ФЕВРУАРСКИТЕ душички духат вече 3 свещички

• 16 809
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
  • Стара Загора
Здравейте! Ех, че хубаво това за общия РД. После непременно да качите снимки. Ходихме на консултация, за статистиката 12.700кг. , 94 см.

# 136
  • София
Честита баба марта момичета!

# 137
  • Canada
Честита Баба Марта!
Бели и червени, румени и засмени!

Йонито е ве4е наки4ена като коледно дърво с мартени4ки Laughing
Аз също много обичам празника, спомням си първата година от пристигането ни с какъв мерак правих сама мартени4ки за нас и за приятелите ни Flutter

# 138
Баба Марта бързала, мартенички вързала - бели и червени, на февруарчета засмени!  Heart Eyes

Поздравленията на една майка от априлките, но много ми хареса, затова да поздравя с тях и вас Simple Smile

Още утре ще отида да проверя как стои въпросът с клуба за общия РД - дано не сме закъснели, че съм забелязала, че вечер в петък, както и съботите и неделите все е ангажиран за частни партита....

Yonito и аз много обичам да правя мартенички - гледам всяка година да са различни - тази направих на племенниците пирографирани мънички лентички от бамбук с галените им имена, окачени на осукан конец за вратлетата и завършени с дървени мъниста - много съм доволна от произведението си Simple Smile

И Руми много се радва на мартеничките, но гривничката все я махаше, затова пък другите си стояха. А Гери пък все се опитва да разбере как са направени, как са окачени и на колко ли силно дърпане могат да издържат Simple Smile

# 139
Добро утро Simple Smile
Снощи имахме гости и не можах да влезна тук, но няма значение и сега става.
Проверих в клуба и се оказа точно, както предполагах - 9-ти целият ден е зает, няма и половин час свободен. На 8-ми март има тук-каме някоя дупка, ако искате тогава да запазя, но за някои е празник. Като цяло ми предложиха през седмицата, а за уикендите вече има резервации за 2 месеца напред. Не е за вярване как толкова ново клубче стана известно за толкова кратко време, при това без реклама, понеже все още не е напълно завършено, но друго си е новичкото Simple Smile
Ще чакам да пишете тези, които ще идвате, удобно ли ви е в събота или през седмицата след 18 часа (аз на Руми рождения ден го направих в петъчен ден от 18-20 часа и беше супер, само две дечица закъсняха, заради работното време на родителите си). Ако пък искате да остане за 9-ти март, пробвайте да резервирате някое клубче в Младост, примерно на Мария......
Това е, ще чакам да пишете Simple Smile

# 140
  • София
Стайл на мен ми е удобно и в събота,както и другите почивни дни:)през седмицта също сме на линия,но в по-късните часове незнам дали ще мога да дойда с двете мишки,че нали привечер бебка е по-нервна:)

# 141
Здравейте и от нас!!!
Честита Баба Марта със закъснение и честит ви празник!!! Да сте живи и здрави, весели и засмени, бели и червени като мартеничките и дано болестите останат вече зад гърба ни!
За клубчето в Младост още утре ще проверя, че сега нещо не мога да намеря визитката им. Преди седмица като питах, в неделя /9 март/ следобед беше свободно, но дано все още е такова положението.

# 142
Проверих в клубчето в Младост 1А. В събота е заето цял ден. В неделя от 17-17.30 е свободно, така че ако искате да действаме. Моля ви, който има желание да дойде да потвърди до ден-два. Поканата се отнася и за новоприсъединилите се майки и дечица, ако сте в София Hug

# 143
честита баба марта на всички

макар и с закъснение Simple Smile

вчера си празнувах РД, другат анеделя съм на годеж, а през седмицата не мога да ходя никъде защото съм сама с двете хлапета. ако все пак се организирате ще чакам да позвате снимки  Peace иначе в събота ако времето е добре може да идем в борисовата градина с ема. нали там се събирахте ?
бети кажи ми скъпа някое свестно местенце за почивка в БГ и Гърция   bouquet

# 144
  • София
Мими потвърждавам присъствие,моя милост + детската градина-3бр (живот и здраве)

# 145
Anaiseй, честит рожден ден, макар и на патерици Simple Smile
Joana, само половин час ли е свободна залата или грешно съм разбрала?!?!? Ние живот и здраве също сме на линия със същата "детска градина'' Simple Smile

# 146
Joana, само половин час ли е свободна залата или грешно съм разбрала?!?!? Ние живот и здраве също сме на линия със същата "детска градина'' Simple Smile

Не, от към 17-17.30 е свободна, преди това имат някакъв РД.

# 147
Аз съм за, само не разбрах кое е клубчето.

# 148
Значи, днес говорих с клубчето и запазих за неделя, 9 март от 17.30-18 ч. /до 17.30 има РД, но няма проблем и в 17.30 да сме там/.
Клубчето се нарича "В странатана чудесата" и се намира в Младост 1А, бл. 529, до Паломита. Ето го и на картата: http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=cbf2707917a2f0b8c158c92931b627 … p;ix=64&iy=24
Ако има нужда, ще обяснявам подробно къде се намира.
Искате ли да си поръчаме торта? Има божествени еклерови торти на Laguna с баварски крем и отгоре с боровинки. Стуват 24 или 26 лв., не помня точно и дори и да сме само 4-те с децата цената пак излиза като на заведение. Тъкмо и децата ще духат пак свещички и ще са щастливи Grinning

# 149
йоана аз си поръчах такава торта за моя РД и не беше с боровинки а с къпини. и не с лешници а с фъстъци и то пържени облепена, а крема ми се стори ужасен. много съм разочарована.
стайл мерси за честитката  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт