш всички. Освен мен да не си познала, че още съм със загладен косъм Laughing, но скоро отбивам малката и ще стана и аз фиданка като вас Peace

# 179
  • Canada

Честит празник момичета!  :  smile3525 (малко със закъснение, но от сърце)
Обичайте и бъдете обичани! Hug

Офф, нещо не ми се отваря БГфото, но продължавам да опитвам... ooooh!
Хайде разказвайте де...  Praynig Имаше ли обща торта? Децата "сработиха ли се"?

Тук на 8-ми март такава снежна буря имаше, вятъра достигаше до 90 км/ч....
Сутринта на 9-ти бяхме затрупани, мислех да направя снимки пред нас, но така се замотах и излизахме на разходка без фотоапарат, но видях в  тукашният форум, че някой е направил снимки от днес(от старият ни квартал) и ги "заех" за да ви ги покажа, ако ви е интересно  

Йонито си умира от кеф като сме навън- катери се по грамадите от сняг и после се пързаля, прави пеперуди и не на последно място, яде сняг като за световно ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт