ФЕВРУАРСКИТЕ душички духат вече 3 свещички

• 16 813
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
  • София
и ние ще дойдем. Peace

# 151
  • София
Аз бих хапнала торта Simple Smile

# 152
И на мен ми харесва идеята за торта.

# 153
  • София
Мими потвърждавам присъствие,моя милост + детската градина-3бр (живот и здраве)
Само да попитам това 2 деца + съпруг ли означава, за да знам дали да поканя и моя Simple Smile
То не, че ние сме сигурни де, понеже започнахме от събота да кашляме, а днес вече има и малко сополки Sad

# 154
здраявейте на всички и
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА и от нас  bouquet
много здраве и на малки и на големи  Praynig
изтъркули се Февруари, ужасно бързо ми се стори. А март е моя месец, към края на месец аз ще съм рожденичка Mr. Green
Искрено се надявам да се включим и не е рождения ден, таткото ни е на работа, но мисля да навия дядото ни да го накараме да ни закара и прибере:)
Абсолютно ЗА съм и за тортата Laughing
ух сега изчезвам да боря Дани да ляга, че утре пак го вдигна трудно за градина Rolling Eyes

# 155
честита баба марта на всички

бети кажи ми скъпа някое свестно местенце за почивка в БГ и Гърция   bouquet

нямаш проблем, ама дай повече инфо:) кога искаш? що не ми звънеш в офиса, като решите какво точно искате:) сега за първомайските празници в Потидеа палас http://www.edentravel-bg.com/?h=hotel&id=193 има още места - на 1 ръкав - all. днес пратих там едно семейство  с детенце:)

# 156
йоана аз си поръчах такава торта за моя РД и не беше с боровинки а с къпини. и не с лешници а с фъстъци и то пържени облепена, а крема ми се стори ужасен. много съм разочарована.
Aми, незнам защо така се е получило при вас. Аз за последния месец и половина съм поръчвала 2 пъти такава торта и си беше с боровинки и всички страшно много я харесаха, но то си е въпрос на вкус.
Иваничка, приемаме и татковци Wink То със сигурност ще има и други, така че води го смело, няма да му е скучно.

# 157
  • София
Oхххх, то хубаво приемате, ама да видим....
Влади кашля доста и тая сутрин "зарадвали" съпруга, че имало вирусна пневмония в яслата Sad
Та сега пак цял ден ще треперя, дали нямма да ми се обадят, че е по-зле, а то довечера така и така след работа ще го заведа на личната да го преслуша  Cry

# 158
иваничка що така с този надпис над аватара ? днес викам на мъжа ми кога ли ще започна да работя, а той ми вика за какво ти е  Shocked от една страна сме на една заплата, а от друга не ми се ще да почвам работа и да търча да взимам деца болни от градина и иде ми доде ми с тези болести, а в къщи да се прибираме всички вечер и пак да се почва работата в къщи. незнам хората как се оправят, аз ли съм толкоз дезорганизирана  newsm78
в сайта на лагуна специално пише че плодовете за тортата са според сезона. явно нямат боровинки вече...

# 159
  • София
Ние ще сме с таткото, няма как да стигнем чак до Малдост без него, а и уикенда... Rolling Eyes

# 160
Значи и ние ще поканим нашия тати Laughing
Иваничка, дано ви се размине Confused Аз тъкмо се успокоих, че вече отминават болестите, пък сега... вирусна пневмония Sick

# 161
Остава ли уговорката за неделя в 5.30?
Аз нямам нет събота и неделя и няма да мога да следя какво се разбирате.

# 162
Да, остава Laughing
Ти предполагам имаш тел. на Слънчоглед и Клеми, но ако искаш мога да ти пратя и моя на ЛС. Аз ще се обадя на Стайл, че тя може и да не успее да влезе във форума.
А Небесна няма ли да дойде?

Вчера поръчах тортата и нямам търпение да се съберем Grinning

# 163
  • София
Ние сме си вкъщи Sad
На Суметролим и сироп за кашлица... Вчера личната го слуша гърдите му били чисти, въпреки че кашля доста лошо Sad
Така, че ние май ще отпаднем, освем ако не реша да дойда сама, но това най-вероятно ще стане в последния момент  Sad
Anaise, може би нещо ме е налегнала пролетна умора... пък може и нещо друго да е - незнам, ще се разбере.
Хайде, аз отивам да приспивам Влади, че нещо само се върти и не заспива Crossing Arms

# 164
Небесна има малка вероятност да не дойде, затова си трайка и не пише, но чете, чете:)

Общи условия

Активация на акаунт