Гуш, гадна работа са това крадците, чумата да ги тръшне.
На праzнуващите _ наzдраве!
На болничките _ бърzо оzдравяване!
Дано се оправи бързо юначето и да няма такива случки повече. 
Дано ги хванат и да си възвърнете нещата. Ама че кокошкарска работа 

И аз си бях помислила, че се оправил Любака
Дано да го израсте с времето, при мен така се получи, сега ям всичко (и по много
)

Дано да не се разваля повече 

.
.
Ще приложа....
не знам какъв ден е , честно
Що така? Съседите ви оплакват ли се от кражби?
. Обаче хъката- мъката трябва да го направим. Въртях- суках Ава, лепнах малко настрани и си викам "Толкоз пък!Смотаняци ще ме карат да си порежа детето!".
Все едно чета за мен и майка ми
Тя също е овен, а аз водолей и събитията се развиват по същия начин 
Не ме питай как реагирах
кажете нещо повече...аз не съм се сблъсквала с подобни проблеми; разбрах че се лекува с антибитоици, но тя е добре; не личи да е болна, нито Т...нищо...просто рутинно изследване след боледуването им с Теа в началото на годината и стана...прекрасно просто...на нефролог ли се ходи...имали ли сте подобни емоции...направо наистина в някаква черна дупка сме попаднали- от началото на годината
Нали ни сменяха газовия бойлер, а на него това му беше бизнеса. При утечка на газ, на един от обектите му, се взривиха с негов приятел. Приятелят му беше на границата, а за баща ми никаква надежда, прекалено много изгаряния
Ние точно бяхме дошли тук. Така и не разбра, колко много му хареса на Жорко училището. Ох, и аз изпаднах в едно настроение, а днес е РД на Жорко.
Представям си ако влязат в къщи ... Аз имам фобия от тъмното и като остана сама с децата нощем, все ми се причуват разни звуци. Много ме е страх 

.
! Да ти е живо и здраво детенцето, да те радва много! Я сподели какъв ще е празника?