МАЙчета 2005 (104)

• 15 644
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
Честит Рожден Ден, Мартеа!Бъди щастлива и здрава както и всички, които обичаш  bouquet

# 166
  • Mediterraneo
  Честит празник, Мартеа! Да си здрава и щастлива, удовлетворена от живота и наслаждаваща се на сбъднати мечти и изпълнени планове  Hug

Аз съм толкова снощна, че едва се търпя  #Crazy Снощи беше партито на мъжа ми по случай РД-то и си легнах в 4.30. Мъжът ми направи голяма издънка- оказа се, че не си е изключил телефона и в 8.30 бяхме брутално събудени  #Cussing out В резултат ме цепи прекрасно главата, гони ме силен махмурлийски глад, а съм на диета; времето е разкошно, а мен ме мързи до полуда да си изведа детето  doh doh doh Кофти тръпка  Tired

Обаче пък научих точната дата на прибирането на сестра ми и племенника ми  newsm44 newsm68 Вярвате ли ми, че вече ще живея, устремена към 30 април?! С огромно нетърпение чакам месеца на нашите деца, когато ни предстоят прекрасни събития- Силия и Марти имат РД, ще кръщаваме Мартин и сестра ми ще се жени  Crazy

Стискам силно палци скоро Деспина и каката да се приберат у дома  Praynig

# 167
  • София
Мартеа, ЧРД! Пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и любов  Hug

# 168
Честит Рожден Ден, мила Мария!
Бъди много щастлива, обичана и желана! Hug

# 169
Привет от лагера на 31годишните Mr. Green
Много ви благодаря за страхотните пожелания!
Ксения, просто разкошно пожелание!
Калида, толкова миличко ми стана, невероятна си просто Hug Кутията ти е пълна, исках да ти кажа, че ме трогна!
Момичета, благодаря ви! Много сте ми милички, гуш за всички Hug
Голяма лигла съм днес, но ми е простено, нали

Аз изпратих роднините, таткото е на работа и сега за малко съм на компа. Партито с младежите Mr. Green - в събота, само да е живот и  здраве...

Димана, и аз съм снощна, вчера си организирахме събиране у едни приятели в тесен кръг и от приказки и винце днес едвам сготвих Laughing

Дано с Детелинка всичко се оправи максимално бързо и Деспинка скоро да пише.

Целувки за всички!

Последна редакция: нд, 03 фев 2008, 17:11 от мартеа

# 170
За теб martea  с най искрени чувства, бъди много много щастлива

добре дошла в лагера  Wink

# 171
Тарталетке браво на тебе dazzler1
Ние цял ден бяхме навън,ходихме до баба ми, после по Витошка и тн,Ники намаза няколко подаръка от мене и мойята приятелка. Ходи да си играе, по едно време вика (ака ми се), е аз я изаках, после тамън я оправих и всичко и тя вика(мама пак ми се ака) , аз бързо пак тръгнах да  търся място и тя се наака,та ходихме бая до колата ,тя насрана,мръсна,игра си на една площадка, ама там беше супер кално,абе приключения.Сега отиваме да се къпеме и по леглата!

Последна редакция: нд, 03 фев 2008, 19:17 от Kamij

# 172
Мартеа, честит рожден ден и от нас! Бъди все така чаровна и открита! Много здраве, щастие и любов Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Да ви се изфукам, че снощи се запознах с Георги Христов и Андрей Баташов, гостуваха в хотела ни. Ммммм, страхотни мъже, особено единия Heart Eyes Heart Eyes И тъкмо се вълнувах от срещата си с тях и пристига и Борис Солтарийски  от Ку-ку бенд с гаджето си. Laughing Изобщо, вълнуваща нощна смяна изкарах Laughing

Лека нощ от нас!

# 173
Мимка, честит рожден ден! Бъди най-щастливата, най-желаната жена и най-обичаната майка на света! Все така отзивчива и всеотдайна, просто Страхотен Човек!   bouquet   Hug

Хе-хе, Сиска, нощните смени са не само уморителни, ами и вълнуващи  Wink Сигурно и други интересни хора ще срещаш  Laughing

Деспинка, чакаме те да пишеш!...Само добри неща!

Шуша, добре завърнала се! Само хубави емоции в новото жилище!  Hug

Камий, интересни преживявания сте имали  Grinning

Дианче, остава ли за утре? Добре ли е Любака? Стискам ви палци!  Praynig

Тарталетке, настръхнах, като четях колко хубави неща ви чакат...  Heart Eyes Само да е живот и здраве!

Иви, а твоите мацки как са? Слушкат ли?  Wink

# 174
Мартеа, честит рожден ден!!! Заповядай в 3....и.... годишен лагер. Бъди здрава, все така свежа,а любовта да те преследва непрестанно!!!

Сиска, какво правят тези хора посред нощ при теб, ами те къщи нямат ли?

Димана, ок ли си вече или още не се трае? Мен като ме подхване някога отиват и 2 дни даже.

Ох на Деспинка, пожелавам много късмет с дечицата.

от петък и ние сме в групата на сополивите, такива сополи не са се ляли до сега, но поне са само те за сега. Днес цял ден сме навън пък дано да помогне.

# 175
  • София
Мартеа,честит рожден ден Hug.Здраве,щастие и много любов ти пожелавам Heart Eyes

# 176
Мартеа, честит рожден ден  bouquet!
С пожелание да си най-щастливата и обичана жена!

Със закъснение честито и на всички, които са имали поводи тия дни!

Нямам време да пиша от болести....надявам се тия дни да се включа по подробно ....

# 177
Ей С,иска супер, втория е голям красавец.
От мене лек ден! Nature Sunny  Nature Sun With Face

# 178
             Здравейте на всички,че отдавна не съм се включвала. Първо искам на патерица да честитя порастването на Мартеа! Бъди мноооого здрава и щастлива!

Дианка, сигурна съм,че днес всичко ще мине добре. Нямам спомен дали съм споделяла, но като бях 10 годишна ми махнаха и трите сливици, после бях нов човек. До преди операцията бях всеки месец с ангина, бях омразила модерния тогава Амопен. Говорех носово, не можех да дишам като хората , но след  това всичко се оправи. Стискам палци и Любачето да ти е много здрав после!

И мен ме притесни Деспина, дано и Ивчо и Детелинка да оздравяват!

При нас новото е,че от днес Явор е в нова градина, досега ходеше в една малко далечна за нас ясла, но след като си стоя близо 2 месеца вкъщи решихме направо да го пускаме на градина. Така или иначе щеше да има пак адаптация след дългото отсъствие в яслата , та сметнахме,че ще е по-добре да тръгне сега на градина. Тази ми е на 2 крачки, ходили сме и двамата с брат ми там като деца. По-малко деца са ( макар че сутринта чух едно подбухващо и изтръпнах) и надявам се няма да имаме проблеми. Разплака се естествено като го оставях, но се надявам,че бързо ще се окопити, само да сме здрави!

Друго нищо ново покрай нас.На мен вече честно казано ми писна от тая зима. Тук е една отвратителна киша и още пред входа на блока дънките ни са с мокри и кални крачоли. Искам пролет, ама дъъъълга!

Целувки на всички!

# 179
Мартеа, честит рожден ден и от мен! макар и със закъснение Бъди здрава и много щастлива, много обичана и обичаща и все така лъчезарна, момиче!

Деспина, скорошно оздравяване на дечицата и прибиране у дома! Аман от гадни болести, значи...

Шуша, добре дошла отново! Включвай се по-често (ама кой ти го казва, а  Wink)

Сиска, май ще ти се иска да си все нощни смени, а?  Wink С тия чаровни мъже, дето виждаш  Simple Smile

Момчил днес е за пръв път на градина след 3-седмично отъсъствие. Дано не е мрънкал много , баща му го заведе сутринта...И дано този път се задържи повече  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт