!Дианче ще чакаме да разкажеш.
Аз съм щастлива от моята работа, и не мога да си представя да не работя.
просто не ми се говори вече. Лошото е, че не виждам начин нещата да се променят, дори и да забременея. Ще трябва целият гърч да е вкъщи, както беше и докато си седях вкъщи с Теа. 10 дни след раждането влязох в джаза и тъй... нерви, нерви... но пък работата си я обожавам и не мога да си представя коя бих била без нея. 

помним теее
Здрасти пак!
) за урина и си тръгваме двете. И представете си, пликчето за Любака, а не за Павел. Срааам....ми, досрамя ме от жената, баси...ега ти всички по гащи, моето с памперс за възрастни. И след като се мъчих два дена да му взема проба за изследване, на следващият ден водолейският ми инат надделя. И като го пльоснах на гърнето, та час и половина, докато не се изпика. Стиска диването, треперят му краката и не пишка. Реве, дере се, ама нъцки. Толкова ми беше писнало с тези молби и опити за приучаване, както пише по форумите, че ми дойде байгън. И накрая се изпишка. Естествено, сещата се каква истерия настана, колко похвали, радости, танци, целувки и какво ли още не получи Любака. Оставих го по гащи и го подканвах на всеки час. Накрая се научи за един, подчертавам, ЕДИН ден. През ноща спа без памперс, събуди се, каза, че има пиш в гърнето, изпишка се и пак заспа. Та, така махнахме памперса за ЕДИН ден. Само се наака два пъти, докато направи разликата м/у истински позив за акане и пъцкане. И какво?!? Всичките ми познания в областта се сринаха. Нищо, което препоръчват за приучаване не подейства при Любака, освен насилствен метод. И така. Другото мнение, което ми с еобърна на 180градуса
Надявам се вие всички да сте добре.. ще поглеждам вече какво се случва тук... и може пък и да ви видя пак някой ден, като решите да правите среща
(аz съм Котараната) в германско имаме карнавал и в немската "не пускат" беz карнавален костюм, zатова съм се "облякла" като Скайокър.

Няма памперс и като спи

и Гуш-че и мартеа и камий и Диана, и Сиска и кой ли не...
много ви се радвам, обещавам да не зачезвам скоро пак така
) А ти да изкараш хубаво и да се насладиш на почивката!

Хубаво да изкарате 

)