Поредната тема на увеличаващата се 59-та немска дивизия :D

• 15 556
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
О, како Ната, ха, наздраве, де!
Да се налеем по случая, викам!

Чико, то е грехота, ако човек
подмине фасона на Дирк Бах.

А сега знаете ли какво видях по ТВ?
Разни звезди мятат кълки по леда.
И установих, че имам двойничка.
Сузане Петцолд. Аватарче да сложа, а?

Liske,не съм очаквала от теб,че гледа6 вън6ният вид на хората.
А, Чико, първо външността, после
вътрешността, нищо не ми убягва.

Последна редакция: нд, 27 яну 2008, 11:49 от Liska

# 151
# 152
Благодаря ви за пожеланията.
Мато, захилила съм се като зелка и не мога да спра.

# 153
                      Наздраве на Нат и много щастие!

Ако не беше Нат, нямаше да се сетя, че майката на мъжа ми и тя има днес РД, че да му напомня да се обади. Всяка година го забравя в последния момент, ето че Нат спаси положението  Mr. Green

ДСДС беше супер! И си казвам честно, че го гледам заради Болен.
Който е не само некадърен, ами абсолютно комичен, си заслужава и най-жестоките коментари. А и участниците да не падат от Марс, нали от 4 години гледат и знаят как говори Болен. Тази година комай има още по-бездарни, те явно имат мазо-жилка след като се натискат да "пеят".
Мендерес, горкият, жал ми е за него. Може да е добро момче, но явно много простичко, за да пробва пак и пак. Шоу.

Цитат
А аз половин литър зелева супа опатках. Яд ли ви е?  Joy
Какво се хвалиш, ще видиш като дойдат извънземните  Laughing
Joy

Това с шпаркасето ново ли е? Преди 6 месеца превеждах пари оттам за Бг. и имаше комисионна.

# 154
Нат,честито   bouquet. Дълъг и Щастлив живот,както и много zдраве!
Лиске,от лÜбопитство,ако някой не е в добра форма отвън няма да се zаинтересува6 от характера,така ли?  newsm78 Не се zаяждам,просто ми е интересно.И всичко тръгва от там,че като каzах на колежките ми,че Ще се женя zа мъжът ми(който съЩо е със стомх)тя zаяви"аz никога не бих си легнала с такъв"  Twisted Evil Е,момичето се ожени zа манекен,с който имат отделни сметки и направи аборт,zаЩото той не искал деца.Или с други думи живеят като съквартиранти.Аz лично съм на мнение,че моят иzбор бе6е най_добър и Щее дацу.
Мистик,а Ще сподели6 ли сега колко вода иzпи след zелевата супа  Joy
За Щпракасето дано е така. Аz преди 2 год.превеждах,но не в поЩенска,а в ОББ и платихме.БаЩа ми има в поЩенска и лятото Ще пробваме.

# 155
  • в сърцето на един мъж...
Нат, Честит рожден ден!
Да си много щастлива, да си все усмихната и да успееш във всичко, с което се захванеш!

Чико, ние с моя се взехме стройни, ама с годините семеен живот си дебелеем заедно и си се окръгляме колективно, та не ни прави впечатление Joy

# 156
Гея,аz това често съм го мислила.Като се оженят хората с годините се иzменя и формата  Laughing.Но характерът си остава.Имах поzната в БГ,която и тя вzе един манекен,3 год.след сватбата им мъжът качи над 20кг.Има6е един виц.Като се прибере един необвърzан мъж в къЩи поглежда в хладилкника,ниЩо интересно,zатваря и отива да погледне в леглото,където открива неЩо ново,а при жененият обратното_в леглото ниЩо ново,zа това пък хладилника не е праzен  Laughing

# 157
Нат, да си ми жива и здрава, посестримо Водолейче! Heart Eyes Пожелавам ти знаеш какво! Hug
Мата, аз ще се класирам по-скоро за срещата на 8, отколкото на 15. Ще ти звънна!

