МАЙчета 2005 (104)

• 15 637
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
Сиска, според мен тези смесени чувства по отношение на кърменето са съвсем нормални. Имам смътен спомен, че и аз се чувствах по подобен начин. В началото с нетърпение чаках този момент, но с течение на времето се изнервях все повече и повече. Е, накрая Теа сама се отказа, де, спести ми тази стъпка Laughing

# 196
  • София
Мамита, голям камък ми падна...просто ми олекна, че всичко мина и детенце е добре. Не мога да го позная..толкова е спокоен, зверски апетит...уж казаха диета с полутечна храна, какво говорят...неудържим е. Сега не сумти, докато се храни, нослето му е отпушено и е ламята на масата  Crazy И сенките под очите изчезват, абее иде ми да прегърна целият свят  Hug А ако го чуете как хубаво говори  Simple Smile Произнася звуците много по-добре и по-му се разбира  Simple Smile Мамина душичка, колко ли му е било зле преди.

Мартеа, да си жива и здрава, че ме прати при този доктор и ми каза за Дани  Hug Свързах се с нея, тя ми разказваше, обясняваше...изобщо даде ми голям хъс за операцията и доктора. Кой знае още колко щяхме да се мотаем, ако не бяхте вие  Hug

Изобщо, ако имате някакви притеснения с УНГ, ходете и вижте тази сливица...голями поразии прави, както видяхте.

# 197
Диана, много се радвам! Дано всичко се оправи оттук нататък, колко много е изтърпяло детенце, а не може да си каже...
А Дани е страшна, тя просто може да те зарази с оптимизъм и мотивация. Впрочем, тя ме насочи към гинеколога ми, от който съм много доволна.
Трябва да отидем и при Френгов обаче, да погледне ушичките.
Много се радвам, целувки за героя!

# 198
Деси, Дианка, прегръдки за силните мами  Hug  Hug и за най-смелите дечица  Heart Eyes  Heart Eyes
Сега рева, после ще пиша...от радост...

# 199
Прегръдки и целувки за Любчо от нас Hug Heart Eyes

# 200
Дианка, една голяяяма прегръдка от мен!  Hug Звучи страшно, както го описваш, но слава богу вече е зад гърба ви. Малчо ще се възстанови и ще го забравите !
Ей, насълзиха ми се очите...
Относно електронното подаване на молби за градини - пълен фарс! Добре че няма да подаваме, иначе щях да си скъсам нервите.  Close Поредната недомислица из българско.... Twisted Evil

# 201
  • Mediterraneo
Дианка, радвам се, че всичко вече е минало  Hug Хубаво е да виждаш положителна промяна в детето си, чудесно е, че и ти се радваш на това удоволствие  Heart Eyes

# 202
Добро утро мами!

Ох..сърцето ми се сви като четох за мъничък Любо.. Диана, браво, че сте предприели тази стъпка, какво ви е минало през главата... Добре, че сега се усеща толкова позитивизъм в теб и детенце се чувства добре...

Сиске, може би просто усещаш, че вече е време да спрете с кърменето... аз не съм капацитет по въпроса де, но някак си ми се струва нормално отдавна това да е приключило...

хубав и усмихнат ден на всички мами   bouquet

# 203
  • София
Дианка,добре,че всичко е минало вече и дечко е е добре Praynig

# 204
Как е Любчо днес?

# 205
Дианка, радвам се за положителният развой!Прегръщам ви силно и ви пожелавам само положителни емоции занапред! Hug Heart Eyes
От вчера Вали е с ужасна кашлица. Twisted EvilДано не ни повтори отново грипа! Praynig

# 206
  • София
Любачето днес е по-зле от вчера, но след консултация с док. се оказа, че е нормално.  Пак се запуши носа, има малко температура и не иска да яде.
Но не е нещо страшно Simple Smile Всичко ще мине. Нормална реакция било.

Ксения, дано  Praynig

Любака е записан засега на детска. От 75 места сме на 31-во. Дано. Имам си най-добрата приятелка ( и кръстница на Любо)...пожелавам на всеки да има такава. Вчера не беше на работа и се занимаваше с кандидатстването на Любака. Чухме се сигурно 100 пъти, голями нерви, голямо чудо. Милата не искаше черпене, а няколко порции Лексотан  Laughing Ама, какво да се прави..късмет. Едвам намерихме тази дата за операция. Всичко е пълно. Кандидатствахме и за още една градина, където има 25 места и той е 15-ти.
Ще видим.
Предпочитам да си ходи в частната, но по финансови причини ще се наложи да го преместим. Дано се оправят нещата до тогава, де...иска ми се да си ходи там. Всичко е идеално, ама...просто се задъхваме и една такава операция или нещо извънредно ни вкарва в заем. И така няколко пъти и ще се наложи изобщо да го спрем, таа...държавната градина е добра алтернатива.

# 207
Ей, Дианка, ти с тази операция на главата и детенце на детска градина записа. Браво и да не ви се налага никога повече болница. Дано всичко си е в нормалните граници и Любачето се стабилизира бързо.

Деси, на теб добре се завърнала и ти си герой, а и Ивчо се е справил мъжката без теб, супермен е той.

При Марти е все още сополиво положението, но взеха да окапват в яслата нещо, че ги натисна грипа, така че съм на тръни. Пък дано го подмине, хем ми се иска да е в кюпа с вирусите, хем ми е съвестно като знам после как страдат,но нали все някога трябва да го придобиват пустия му имунитет. Детенце е много добричко, явно усеща, че му помага като му издърпам сополките с помпичката и като му е пълно нослето идва с нея и ми обяснява, че има "пол", дава чинно носленце, слагам му и "Низита" и пак да го няма залутан в игра.

Сиска, не се притеснявай, дошло ви е времето да се разделите с бебето и да имате голямо момченце в къщи.

Мартеа, как е при теб положението? Мен сутрин яко ме свива гърлото, но аз зная, че си посъбрах студ като ходя цял ден по обекта, норммално е, че е навсякъде течение.

# 208
Най-сетне здравейте и от нас Simple Smile
Вкъщи тече частичен ремонт Crazy и почти десет дни се бяхме изнесли на вилата, че тук нямах кухня. Все още е на вили-могили у нас, но без таткото ни е много криво и се прибрахме при него. Поне мога да готвя вече тук, а и вода имаме.
На патерица - честит рожден ден, Мартеа  bouquet Grinning Бъди винаги здрава, щастлива и доволна от всичко, което ти се случва! Grinning
Деспина, радвам се, че Oетелинка вече е добре  Hug
Диана, голям стрес си преживяла с операцията на Любчо Sad Важното е, че всичко е било за добро, и че все пак навреме е била интервенцията. Така се радвам, че той чува вече добре и че всички странични ефекти от третата сливица, които е изпитвал, вече отшумяват.  Hug Целуни го от мен Grinning
Сиска, честита ти нова работа! Да ти носи удовлетворение, самочувствие и разнообразие Peace
Аз пък от две седмици някъде не се чувствам много комфортно. Помните ли как като бременни като легнехте на гръб ви ставаше лошо? Е, на мен много често ми е така, но не просто като съм легнала, а и като съм права, седнала, всякак. Днес цял ден ми беше така. С Пламен не помня така да съм се чувствала.  Пак започна да не ми се яде като в първите месеци, месо да не видя. Да изпия половин чаша сок или половин ябълка и ми става лошо, сякаш ми "изтръпва"  Laughing главата и не ми достига въздух, повръщам чат-пат. Имам висока талия и сигурно и това е от значение - стомаха ми е до брадата Laughing
Ксения, дано се разминете с повтаряне на грипа Praynig
Бъдете здрави!

# 209
И аз успях да запиша Пламен на градина. Надявам се де - в едната сме с входящ номер 2, а в другата (55-та -"Веселина", Диана, и вие ли там, ориентирам се по обявените свободни 75 места) сме с номер 10. Но като нямам никаква обратна връзка и уверение, че детето ми наистина е класирано, ще съм на тръни докато стане ясно какво е положението. Аз пък съм за държавните градини, добрите, разбира се.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт