МАЙчета 2005 (104)

• 15 646
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
Ох, с тези вируси... много тъпо, и аз чувствам, че се разболявам, що ми трябваше да пазя драстична диета точно в най-големия грип. Зверски ме цепи глава, всичко ме боли и започва да ме тресе. Изпих един коктейл от хапчета, обаче като всички в офиса са болни как да се опазиш... сега с маска вкъщи и пак ще треперя да не разболея Теа. Мразя я тая зима. Слизам до аптеката за Тайлол хот, за друго не се сещам...

# 151
Августа, голямо благодаря, ще е жалко ако не се въzполzва от въzможността да научи от воле 3 еzика, но zасега мога да го похваля само с броенето, при говоренето положението не е похвално, отскоро zапочна да съставя прости иzречения, zасега само на гръцки, на немски и български само отделни думи.
Ето и няколко снимки на Анди цък
Като споменах снимка да ви питам, как мога да прехвърля снимки от албума на компютара (след като иzгубихме цялата инф. от харда в това число и снимките, най_случайно открих няколко бебешки снимки на Тони в албумчето, zнаете колко са ценни zа една майка, zатова помогнете да си ги кача плс.)

Последна редакция: сб, 02 фев 2008, 00:04 от L. Skywalker

# 152
Ах, този гръцкии  Laughing
Не ми се отварят снимките, рожбе, отваря ми заглавната страница.
За свалянето на снимите-не става ли просто да си ги сейфнеш пак в комп-а, както си сваляме други картинки от нета newsm78

# 153
Ей ма на и мен петъчно. Много съм гроги... тъпа работа. В сряда направихме опит да идем на ясла, обаче се оказа че имат дете със скарлатина от предишния ден... та айде торбичката, детето... и серия комбинации. Добре че на пущината латентния период е кратък.

Да се отчета по темите:
За памперса - ние по желание на клиента - просто в един момент лятото стана мисията невъзможна да му го сложа за сън.

Броим до пет май. Цветовете знаем всички основни, сега сме на съпътстващите.... упорито на розовото вика "светло"  Laughing .

Иначе от Коледните почивни дни насам е много привързан към мене, и с това двуседмично седене сега в къщи.... пада страшен рев и в яслата и като го оставям с баба му. Днес го доарахме до мрънкане и крешене "не искам", като звъннаха на вратата следобед някакви търговци  Crazy .

Деспинка как ли са? Някой нещо да знае?

Шуша добре завърнала се. Радвам се че нещата са се наредили.

Диана бравос! Стискам палците за понеделник.

Аре взех да дремя над клавиатурата. Лека!

# 154
Пооправих връzката, надявам се сега се виждат. Справих се и с копирането на снимките, ευχαριστώ Августа  Grinning

Последна редакция: сб, 02 фев 2008, 00:32 от L. Skywalker

# 155
Здравейте милички  Hug
И ние сме тук...влизам за да не ни забравите...по- късно ще изчета подробно...че ме чакат за продължението на закуската  Grinning
Вчера денят бе хубав като изключим предния, когато с Лора ни разиграваха като маймуни...но вчера Нещата определено стоят по- добре!
Взех направлението и с Лори отидохме на детска нефроложка, която е и педиатър хомеопат- прегледа я на видеозон и бъбреците са наред- няма никакви проблеми; каза че няма смисъл да я мъчим с антибиотици; понеже има пеленов обрив от около седмица ми каза че е важно първо да излекуваме него и да проследим за някакви други проблеми- Т...и като мине обрива да пуснем пак стерилна урина и тогава ще му мислим ако има нещо и и изписа едни капсулки Имунобор УРо за пиене и за мазане Перизон крем, а за промивка Триклобактер, което става и за мен и за Теа...и така...зарадва ме като цяло...каза още че при дълъг прием на антибитоици и то широкспектърни може да се образуват гъбички  и така...аз защо ги мразя антибиотиците...иначе каза много да се внимава за тези обриви около чочитата и дупенцата на децата- особено при момиченцата много бързо може да се тръгне нагоре по пикочо-половата система!и така,,,довечера си чакаме таткото- този път ще си е тук за седмица и съм много щастлива! Heart Eyes сега изчезвам  Crazy
Хубави почивни дни на всички! Hug

# 156
Добрютру. Закуска?

Иви бравос! Дано не излезе нищо в урината.

Ей днес се очертава хубав слънчев ден.

# 157
И от мене добро утро!
Аз съм ергенка,мъжът ми замина на лагер newsm44.Ники е при свеки, ех как си почивам sun
Много хубав ден!
И аз се питам как е Деспина,някой има ли и гсма?
Гушлева и от мен приятно.. family
Ники брои до 10,ама само тя си разбира,цветове незнае още.

# 158
Παρακαλώ, Котарана  Hug
Много са ви хубави снимките, Анди е толкова променен, пораснал, а Тони май въобще не съм го виждала. Много са ви хубави дечицата, да са ви живи и здрави. А от семейната снимка си личи топлотата на едно българско-гръцко жилище   bouquet
Kamij, приятна ти почивка  Heart Eyes
Иви, много се радвам за вас, даже вчера си мислях какво стана с тия Еколи, дето ги бяха изкарали. Стискам палци скоро и това да остане зад гърба ви. И това, че ще имате тате е много хубаво   bouquet
За броенето-Никола брои до 10, ама понякога поред, понякога-1,2,3,4,5,8,10,8... Grinning
За цветовете-основните вече ги познава, но прави и грешки понякога  Peace
Тиа, с тая закуска, както не съм яла вече няколко дни  Crazy
Лек и приятен ден ви пожелавам, аз и днес май няма да мога да изляза   Sad

# 159
Милички здравейте отново! Hug
Аз нали съм си кухчо и изключих, че имам телефоните на Деспинка!Преди малко се чухме по телефона и все още са в болницата с Детелинка!Чак днес мъничката е по- добре; на системи за обезводняването, антибиотик, имуностимулатори...Температурата е поовладяна, но кашлицата все още е налице...чак днес е хапнала с апетит откакто са там...Съмнявали са се за пневмония, но слава Богу поне това не е...някакъв гаден вирус е с разстройство и Т... Деси се надява в понеделник/вторник да ги изпишат, макар че все още не е стабилна Детелина, но Ивчо също е болен у тях и го гледа татко му и майката на Деси- предполагат същия вирус, и той е на антибиотик душичката малка...въобще гадна работа!Деси се тревожи и за него и предпочита да са си у дома естествено...и така...Хайде да им изпратим много положителна енергия!Имат нужда в този момент!   Praynig Praynig Praynig
Изчезвам сега!Гушки на децата  Hug

# 160
Милите дечица, дано бързо се оправят и Деси да си отдъхне малко, че само мога да си представям какво е и двете ти дечица да са толкова болни едновременно, а едното дори да не е при теби постоянно да го мислиш. Praynig

# 161
Майски Майчета, надявам се да не се сърдите за нахлуването ми във вашата страхотна темичка, но държа да честитя голямият ден на едно невероятно жизнено, борбено, работливо и вечно търсещо момиче. Става нали?!

Мартейко,
Честит Рожден Ден!

Поднасям Ти букет от първите пролетни предвестници/ макар че тук сме на светлинни години от техното появяване/, с пожелания за здраве, за сбъднати планове за пътуване по немските земи, за много късмет и усмивки. Дано таз нова година е много по- весела и усмихната от отминалата. Весел празник в новият ден! И да не Си се поддала на разни грипове, чули?! Целувки за Тейката.

# 162
Мартеа,честит рожден ден! Желая ти много щастие и късмет!
 bdbaloni Tada newsm38  party023 newsm67
Дано бързо се оправи Детелинка и Ивчо. Hug

# 163
Честит Рожед Ден Мартеа!

# 164
Честит рожден ден, Мартеа!
Нека само обич топли твоите очи,
нека слънцето огрява дните ти с лъчи,
здравето да ти е спътник всеки божи ден
и 100 години да празнуваш този  ден.

Общи условия

Активация на акаунт