# 158
  • в сърцето на един мъж...
Ами Чико, то нали знаеш - като се женим не трябва да спим Laughing Моя не е много манекен, ама му се появи немско благополучие отпред Party Да е жив и здрав, каквото това, важното е разбирателство да има. То е ясно, че с годините няма да ставаме по-млади или по-красиви, ми поне да има за какво да си говорим с тях Embarassed
Брех, много водолеи станахме тука Joy

# 159
e, aз за кво ги смених четирима. а е напълнял, а си е отишъл........ Mr. Green
сегашния е 60 кила на 175. има мегдан поне още 10 години докато се освини.......
аз нали съм фиданка и първа хубавница - подбора е строг и жесток.
това, естествено е майтап. важни са инерето вертета.

# 160
Лиске,от лÜбопитство,ако някой не е в добра форма отвън няма да се zаинтересува6 от характера,така ли?  newsm78 Не се zаяждам,просто ми е интересно.

Чико, разбира се, че Дирк Бах няма шанс при
мен с тоя тумбак. И знаеш ли защо. Народът е
казал, че под голям камък има голяма риба. Пък
моя милост съм много страхлива. Майтап, Чико.
Разбира се, че инерето вертета са ми предимно
важни, тъпак с идеално тяло няма шанс за повече
от един път, тоест, колкото да разтоваря енергия.
И това, ако не съм говорила преди това с него. Ако
говорим и е чук, може и до тоя един път да не стигнем.

Съжалявам, ако си омъжена за Дирк Бах, мислех, че е педи.
Стегни се малко, всичко е майтап, бе, не го приемай лично.

# 161
4естит рожден ден, Нат   bouquet  Жива, zдрава и Щастлива   bouquet

Дирк Бах прили4а на Флумми  Laughing  Веднъж преди години беШе в някакво ток Шоу и раzправяШе как тъкмо се връЩал от Варна, а то беШе в на4алото на 90те години и преz zимата.....горки4кия  Laughing

Мате, аz нито на 8ми няма да мога, нито на 15ти, ако дойдем с тати в Мюнхен, Ще се прибираме в петък след обяд при вси4ки положения. НиЩо, друг път. Пък и има вероятност скоро да се махне от там.....Ша видим.

Оставям ви, отиваме да гледаме едно Мустерхаус и да гласуваме  Wink  Ще махнем готва4а   Mr. Green

# 162
Nat zа много години, отваряй я таz бутилка стига си мъчила магарето, наzдраве!

От три дена ми е едно криво, досега си мислих че живея в страната на желеzния ред и професионалиzъм, но уви. Получихме писмо от ратхауса да върнем паспартите на децата, щото видители след 8 месеца, случайно при една проверка установили, че постоянното прибиваване на мъжът ми било прекъсното zа някакъв период и в крайна сметка, децата нямали право да придобият нем. гражданство.
Ми къде спахте бе толкоz време и zащо се иzтрепахте да ни пишете писма, с които да ни каните да вадим паспорти  #Cussing out и тва гражданство да не е чувал с картофи _ на ти го, дай ми го. Ангажирахме адвокат, нямаме правна zастраховка и да видим сега колко ефтино ще ни иzляzат немските паспорти.

# 163
Нат, да си жива и здрава!  bouquet Весело изкарване! Wink

Коте, щом сте си наели адвокат, най-вероятно ще ви оставят паспортите, щото са бехьорде и сигурно ще подвият опашка! Познати на мъж ми са имали същата случка и са си останали с немските пасове, но пък са се понабутали, защото адвокатът не е безплатен...Стискам палци и при вас нещата да се развият в правилната посока! Hug

# 164
Съжалявам, ако си омъжена за Дирк Бах, мислех, че е педи.

hahaha da si ptriznaja dori ne sam go wigdala do sega,a i DSDS ne go gledah ot kraj do kraj,4e gledah film po towa wreme.
Kredora mi go njama  Twisted Evil
Da wi kaga kolko sam bjasna w momenta oste.Sasedkata ni otgore dojde,bilo obedna po4ivka i Tomas ti4al ta tja ne mogela da spi.Kasaha i,4e sega ste go nosja sledvastite 2h,sa da si pospi i tja se saglasi.  #Cussing out Njama da vi kasvam kakvo i gelaja na taja da ne me lin4uvate...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт