ФЕВРУАРСКИТЕ душички духат вече 3 свещички

• 16 798
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
Дени още не е видяла колелото, само в Монтана го имаше налично, но тази година се радва много на Рождения си ден, вече са осъзнати дечица, порастнаха ни малките февруарчета Sunglasses

Ето това е колелцето:

http://www.raleigh-bg.com/catalog/popup_image.php?pID=89&osC … 320bb29eca36bad6f

# 106
ЧРД вчера на Виктор на Binito и Белослава на Denat, а днес на Никол на Клеми и на всички други празнуващи по тези дни малки сладурчета!!!
Небесна, браво че Дени може да кара такова колело. Аз все съм си мислела, че Йоана е още много малка за подобно нещо, защото още триколката не кара Confused Със здраве да си го кара Simple Smile

# 107
  • София
Честит рожден ден и от мен на всички дечица празнуващи тия дни!!!
 smile3510 baloni  bdbaloni  baloni smile3510

Влади една едмица беше добре и сега пак му тече малко носа и кашля леко от време на време, но наблягаме на оцсилококцинума и вит.Ц-то и се надявам да му се разминат по-сериозните хапове. Въпреки, че пак си е на ясла и няма да се учудя ако успее все пак да се доразболее.
За колелата, аз съм останала с впечетление, че тея триколки са май по-трудни за каране. Още миналото лято Влади стигаше педалите на такива обикновени велосипеди с помощни колелца, докато на триколката не ги стигаше - не че като ги стигна прояви някакъв интерес да върти педалите и да кара де - просто не му бяха надалеч. А триколката (тя нашата вече счупена де, ама я върти из къщи) предпочита да си я бута с крака, както и другите колички за бутане, а не да върти педалите. Но мен ме съмнява, че просто защото не е виждал много, много някой да кара колело и затова не му е интересно.
Небесна, сега видях колелото - много е хубаво, а най-интересно ми стана, че има седалка за кукли - направо паднах  Joy ехеее по наше време нямаше такива неща Simple Smile
Ей повечето сте с нови аватари и все сладки дечица, че и вече по 2 - браво, браво  Hug
Еййй, аз не пиша често, ама като се разпиша и аз се поуливам...
Хайде лек ден от мен, че трябва и да се поработи малко   bouquet

# 108
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛ НА КЛЕМИ!

Да расте здраво, щастливо и безгрижно дете!. Много да е послушна и умничка!

Hug Hug Hug

bigdance2 Tada  ura

# 109
А за колелото се надявам да го кара, поне в магазините го караше, ще видим:)

# 110
Честито на Никол на Клеми и весело изкарване днес.

# 111
ЧРД вчера на Виктор на Binito и Белослава на Denat, а днес на Никол на Клеми

и ние да се присъединим към пожеланията Simple Smile

мен ме е хванала някаква параноя. от как бебето се роди Ема е станала много нервна, крещи, хвърля, неслуша. колкото и да се опитвам да и обяснявам да я гуша, да си мълча и да съм добра и внимателна с нея, понякога избеснява и я плесвам по дупето здраво или по краката. гризеси ноктите и я шляпвам и по ръцете като видя че н еразбира от дума след дни на молене и обяснения. та в този ред на мисли после че чувствам ужасно, спомням си как не съм я опазвала и си е удряла главата няколко пъти и все се обвинявам в какво ли не. ще  Crazy Crazy Crazy

# 112
ЧРД на Далия на Десика!!! Да расте здрава, умна и щастлива!

Anaise, не се притеснявай. Това е нормален период на адаптация при Ема. На нея й е много трудно в момента. Опитвай се да я разбереш. Все пак до преди 2 месеца тя е била в центъра на вниманието, а сега вече е "детронирана" заради едно малко човече. Още ви трябват месец -два, за да свикне с идеята, че ще трябва да поделя с друг вниманието и обичта ви. Просто още малко търпение. Може да я ангажираш постоянно, за да не се чувства пренебрегната, а полезна. Аз така постоянно карах Йоана да ми помага и сменяхме заедно памперси, носеше ми пеленки и кърпи, къпехме я заедно и въобще постоянно я карах да прави нещо, защото "не мога да се справя сама без нейма помощ" Wink
А за гризенето на ноктите-нормално. Това е в следствие на стреса. И Йоана си ги гризеше, но при нея стреса беше в градината. Продават в аптеките едни детски "лакове" за нокти. Около 10 лв. струват и са доста горчиви. Ще се полакирате 1-2 седмици и ще спре да ги гризе Wink

# 113
  • Canada
bdbaloni Честит Рожден Ден на Йоана!bdbaloni
 Flowers SunflowerДа е жива и здрава и много послушна! Flowers Sunflower

baloniЧестити празници на вече порасналите февруарчета! baloni

# 114
ЧЕСТИТ 3 - ТИ РОЖДЕН ДЕН, ЙОАНКА!

ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, МНОГО РАДОСТНО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!

целувки от Дени и мен Hug

bigdance2  ura newsm18

# 115

и ние да се присъединим  Grinning

# 116
  • София

bigdance2  ura newsm18
честито и от нас!

# 117
  • Стара Загора

bigdance2  ura newsm18
И ние се присьединяваме  Hug

# 118
bdbaloni Честит Рожден Ден на Йоана!bdbaloni
 Flowers SunflowerДа е жива и здрава и много послушна! Flowers Sunflower

baloniЧестити празници на вече порасналите февруарчета! baloni

и от нас Joy
а това са снимки от нашия рожден ден: http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=599&AlbumId=111999
да не повярва човек намаше никакви щети и поражения, нито по децата нито по апартамента Mr. Green

# 119
Момичета честити рожденници на всички !!! Да са живи и здрави и много щастливи и усмихнати деца   bouquet
Нашия рожден ден мина много весело  Grinning Далия още отваря подаръци и се радва , чудя се кога ще свършат  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт