МАЙчета 2005 (104)

• 15 647
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
По   food010 kaffeetrmker_2!
Дианче ще чакаме да разкажеш.
Аз съм щастлива от моята работа, и не мога да си представя да не работя.

# 136
Сиска, говори наистина с колежката си - доста те изгърбиха от самото начало. Наистина както ги научиш в началото - тук вече знаят, че няма невъзможни неща и по-точно невъзможни срокове и редовно ми се пийва соса. А тя, колежката, ще връща ли смените.

За работа и свободно време, както и за пътуване Crazy просто не ми се говори вече. Лошото е, че не виждам начин нещата да се променят, дори и да забременея. Ще трябва целият гърч да е вкъщи, както беше и докато си седях вкъщи с Теа. 10 дни след раждането влязох в джаза и тъй... нерви, нерви... но пък работата си я обожавам и не мога да си представя коя бих била без нея.

Та така... оттук нататък все такава ще е заетостта, че и по-голяма. Само да са ни здрави децата и ние покрай тях.
Айде хубав ден!

Последна редакция: чт, 31 яну 2008, 10:06 от мартеа

# 137
хелоу лейдис Simple Smile
някой помни ли ме изобщо?

не съм писала май от миналата зима Simple Smile
хих
имам да чета много да наваксам къде какво се случва...

ще ви чета... чат-пат, обещавам!

# 138
Хайде бе Шуша, къде се изгуби?
Как да не те помним! Питахме се скоро за теб...
Как са нещата при вас?
Последно си говорихме за жилищни кредити на срещата през март...
Да пишеш по-често, ей!

# 139
  • София
оооооо...шушкааа Simple SmileSimple SmileSimple Smile помним теее  Grinning Здрасти пак!

Ето ви да видите новата страст на Любака  Laughing цък

Та, за гърнето да ви разправям....Отивам един ден до аптеката аз и кой мислите там? Гушлевааа... И купувам аз колектор (така ли беше пликчето newsm78) за урина и си тръгваме двете. И представете си, пликчето за Любака, а не за Павел. Срааам....ми, досрамя ме от жената, баси...ега ти всички по гащи, моето с памперс за възрастни. И след като се мъчих два дена да му взема проба за изследване, на следващият ден водолейският ми инат надделя. И като го пльоснах на гърнето, та час и половина, докато не се изпика. Стиска диването, треперят му краката и не пишка. Реве, дере се, ама нъцки. Толкова ми беше писнало с тези молби и опити за приучаване, както пише по форумите, че ми дойде байгън. И накрая се изпишка. Естествено, сещата се каква истерия настана, колко похвали, радости, танци, целувки и какво ли още не получи Любака. Оставих го по гащи и го подканвах на всеки час. Накрая се научи за един, подчертавам, ЕДИН ден. През ноща спа без памперс, събуди се, каза, че има пиш в гърнето, изпишка се и пак заспа. Та, така махнахме памперса за ЕДИН ден. Само се наака два пъти, докато направи разликата м/у истински позив за акане и пъцкане. И какво?!? Всичките ми познания в областта се сринаха. Нищо, което препоръчват за приучаване не подейства при Любака, освен насилствен метод. И така. Другото мнение, което ми с еобърна на 180градуса Laughing
Мдаа...за порицание съм, но имаше ефект и от тогава Любомир си знае.

# 140
ех, ама сте милички Simple Smile

Ми къде от мързел, къде от задачки.. нещо позабравих форума... Но навика е страшно нещо, ей ме на - обратно в стадото Simple Smile

Ми знам ли какво да кажа по-напред... Simple Smile

Зори е порастнала много, плямпа непрекъснато, разсмива ни, имаме любими песни, стихчета...
Памперса, включае нощния го махнахме почти изведнъж... просто свърши поредния пакет памперси и аз реших - край!
Аварии имахме няколко, най-вече нощни... но някак амбицията да е "голяма кака" надделя и вече повече от месец сме изцяло без памперс и без никакви инциденти.
Миналата седмица ни беше натиснал някакъв вирус, ама май се разминахме и двете...

Иначе, по жилищниа въпрос - закупихме си скромна гарсониерка, в Люлин сити, почти извън града, сега я стягаме лека полека и ох дано скоро най-накрая да заживеем като нормално самостоятелно семейство, без постоянната опека на свеки, която се изживява като майка-орлица...

Работата ми е все същата макар напоследък да се замислям да бягам нанякъде, че стигнах оптималния срок, в който чувството за неудовлетвореност започна да надделява..

еми.. това е на прима виста Simple Smile Надявам се вие всички да сте добре.. ще поглеждам вече какво се случва тук... и може пък и да ви видя пак някой ден, като решите да правите среща Simple Smile   bouquet

# 141
Суша  welcomeбек!
Диана ,много е хубава играчката.Голям музикант.

# 142
Здрасти мацки  Grinning (аz съм Котараната) в германско имаме карнавал и в немската "не пускат" беz карнавален костюм, zатова съм се "облякла" като Скайокър.
Катка, Мери броенето го почнахме от както проходи, при качването и слиzането на стълби брояхме. Имаме 14 стъпала и zапочнахме да броим първо до три и на трите еzика, после до пет, десет, така че след толкова време броене е нормално да се справя и на трите еzика ..
Все още не съм махнала нощния памперс, притеснявам се, че ако се иzпусне ще му е мокро и студено цяла вечер, ще чакам лятото. Иначе преz деня няма никакви аварии, даже в неговата група (от 2,5 до 3 год) е един от малкото беz памперс и там се справя отлично.
Деспина бърzо оzдравяване и скорошно иzписване.

# 143
И Ники е още с памперс през ноща,като стане по топло ще го махаме!

# 144
Диана, много заинтригуван изглежда Любаче. Музикални са тези Телци, ей.
Ето, даже в момента таткото на Теа разказва играта на новия си барабан в мазето Mr. Green
Браво за памперса, ето това се казва успех. Бързи, смели, сръчни Grinning

Шуша, добре ми звучиш и браво за апартамента, честито! Вече сме почти съседи, значи Grinning

Мегстар, не съм се сетила за стъпалата, при нас са налични с едно по-малко, да вземем и ние да броим. С броенето сме докъм 7-8 после продължава с 15, 20, 16 и други в произволен ред Mr. Green С цветовете не е много наясно, но има време. Виж, с буквите е голям смях - има една книжка - като букварче - и вчера "чете" - а - агънца с цвете, о - октопод с очила, п - лисица (бърка "п" с "л", разбира се, но си умрях от смях, повтори го н на брой пъти, супер уверено и ми се кара, че я поправям Mr. Green)

Такива работи при нас. Напоследък - от понеделник насам - привечер започва един безпричинен жален рев (е, намира си по някой повод, днес беше, че съм й нарисувала "грозна трева" до нейното цвете)... кисела е  и ми е тъпо, защото не мога да разбера каква е причината. Вероятно по цял ден се стиска да е послушна в градината (учителката е доволна от поведението й) и вечер се отпуска пред мен....

За памперсите - през нощта й слагам, понякога не пишка. В градината следобедният сън също е с памперс, но учителката казва, че не го мокри. През лятото ще е нашата офанзива, живот и здраве.

Лека вечер!

# 145
Хайде, пак набързо от мен, че Дианчето не ме порицава Wink

Жива съм...Днес ми беше доста трудно. Нощес усетих, че Дени диша доста тежко и майчината ми интуиция се обади отново. Станах рано, Дени и баща му трябваше да станат по-късно и сами да се оправят и заведат до градинката. Та като станах аз, забелязах, че телефона ми е без батерия, зарядното беше в стята, където спяха мъжете и се светнах, че днес ще съм без телефон. По принцип не ми е никакъв проблем това, ама сутринта просто имах усещането, че Дени ще вдигне температура и ще ме потърсят от градинката. Убедена бях. Та написах една бележка на мъжа ми, непременно да остави и своя номер на лелките в градинката, защото имат само моя. И добре, че ме е послушал, защото към 13 часа ми се обади на работа, че се звъннали от градинката, че Дени е с Т 38,4. Ако не ме беше накарало шестото чувство да настоя мъжа да остави и своя номер, лелките щяха безуспешно да се мъчат да се свържат с мен, а детенцето ми да стои с Т там. Та шефката ми разреши да отида набързо до Спешното, че педката на дребен тъкмо беше приключила с прегледите. Попаднахме на любимата ми педиатърката, която не изписва АБ за щяло и нещяло. Дени не кашля, само лека хремичка има и Т-та, която беше спаднала вече, защото в градинката са му дали ефералган. Та чисти гърди, изписа ни стандартни неща, без АБ, но с уговорката че утре вечер отново ще го заведем да му чуе гърдичките. Аз се притеснявах, че Дени приключи с предния АБ преди 2 седмици и сега отново ще се наложи, но за сега се разминаваме. Следобяд баба му го е гледала, имал е пак 38 и нещо, сега няма. Та така....отново болен дребосък. И аз нещо не съм добре отново Tired

Лека нощ на всички!

Шуша, добре си се завърнала!

Дианче, и ние така приключихме с памперса - за един ден, но не беше насила Wink Няма памперс и като спи
Чао Hug

# 146
По кафенце  food010 kaffeetrmker_2 Coffee
Лек ден  Nature Sunny

# 147
  • София
Я, Шушаааа! Къде се загуби бе момиче?
Радвам се, че ни преоткри  Grinning

Кат говорим за памперси, мойта пикла тая нощ се напишка /а е изцяло без памперс от няколко месеца насам/. Беше прекалила с нощните бибита /мляко с какао от шише с биберон/.

Ние следобяд заминаваме за Велинград - 3 нощувки в прекрасен хотел без да платим една стотинка - ей на тва му викам аз почивка
Ай ся, завиждайте ми  Mr. Green ако се удавя в някой басейн ще знам откъде е дошло проклятието.

# 148
Добро утро  Hug

ох.. как ми се спи... тези дни се чувствам поне 100-годишна... толкова съм уморена и все не успявам да се наспя... рано ще да е за пролетна умора... какво е това чудо...  Confused

Сърдечно благодаря на всички за топлото посрещане  Heart Eyes и Гуш-че и мартеа и камий и Диана, и Сиска и кой ли не... Simple Smile много ви се радвам, обещавам да не зачезвам скоро пак така Simple Smile

ей, Гуш, че завиждам - завиждам, ама проклятията ще си ги запазя Simple Smile) А ти да изкараш хубаво и да се насладиш на почивката!
Сиска.. браво на теб... майчината интуиция е страшо нещо... дано Дени да пребори хремата е Т-та!
Мартеа.. ма много сте напред, браво!! Ние сме стигнали в броенето докъм 12-13 и то все в произволен ред... 1,3, 8,4... както дойде...
А... последното ми забавление е опита да научим "Аз съм българче" .. Убедена е, че е "бъгълче".. толкова смешно звучи, че не искам и да я поправям Simple Smile

А.. таман вчера се поправих, че памперсите при нас са вече далече в историята и няма аварии... а то .. тази сутрин..
чувам аз, че нещо помрънква от стаята и се опитва да се разреве... отивам, наш'та седнала на гърнето в тъмната стая и реве...
А то какво.. детето толкова му се пишкало, че явно не успяло да уцели гърнето навреме и цялата пижамка беше напишкана... В нейна чест ще отбележа, че все пак е направила опит, но не е успяла да се оправи докрай Simple Smile
Иначе от около месец ме изненада приятно - сутрин, рано,  рано... става, отива си сама на гърнето, пишка.. и се прибира в леглото да си доспи Simple Smile

# 149
Включвам се само за малко, че дори и стоенето пред компютъра ми коства неимоверни усилия  Tired
Гушлева, завиждам ти, но не по този начин Grinning Хубаво да изкарате  Heart Eyes
Шуша, добре завърнала се. Помним те, и още как  Hug
Котарана, много ти е умен Анди. Дано да успее да научи и 3те езика, безценно богатство е това  Heart Eyes
Сиси, недей така да ги учиш колежките. После като се опиташ да откажеш, ще стане лошо  Peace
Дианка, браво на вас за памперса. Ники от миналото лято е изцяло без памперс-и през деня, и през нощта. Понякога се изпуска в гащичките по малко, но като цяло сме забравили отдавна за памперсите. Да нацелуваш Любака (и колко хубава стая имате  Heart Eyes)
Сега за нас. Ние сме болни-явно този Соломоновият вирус. Първо таткото, после аз, а сега и малкото. Температура 39-39.8 за 2-3 дни, не можеш да станеш от леглото, болки по цялото тяло-кошмар. Давам Нурофен, когато се качи много, до 39 нищо не давам, баща му пи АБ и пак колкото моята поддържаше 2та дни, дето аз пих само парацетамол. Затова не се изсилваме с лекарствата, оставям Т да си свърши работата.
Обаче съм толкова обезсилена, че не мога да стана от леглото, нищо не съм хапнала от 3 дена и въобще...пазете се, много лош вирус Tired

Общи условия

Активация на акаунт