И Ема там, ама чак 59-ти номер, въпреки, че са 75 местата, имам съмнения, че ще има няколко с предимство, или поне толкова, колкото да ни избутат назад, така че едва ли наистина ще ни има в класирането на първи юни.
Засега е щастлив, лелите му обяснават, че там са големите, че е много хубаво...пък и почти всичките му приятелчета са вече там, та и той иска да ходи

. 

Много ми е удобно, а и има къде да се спре колата, ако не го водим пеша.
От устата му имам чуството, че не излиза дъх, а нещо гъсто и зловонно...пууу...така щяло да бъде около 7 дена
И не може да го къпем 3-4 дена..абее...какво да ви кажа....мое си е, ама си мирише гадно
Та тази на Каймакчалан много не си я спомням, само, че имаше доста мрачен двор и че като се качвахме по стълбите вътре към втория етаж редовно ми вдигаха поличката момчетата
Сподели нещо повече за филиала
А тази на Мърфи е просто ужасна по мое мнение. Лично ходих да я огледам и отвътре.
Не се поддавай на лошо настроение, я излез докато я няма Ава и направи нещо за себе си

Бъди си все такава, каквато те знаем-това казва всичко 

Иначе звучиш добре, и хубави неща около вас, само това да се чува 
И по-леко с нощните смени и хубавите мъже 
Виждам, че Валя и тя пише за болести-тоя Соломонов вирус ли е, що за чудо е пак-направо ме гътна
Пазете се много. Мартеа, да не те плаша, ама при мен точно така започна-тежест в гърдите и прилошаване. После висока Т и ето вече една седмица ставам от зле по-зле
Усмивки! 

И на обяд ни караше да се завиваме през глава. О, ужас!
Ходих само една година на градина, а иначе ме гледаше баба. И нещо не са ми хубави спомените.
.
. За щастие и Мишка е така.