МАЙчета 2005 (104)

• 15 641
  • 285
  •   1
Отговори
# 180
Сиска, вълнуваща нощна си изкарала newsm53 На мнението на Камий съм, Баташов е ммм, готин.

Ант, къде се изгуби пак? Пиши по-често!

Валя, последното, дето написа, не ми хареса, как сте?

Ренка нищо не казваш за вас...

Креме, дано не ес задълбочава работата...

Аз съм нещо зле и не мога да разбера какво е това чудо - на вълни ми става супер зле без други симптоми (само малко ме дразни гърлото).. но каот ми стане лошо ме обливат едни вълни, просто ми призлява като цяло... а вчера ме бодяха и дробовете. Става само следобяд и Т не вдигам. Дано минава пущината, че ме страх за Теа, вчера си мислих, че е минало и ходих без маска...

# 181
  • Mediterraneo
Добрютро  Hug

Вчерашният ден ми мина като в мъгла- цял ден от компютъра на леглото и обратно. Добре, че детето беше в послушно настроение, че не ме ядосва  Mr. Green
И тази седмица сигурно няма да я пусна на ясли. Или ще го направя в четвъртък и петък, колкото да не ми се наложи да правя отново изследвания. Все още грипът не е отминал и ще си я гледам. Че миналата година края на февруари направи пневмония... След месец сигурно ще пробваме, да пукне пролетта  Grinning

# 182
Мария, честит рожден ден и от мен, макар и със закъснение Heart Eyes
Пожелавам ти да бъдеш в мир със себе си и околните и да се радваш и на най-малките неща от живота  Hug

# 183
  • Варна
Момичета, благодаря за съпричастността.
Вече сме си в къщи и Детелинка е по-добре. Продължава да кашля, но страшното мина. Какво ми мина за тая седмица през главата не е за разказване. Важното е, че вече е зад нас.
Ивчо също е малко по-добре. От вчера не е вдигал Т.
Много се е уплашил от това че ме няма. Майка казва, че непрекъснато е ходел подир баща си и е гледал да не се откъсва от него нито за миг. Сега като се прибрахме се хвърли да прегръща кака си и да и повтаря, че я обича.
Мартея, Честит Рожден ден!
Бъди много щастлива и обичана и все така мила и чаровна.
Дианка, браво на вас за памперса. Явно и от насилствени методи се получава добър резултат. Смятам в най-скоро време да ги приложа на Иво. Той е сигурно последното майче с памперс. Embarassed
Я кажете имат ли някакви мании децата ви. В момента Иво е болен на тема раци и буболечки. Свалихме всички филмчета с раци и рибки, изгледахме всички картинки с раци в гугъла. Чак насън повтаря " ака чип чип" - рака щип щип. Вчера мъжът ми го доведе в двора на болницата и там с него най-обстойно разгледахме една колония с божи кравички.

# 184
Деспина, радвам се, че вече сте у дома! Бързо възстановяване на всички!

Феъри, много философско пожелание Flutter а дано!

# 185
Мартеа, ЧРД и от мен с малко закъснение!!
Да си жива, здрава, все толкова чаровна, много обичана и щастлива  Hug

Сиска, много вълнуваща смяна, дааа.... Simple Smile друг път да ги снимаш тайничко  Party

Никоя от вас не споменава нищо за днешната лудница със сайта за детските градини... Аз от сутринта се боря.. в 9:02 зависна гадината, но в 9:20 бях сред малкото, успели да се регистрират.. и до 11ч. вече бях пуснала кандидатури тук-таме. Ужас някакъв... поредната простотия...

# 186
  • Mediterraneo
Деспина, радвам се, че нещата при вас се подобряват  Hug

Аз в такива моменти съм много благодарна, че не живея в София или друг такъв голям град. Още в началото на януари отидох и си подадох молбата в желаната детска градина. 100 % ще приемат детето ми там, така че изобщо не съм мислила да подавам на друго място.

# 187
Деси, радвам се, че най-лошото вече е зад гърба ви. Дано бързо се съвземете окончателно! А Ивчо отби ли се? 

Аз забелязвам една невероятно странна промяна в себе си в последните 1-2 седмици...всъщност, оказва се, че откакто започнах работа. Кърменето ме дразни, ама яко ме дразни.Винаги съм обожавала Дени да се гушне в мен и да засуче. А напоследък се дразня. Направо откачам, честно ви казвам, не мога да го обясня. Давам му да суче, настройвам се позитивно, гушвам си го в скута, но издържам най-много минута и нервите пак ме хващат. Започвам да го дърпам от себе си, да го подканям да свършва, той обикновено спира, но ако е настойчив и не иска да ме пусне, направо започвам да му крещя Embarassed Та вече не издържам кърмене повече от 1 минута, дори и толкоз издържам с усилия на волята. Направо не знам какво ми става, така изведнъж и толкова силно... А Дени сигурно е доста объркан, макар че не забелязвам абсолютно никаква промяна по отношение на кърменето в него. Но неминуемо ще се променят нещата при нас и нищо чудно скоро даа се отбием. Много ми е гузно и объркано, какви са тези реакции.... newsm78 Tired

