момичета на вашите деца дават ли в градините мляко с добавка флуор? заради тази простотия пак няма да пусна Ема на градина а така се надявах да започне септември.

При което и двамата с мъжа ми ска4аме като пружини, защото тук къщите горят много бързо, като кибритени кутийки. Къщите наоколо са залепени една за друга и нищо 4удно да стане верига от огън. И ние се залепваме за прозореца, наистина има огън отсреща но три къщи по настрани
Йони беше много вще4атлена не мръдна от прозореца. За два 4аса къщата си изгоря, пожарникарите я разфасоваха, за да са сигурни ,4е няма тлеещ огън между стените в уплътненията. Когато излязохме към 10 часа се виждаше само скелето 
И така приключи съвсем безболезнено за нас раздялата с шишето. М/у другото аз бях приготвила едно шишенце от минерална вода с накрайник в случай на ексцесии, но въобще не стгнахме до там 

не знам с какво да ви излъжа та ще си премълча 
Достатъчно страхове имаме за това дали са нахранени, дали са спали, дали не ги бият, сега и това да мислим
чудех се дали не е заради езика докато не се осъзнах че почти 4 години не съм мърдала от вкъщи а в редките случаи когато съм го правила е било с семсйството. тотална изолация направо днес се почувствах сякаш съм излязла от затвора и говоря за пръв път с външни хора. и сега ако ми кажете че това го предпочитам....много искам да пуснем ема наградина но не и с цената на разрушено здраве
ако все пак някой има отзиви за Ян Биниян детскатаградина да казва. особено с новата директорка която още никой от квартала не я знае коя ще е.
добър вечер и честит първи април
Супи изобщо не яде, а в детската дават доста супи, та дори ми се оплакаха, че не ядял. Но не се оплаквам де, като реши да яде, яде за 3-ма, като не иска - не иска. Ама аз не го и насилвам, не е кльощяв и е е здрав 
А сега, в събота се стягам за 1-ят ми купон от както съм родила Анди, нали вече я отбих и смятам да се повеселя до зори, а тати ще гледа девойките