Тригодишно диване стана ДЕКЕМВРИЙСКОТО дете

• 21 183
  • 304
  •   1
Отговори
# 120
  • София
В петък вечер аз съм пас - Мартин е организирал гости, при това с деца, при това у нас  Mr. Green, така че няма как да се измъкна.

# 121
И на мен точно този петък не ми звучи много добре макар да не се сещам за конкретна причина.
Ако се съберете може и да дойда де... до сега нямам отсъствие.

Аз се оцИклих за сефте ииии нема ви разправям ...

# 122
  • София
а то и аз... 1 седмица... ужасТ... гадост голяма...

# 123
Аз пък не съм, въпреки че исках, щото днес имам час при гинеколога ми за спирала. Дано стане и така  Rolling Eyes

# 124
Мацки, като не става в петък - кажете кога ви е удобно и да се сбираме, че отдавна не сме го удряли на пиянство и скитня.  Laughing

# 125
Тоя път много рано ме изненада. След Дара ми дойде на 9-тия месец.
Касапница....

За Мирела /така ли се казваше онази скъпата спирала?/ пишеше, че може един месец след раждането да се сложи и не касае кърменето.
Аз не съм си мислила за спирала...

ама съм си харесала цици  Sunglasses

# 126
  • София
Аз ще почна хапчета, но когато спра да кърмя. Гинеколожката ми изписа Ясмин. Не ми препоръча спирала. А и аз изобщо не се натискам... нещо не мога да си го представя.
 На мен общо взето и преди и сега по едно и също време ми дойде... След Мая някъде август беше - т.е. около навършването на 8мия месец... сега малко преди навършването на 9тия...
Смайли, спиралата е Мирена. мкп май е с такава ако не греша?

Бояна ходи... обикаля цялата къща подпряна за нещо... Категорично отказва да пропълзи, дори 1 см...

# 127
Нито спирала, нито хапчета си представям. Презервативи не сме ползвали от 7 години. Спомням си, че ги мразех... Не знам до къде ще я докараме така  Mr. Green

Пинче, гледа ли Californication?

Мдааа време си е за ходене вече  Laughing Браво на Бо! Горко ти, Янче! До къде е със зъбите?
Ясен пък седи вече съвсем сам.
Този път доста бързо ми минава времето. С Дара едва дочаках да стане на 6 месеца, голяма мъка ми беше, това време не минаваше, едва се точеше...

Ще ходим ли на балет?

# 128
  • София
Амиии, тогава да честитим на Бо ходещите крачета  Grinning. Не се притеснявай ще пропълзи след като проходи стабилно Laughing

Смайлито, ти спирала не си представяш, а цици как го мислиш Grinning Гледах операции на цици, е никога нЕма да си сложа. За лифтинг също. Ми то ти отлепят цялото лице, все едно маска... Ще си ходя сбръчкана и увиснала, да живеят цицкоимитаторите Laughing

Казват за Мирената, че е много хубава и цикъла трае между 1 и 3 дни, но моя приятелка две години изобщо не й дойде. Разтропа й се сърцето, надебеля... едва ли не принудително се вкара в критическата. Та незнам... При нас пазенето е на доверие. След Виктор само веднъж пих от тези спешните хапчета.

# 129
  • София
Абе и ние уж на доверие, ама нещо не ми се рискува... Така или иначе с брекетите не мога да ям много добре, та няма как да напълнея Wink Но и гинеколожката каза, че тези Ясмин били много хубави, пречистени и т.н... Ще видим. Още не е дошло времето.
Има нещо, което обаче ме озадачи много... Нещо последните месеци нямах никакво желание за секс... Т.е. се появяваше доста рядко. Сега обаче като ми дойде цикъла пощурях...

Ще ходим на блает разбира се. Последно - в Операта е. Утре отивам за билети.

# 130
  • на езерото
  Ехо здравейте и от мен Hug
 Цяла седмица съм на курс и нещо  скоро не съм писала EmbarassedКурса е страхотен, натоварването е малко повече, защото е 15 часа на седмица, а и пътувам около 1 час до там.Голяма час от групата са азиатки, има една възрастна Американка, която идва на курса с кучето си и учителките избесняват.
  Смайли, Дара е страхотна на ски, браво Heart EyesФилма го докарах да втора серия много ми хареса Peace
  Янче, честити ходещи крачета на Бояна и честита ТВ звезда Heart Eyes
  Минимо, мисля че не че не се водим Прованс, ние тук сме Алпийци Wink

# 131
а на мен ми дойде на 30-ия ден след раждането, има-няма една седмица, след като се бяха разкарали лохиите  Mr. Green

а колкото до балета /малко рязък скок в темите се получи/ - и аз го гледах този афиш, ама малко се чудя дали ще му допадне все още, той има по-малък театрален стаж от декемврийките ни балерини... а и в събота не можем, но вие ще разкажете, май го имаше и в в неделя.

за петък и аз съм по-скоро пас, опитвам се да се държа прилично предвид ремонта, а днес позакъснях, та и утре ще ми дойде множко май, но ще помисля, ако ще има среща.

а за какво иде реч в този Californication?

# 132
Нещо последните месеци нямах никакво желание за секс... Т.е. се появяваше доста рядко. Сега обаче като ми дойде цикъла пощурях...
и аз съм така. не мога да се побера в кожата си направо. дано не мине бързо тоя период.

Повече за Californication тук: http://www.imdb.com/title/tt0904208/

Неви, какво общо има доброто държане и ремонта?

Пинче, какъв е този курс? Колко време продължава? Успех.

# 133
  • София
Смайли, подозирам че организмът ми се чуства "празен" Wink и иска да навакса... ама да си гледа работата... Засега действаме с гуми...

# 134
  • у дома
брех, хормони, пу-пу, ще се оглеждаме за 3та лентичка  Wink  и аз искам таквоз щуро либидо  Mr. Green

при нас добри новини няма.

Пинка, чудно , кърсът по Френски ли е?

Янче, чакаме новини да гледаме рекламата на бебБОянка.

Общи условия

Активация на акаунт