Деспина, Дени си има фобия и всички я знаят - все още няма промяна. Моторите! Няма спасение, момичета. Сега се е вманиачил по Том и Джери и постоянно се въртят на дивиди-то, но това ще отмине. Мото-манията обаче си остава и явно ще е завинаги Simple Smile Blush

Дени тази седмица ще си остане вкъщи. Нали ви писах миналата седмица като вдигна Т. Е, не знам какво беше това чудо, но беше еднократно, повече не е вдигал, добре е. Но въпреки това, ще си остане у дома и тази седмица, че този пуст грип започна да повтаря някои познати.

Кажете повече, какво е станало с детските градини. Случайно разбрах само, че е станал някакъв срив в системата newsm78 Аз пък даже и молба не съм подавала. Молба подадохме лятото миналата година, когато да приемат Дени в градинката, веднага го приеха и това е всичко. От на есен отива директно в градината в същото заведение и изобщо никакви проблеми нямаме с това.

# 188
  • София
Уф,днес ми се срина нервната система с това електронно кандидатстване за градини #2gunfire.Калоян си има място в неговата,но ще се местим и кандидатствах за 2 други градини.Пълен фарс и пародия-2 часа се цъклих като олигофрен пред компа,сигурно 1000 пъти зареждах скапания им сайт Crazy Sick
10 пъти регистрирах детето и сайта се бъгва,страхотия просто.Все пак успях да го вмъкна в двете градини,но кой знае дали ще се класира.Не ми се говори-тъпотия и недомислица,както всичко в нашата мила родина Sick
Да не говорим,че за по 10-15 свободни места има по 200 кандидатури.Горките дечица Twisted Evil

Който не живее е София,е голям късметлия Peace

# 189
Деспинка,радвам се ,че Детелина е добре Hug.
Мартеа ,дано не е нещо сериозно.
Ники има мания, не точно ,де но обича да гледа Мечо Пух.Шрек вече отмина!
За подаване на яслата не е ли само за ясла и първа яслена група newsm78.

# 190
  • София
Биренка, ант, благодаря ви, че сте се сетили за нас Heart Eyes

Днес беше операцията, всичко мина.
Пложението е било зле, извадили са и третата сливица, въпреки, че бяха казали, че няма да я пипат.
Била е възпалена, с гнойни налепи, каза, че докато я извждал от нея капело гной.
С ушите положението е било малко преди трагично. Течността е била изпълнила всичко, почти втвърдена, малко преди да срастне с черепа. Едвам я е изчистил, теглела се, като силикон.
Сливицата е била един от най-голямите екземпляри, беше я снимал до изнструменат за вадене. Обясни ми, че е почти двойн от нормално възпалените. Изглеждаше, както голямо О, до млко о..беше сложил база за сравнние.
Имаме си протези на ушите, Любачето вече чува. Днес го пробвах. Смятайте колко не  е чувало детето, щом само след няколко часа има разлика. Лекарят каза, че истинската разлика ще се усети след 6-7месеца.

Упойкта му понесе добре, сравнено с на другите...плака малко, заспа за малко и през останалото време лежеше в/у мен. Милото имаше кръв от всички дупки- уши нос, уста. Ужасна гледка. Изписаха ни в 14.30, прибрахме се, той хапна малко каша и заспахме до 18ч. Лично аз съм меко казано смазана. Любака все едно не е опериран вече..тича, сме е се, играе, има апетит. Изобщо, всичко е в миналото Simple Smile

# 191
  • София
Ех, Дианка, слава Богу...Дано сега си се поуспокоила.

# 192
         Дианка, радвам се наистина,че всичко е вече зад гърба ви! Настръхнах като те четях!

# 193
  • Варна
Ох Дианче, ама и през твоята глава е минало голямо изпитание.
Хубавото е, че Любачето се чувства добре и е жив и има апетит.
Дано с тая операция да се оправят нещата при вас. Hug

# 194
Диана, Слава Богу, че е минало и Слава Богу, че предприехте тази стъпка. Направо настръхнах, докато четях...
Добре, че вече операцията е в миналото.
Бързо възстановяване!
А Любо е просто герой!

Общи условия

Активация на акаунт