ФЕВРУАРСКИТЕ душички духат вече 3 свещички

• 16 800
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
Благодарим ви от сърце за пожеланията! Laughing

ЧРД и на другите дечица празнуващи по тези дни!!! Да са живи и здрави!

И Йоана беше невероятно щастлива. Наистина вече си имаме пораснали дечица Grinning

Бети, браво че сте нямали поражения. Аз точно за това исках детското парти да не е вкъщи, че всеки път яко поражения Mr. Green. Кой виси по щорите, кой обръща телевизора, последния път разбиха скрина... И затова, за да не се изнервям и да ми е мирна главата, решихме на клубче. Там каките да ги гледат, а ние да си седнем като бели хора, не да викаме след щурачетата Rolling Eyes
A тортата произведение на таткото ви ли е? Ако е така-поздравления!

Последна редакция: пт, 22 фев 2008, 14:30 от Joana

# 121
A тортата произведение на таткото ви ли е? Ако е така-поздравления!
На таткото е Mr. Green аз за това се фукам хахаа  Joy

# 122
  • София
Момичета времето се оправи,хайде да тръгваме по паркове:)

# 123
Мила много хубава идея за парковете. Ти сигурно обаче смяташ за през седмицата.
Аз да ви кажа и на вас понеже вече е напълно сигурно - с таткото  на Марти се разделихме окончателно.
Надявам се Марти да го преживее добре - милото много се надяваше мама и тати да са заедно.
Вече се опитвам да гледам напред, а не в миналото.

# 124
Oooo, Гале, много съжалявам. Не знам какво да ти кажа, смело напред, живота продължава. А Марти си има и майка, и баба и дядо, ще се справиш Hug

# 125
Иначе ние тази седмица сме болнични , защото Дени нещо кашля вечер и нощем, ако някой не го притеснява /казаха ни, че не е заразно, нещо на ларингса, гърлото й е слабо място:(/

Иначе да ви кажа, от първото качване на колелото, не можехме да я настигнем, добре, че взехме 16 цолово:)   И Мила мерси, ти ме насочи към "Дино", страхотно е:) Купихме й и каска, и всички много й се радват по улиците. За съжаление сега е в Монтана колелцето, че скоро ще ходи за една седмица, обмислям да си купим багажник , заради колелото:)

# 126
галя и аз незнам какво да кажа. важно е детето да е добре и да расте в среда без скандали или негативизъм. с татито сигурно вече сте го поделили като време, ще му се радвате пак двамата, макар и по отделно. дано имаш хубава и добре платена работа, защото сама не е лесно си мисля. успех оттук нататък Peace
да вметна че преди година две така се бях изнервила че казах на мъжа ми че ще се разведа /което не го мислех сериозно де  Wink/ но офертата ми не се прие  Joy та така и до сега  Grinning

# 127
  • Canada
Galia_mi, много съжалявам за случилото се...
Бъди силна! Прегръщам те! Hug

# 128
Гале, и аз много съжалявам за раздялата и се надявам да е за хубаво Confused
На Марти ще й е трудно, но все пак щом нещата не вървят ще е по-добре да сте разделени, отколкото детето да се стресира и страда. Желая ви бързо да свикнете с новия начин на живот и да си давате кураж една на друга!

Честито и на рождениците по тези дни - Никула на eves, Неа Изабел на Mама от Финландия, Симона на мама beibi1, Дебора на tedka*, Aлeксандра на vikuna, Явор на malvinna, Катерина на tonya_dr и Йоана на DessiJ!!! Да са живи и здрави и много щастливи!!!

И бързо оздравяване на болничките!

# 129
Гале, не зная какво се е случило, но моля те, не се разделяйте с таткото! Има трудни и много трудни периоди във всеки брак, но съжителството е зрялост и мъдро преодоляване на всичко. Не се отказвайте! Никой и нищо няма да замени таткото. Простете си, моля ви!  txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves
Това, което пожелавам на мои приятели на сватбите им е стих от Библията от книгата "Посленаия към Коринтяните 1", глава 13:
 4. Любовта дълго търпи и е милостива, любовта не завижда, любовта не се превъзнася, не се гордее,
  5. не безобразничи, не търси своето, не се раздразнява, не държи сметка за зло,
  6. не се радва на неправдата, а се радва заедно с истината,
  7. всичко премълчава, на всичко хваща вяра, на всичко се надява, всичко търпи.
  8. Любовта никога не отпада;

Пожелавам и на вас, тази любов да възтържествува и да остане вечна в дома ви!

# 130
Светле, звучи добре, но за съжаление "на сила хубост не става" Sad

Момичета, остава ли срещата за общия РД на децата? Моля ви, ако има желаещи да потвърдят по тези дни, за да кажем на Стайл да резервира клубчето. Какво ще кажете за 9 март /неделя/ следобед?

# 131
  • София
Аз съм ЗА
Даже ще опитам с двете диванета да дойда:)

# 132
  • Sofia
И ние може да се организираме.
Колко следобяд?

# 133
Мерси момичета, в момента нищо не зависи от мен или ако зависи  не знам какво.

А за общия РД ние ще дойдем с удоволствие.

# 134
Здравейте, всички майки на февруарчета!
Отдавна не съм писала тук, а пък е много забавно да споделяш мисли и опит за децата ни, които са на една и съща възраст.
Благодаря за отправените към нас пожелания за рождения ден на Димитър на 03.02.!
И ние тръгнахме на градина и често се разболяваме, пием АБ и пак на градина и пак се разболяваме......и така не знам до кога.След поредица вирусни заболявания го спряхме от градината.Да е жива и здрава баба му, която го гледа, докато ние с баща му сме на работа!
Надявам се сега с настъпването на пролетта нещата да се оправят.
За статистиката на февруарчетата 2005г. мога да добавя, че Митко се роди 3050 /51, а сега е 14 кг./98см.

Общи условия

Активация на акаунт