Поредната тема на увеличаващата се 59-та немска дивизия :D

• 15 554
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
Абе, Чико, тая съседка на пода ли спи, че го чува? newsm78 Нали уж била над вас...Тоест не й тича на главата Crazy . А ти защо не ги изведеш вместо да й се връзваш?

# 166
  • Германия
Божичко, ако при нас беше така, то трябва да нося почти постоянно Мартин, за да нямам ядове с бабката отгоре.

Нат, бъди честита, здрава и късмет във всичко да имаш!

# 167
Зима,малкият ка6ля ,а навън е голям вятър.
Мартин zамина със съседката да кара 6литт6уе. Ами тя е над нас,но не е нормална,а и сградата е от ´68 год, явно иzоляцията не е добра. Аz чувам на6ите съседи като се карат или неЩо дриго правят  Wink. Томас като ходи има много тежка стъпка, макар да е такъв малък, а на нея муха да и бръмне í е в повече  Close  Не zнам как Ще я караме, zнам само, че нито zа раzвитието на децата е добре, нито zа на6ите нерви.

# 168
 Joy
От една обява zа къЩа
Цитат
Darüber hinaus ist es ein attraktives Gebiet für Familien mit Kindern- Kindergarten mit Grippen und Ganztagesangebot sowie Grundschule in unmittelbarer Nähe.

# 169
Зиме zначи се е случвало и преди, колко време им отне процедурата, стигнало ли се е до съд  и ако не е тайна в какви граници е бил адвокатския хонорар, иzобщо раzкажи повече ако zнаеш раzбира се, ако искаш на лични когато ти е удобно. Мъжът ми не искаше да се zанимава с адвокати, бе готов да отиде да върне паспортите, в крайна сметка послуша жена си, дано да е било zа добро.

# 170
Коте, а мъжът ти с какъв паспорт е?  newsm78

# 171
Joy
От една обява zа къЩа
Цитат
Darüber hinaus ist es ein attraktives Gebiet für Familien mit Kindern- Kindergarten mit Grippen und Ganztagesangebot sowie Grundschule in unmittelbarer Nähe.
  hahaha Е, Щом е само грип, а не е "с въШки" Joy

СеЩам се zа една реклама на месарница в местен вестник "Täglich frisches gekackteshahaha
Със сълzи съм се смяла_ важното е че е прясно Laughing

Свекър ми оЩе си паzи иzреzката от вестника и какъвто е zапнат в устата при първото посеЩение в магаzина попитал месаря (понеже го поzнава) дали прясно_иzкаканото било zелбстгемахт:ooooh: Laughing

# 172

СеЩам се zа една реклама на месарница в местен вестник "Täglich frisches gekackteshahaha
Със сълzи съм се смяла_ важното е че е прясно Laughing

Свекър ми оЩе си паzи иzреzката от вестника и какъвто е zапнат в устата при първото посеЩение в магаzина попитал месаря (понеже го поzнава) дали прясно_иzкаканото било zелбстгемахт:ooooh: Laughing

smile3532 и аz се смях със сълzи. Все си мисля,че и аz бих постъпила като свекър ти,дори да не го поzнавам.

# 173
Коте, а мъжът ти с какъв паспорт е?  newsm78
гръцки

# 174
Нат, на многая лета, от здраве и предложения за работа да не се оттървеш! Hug

Татяна, Бибе, попиках се от смях! Не съм попадала на такива драстични печатни грешки.
Снощи казахме на децата и последва една безумна дискусия по въпроса как и колко е голямо семенцето на тате, как точно се посажда вътре и точно колко е голямо бебето в момента.
Сеир голям! Joy

# 175
Снощи казахме на децата и последва една безумна дискусия по въпроса как и колко е голямо семенцето на тате, как точно се посажда вътре и точно колко е голямо бебето в момента.
Сеир голям! Joy

Приятелката ми, с която бяхме бременни, в момента 4ака 4тото. Баткото е на 8, каката на 6 години, и като йм каzали, се раzсърдили, 4е са го направили тайно  Joy  Искали и те да сатам, да гледали  Joy

# 176
Хахахахахаха, къде е тая месарница?!

# 177
  Искали и те да сатам, да гледали  Joy
Егоисти такива. Да не викнат децата  hahaha И вие Вечи,и вие така.  Joy
Вечи,сетих се да ти дам идея,ако оЩе не сте се сетили.Има много книги zа раzясняването,но ние имаме на висо,весхалб,варум и е много хубаво обяснено.За сега оЩе не ни е zададен въпросът,но Мартин като гледа другите книги от поредицата от време на време прелиства и таzи.

# 178
  Искали и те да сатам, да гледали  Joy
Егоисти такива. Да не викнат децата  hahaha И вие Вечи,и вие така.  Joy
Направо ви убих, треса се от смях!
Няма да ви казвам колко пъти са ни хващали на калъп. Влизат, виждат, обръщат се и с излизането коментара е - Ах, вие пак се обичате! Joy

# 179
Стига бее, така не съм се смяла отдавна.
Вечи, вие пък много се обичате значи. Laughing

Благодаря на всички за хубавите пожелания.

Общи условия

Активация на акаунт