Тригодишно диване стана ДЕКЕМВРИЙСКОТО дете

• 21 181
  • 304
  •   1
Отговори
# 135
  • на езерото
   Да курса е по Френски, най-накрая време беше сериозно да се захвана Embarassed.Пробвах сама, обаче мотивацията липсваше Embarassed
 Започна на 4 февруари и ще приключи на 30 май, провежда се в Университета на Шамбери (Областният град тук), води се курс за чуждестранни студенти, но може и външни да го посещават.Като цена е доста по солен от този който предлага префектурата ( те също организират курс за чужденци) , но се надявам да има по голяма полза от него. Ходя четири пъти седмично, във вторник съм цял ден, другите дни имам по 3 или 4 часа, или сутрин или следобед.Много се притеснявах за Ники, защото тръгна по цял ден и не знаех дали ще свикне, тук системата е доста страна,официално училището е безплатно и това включва интервала 8.30 до 11.30 след което 1.30 до 4.30, ако желаеш да заведеш детето по рано и съответно да го вземеш по късно от тези часове се заплаща така нареченото гардери, гардери се водят и двата часа на обед, като там цената е по различна защото се плаща  и обяда.На мен в началото това ми се видя много откачена система, но сега и свикнах.В началото учителката от гардерито ми се видя голяма фръцла и аз реших, че горкото ми детенце много ще страда Embarassed Confusedза мое най- голямо изумление тя е любимка на Ники.Първата вечер я заварих гушната в нея Hug, ето защо се казва да не съдим по външният вид Confused
  Янче, Ясмина настина е много добро лекарство, аз го пих известно време, но за съжаление не си понесе с бъбречният ми проблем и сега съм на диане 35.За мой най-голям ужас, аз от доста време съм без всякакво желание за интимност Embarassed, надявам се нещата да влязат в ритъм с пролетта Mr. Green
  Смайли, за циците какво да кажа, бих повдигнала моите но Асето е права , голяма гадост изглежда пластичната хирургия , а си представям и колко е болезнено, ще и оставя така мятащи се като шал около мен Mr. Green Laughing Laughing Laughing

# 136
  • София
брех, хормони, пу-пу, ще се оглеждаме за 3та лентичка  Wink  и аз искам таквоз щуро либидо  Mr. Green

Сакън! Пепел ти на устата... пардон - на пръстите Wink

# 137
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Аз се оциклих миналия месец и беше направо ужасно. Миналия път ми дойде точно един месец сед спиране на кърмата, а сега имам още кърма и кърмех когато ми дойде.
Теди се отпусна и ходи сама от онзи ден. Тя по принцип е по-бъзлива, а и в нас е само теракот и има доста ръбове

Габи е болна, педито има съмненя за конюктивит, но не бил заразен

# 138
Eхеее проходиха децата! Браво на Теди! Кога мина и това време ...

Аз затова не ща ни хапчета, ни спирала... щото една седмица съм в настроение, после половин година ме боли главата  ooooh!
Тия дето трети лентички бленуват, първо да си направят втора и после да дуднат!  Twisted Evil

Я да питам - цитонамазка /скоро/ правили ли сте си? Навсякъде по списанията чета за папилома вируса дето и презерватив не го ловял ... аз да си призная нито веднъж до сега не съм си правила цитонамазка  Embarassed Май е време ... здравната каса покрива ли?

Утре с Янче ще водим децата на "Котаракът в чизми" във Възраждане. Преди/след театъра има идеи за кафенце. Който има интерес, да звънка.
За съжаление с билети за балет не можахме да се снабдим.

Къде се затри Люси? Искам нещо да се заям  Mr. Green

# 139
опс - вчера забравих да честитя ходещите крачета на Боянка! Хайде честито и на Теди, която отдавна настояваше да проходи!

Нелка - ами макар ремонтът да върви доста спокойно досега, все пак сме доста изтощени и напрегнати, та не стига че се шматкам да ходя и на работа, то като че ли изглежда малко нахално да излизам и вечер, вместо да храня Сав, но аз не се ограничавам крайно разбира се  Wink

на мен пък не ми пречат презервативите, макар да е малко досаден моментът с влизането им в действие.

тва с Котаракът в чизми ми звучи добре, ще видим...

# 140
  • София
Нели, аз си правих миналата седмица. Не знам дали се покрива от ЗК, аз си я правих при Благоева, а тя не работи със ЗК...

Деска, ами честито Simple Smile И при вас е весело. А какъв е тоя конюнктивит дето не е заразен... доколкото знам всички конюнктивити са силно заразни... Не разбрах - ти кърмиш ли още?

Аз продължавам все още... Мая я отбих някъде малко преди да стане на 10... ама сега май още имам сили и мисля да продължаваме, а и туй чудо се буди 2-3 пъти нощем и ако не суче хич не знам какво ще я правя тогава...

# 141
Честити ходещи крачета на Теди и Боянка:)
Аз пък си сложих спирала отдавна, но не хормонална, а нормална, точно поради притеснения от влияние на хормоните. Нямам оплаквания май.
Цитонамазка си правих в края на миналата година, за щастие всичко е ОК. Нещо се бях стреснала, че доста народ на мои години около мен им намериха рак на различни места, или съмнения за такъв, един приятел почина миналата седмица след 3 години борба на 35 години..много тъжно...
Иначе и на мен с Марк ми дойде на 1вия месец след раждането нищо че кърмех...не можах да се насладя на безкръвен период, уви..

# 142
  • София
Честито прохождане и на Теди Grinning

Всъщност, кога се води прохождане? Когато направи една крачка и през останалото време те разхожда? Или когато се пусне и повече не те търси? Защото Калоян аз го броя, че е проходил на година и два месеца, а Виктор на година и един. Иначе ме разхождаха от девет-десет-месечни newsm78.

Пинка, бързо и лесно усвояване на езика щях да напиша френския Laughing. Май и мен нещо ме е треснал хормона ooooh! Ми то нормално, зимата свършва, иде пролет... любов, страсти...

Я да питам - цитонамазка /скоро/ правили ли сте си? Навсякъде по списанията чета за папилома вируса дето и презерватив не го ловял ... аз да си призная нито веднъж до сега не съм си правила цитонамазка  Embarassed Май е време ... здравната каса покрива ли?

Цитонамазка си правих септември. За щастие всичко е ОК. Уж отидох за изследвания за ДГ на Виктор, и Джи-Пи-то, ни хвана с мъж ми за задължителни изследвания и ваксина за 35-годишните. Здравната каса ни покри цитонамазката, кардиограмата и ваксината. Но мисля, че веднъж годишно имаш право на цитонамазка през ЗК. Най-добре е да питаш. А на частно, май е 20 лв. Но спокойствието си струва Peace.

Ясмин-а, много го препоръчват. Ниски нива на хормони, благотворно влияние върху кожа, коса, едва ли не и вторични женски белези, но при тези противозачатъчните средства, трябва да се пият редовно, да няма пропуск и не трябва да се пуши. А аз от това удоволствие, не мога да се лиша Embarassed Просто обичам да пуша Confused Мисля, че спиралата е едно добро решение, но все още обмислям Thinking

# 143
А, никво доверие при секс, като имам 2 деца  Naughty Хормони неща да се тъпча и затова искам спирала. Оняден не стана работата, само ме разчовърка и сега за разкош ще пия антибиотик да не станела някоя инфекция. Казваше ми той човека, че трябва по време на менструация да се сложи, ама аз викам да пробваме и така. Е, пробвахме. Close А за първи път чувам някой да е напълнял от спирала, явно хормонална ще да е била, Янче.
Аса, за мен прохождане е като тръгне само.  Wink

# 144
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Янче кърмя вечер, през нощта и сутрин колкото да не е без хич. Цедях се в офиса до миналата седмица, но пак ми тръгна кръв.
Асе за прохождане броя когато се пусне сама поне няколко крачки. В къщи е теракот и Теди ходи по чорапи или буйки и доста се пързаля, а тя е и бъзлива.
Цитонамазка си правих лятото след раждането и всичко беше ок

# 145
Мале,какви хубави събития има около Янче и Деси!Честити ви ходещи крачета!
Аз съм много редовна при гинеколог,ходя по 2 пъти годишно-пролетта,за да видя,дали не съм настинала,даже и да нямам оплаквания и есента ,след морето,да видя,дали не съм лепнала нещо от басейна /някой ще се усмихне под мустак /е,дано не се стигне чак до мустаци от хормони  Mr. Green/,че не заради басейна ходя,ама все аще причината е това,а не базразборни връзки  Mr. Green/,цитонамазка пскам веднъж годишно.Чела съм,че ракът на шийката на матката се причинява от човешкия папилома вирус и ако си спала с мъж,който е спал без презерватив с жена,нокител на този вирус може да зарази и теб.Така че да живеят гумите!Макар,че Нелата е права,че и с презерватив пак можеш да се заразиш,но не заради това,че презервътивът не предпазва,а заради това,че има непокрити от него участъци,които също се търкат.
А за рака е така,все по-млади хора се разболяват,свекър ми почина преди 3 дни,а беше едва на 48 години,а в болницата имаше и колкото нас ,че и по-млади.Абе,да пази Господ от тези ужасии.Лошото е,че при нас профилактиката е много слаба.Не ти дават направление,ако нямаш оплаквания.А ако ги имаш може да прекалено късно.Свекър ми го боля една година,че и повече,преди да се диагностицира болестта и какво?Ходили сме къде ли не,да се установи причината на болката,но освен рутинните кръвни изследвания никой нищо не направи.
Ние се пазим с прекъснат,щото поради по-различна стуктура на гърдите /склонна към мастопатия/ не мога да пия противозачатъчни.Засега успешно.И преди да забременея планово не съм пила Пустинори и други подобни,т.е грешки не е имало.Ама ако вече си имаш 2 броя едва ли ще го приема за основен начин на предпазване,че стане ли нещо -аз ще духам супата.
Отдавна се каня да напиша-Пинка,много си симпатична и изобщо не ми изглеждаш,както се описваш!Нали знаеш,който лъже много му пораства носът,така че внимавай!Изглеждаш много мила,момичетата са прави,че изглеждате хубаво семейство!
Нела,на какви цици си се спряла?Миналата година на басейна на хотела забелязах една много готина мадама,дребна,слаба и с хубави цици,които не изглеждаха НЕ нейни.После се иказа,че ми е клиентка и като дойде в рецепцията я заклещих да разпитах,дали циците са нейни.Оказа се,че не бяха,тя ми даде да ги пипна,показа ми шевчетата,каза,кой я е оперирал /д-р Бояджиев/ и препоръча да побързам,ако ще си слагам,защото докторът вече е възрастен,нали разбирате...Каза,че е платила около 4000лева и че е много доволна,макар да е изпитвала силни болки известно време след операцията.Направи ми и "комплимент",че преди да си направи операцията циците и били ПО-ГОЛЕМИ от моите. Mr. Green  Joy В смисъл,че е напълно възможно да са и били по-големи от моите!Аз тогава задължително тлябва да сложа.Тя ги е сложила,защото нейният приятел много харесвал едри цици,но това не му попречи да зареже тази мадама това лято....

# 146
  • 42.016399,23.101179
Честити ходещи крачета и от мен на Боянка и Теди!
И аз гледам 1 път годишно да си направя цитонамаска, време ми е вече и тази година.
Лоши са тези болести, а за съжаление все повече се увеличават. Ванилийка мойте съболезнования за свекър ти, наистина млад е бил човека. Sad
Аз нови цици за сега нямам намерение да си слагам, ама да си пооправя корема съм много навита.
rai4ka я дай повече инфо, ти къде си се насочила за тези процедури.

# 147
  • София
Шоши, аз за напълняването имах предвид хапчетата, а не спиралата - нали преди (поне така съм чувала) такива бяха страничните ефекти на антибебе хапчетата - напълняване, окосмяване и т.н... Но доколкото чувам това е вече минало.

# 148
Здрасти банда
то не е секс, то не са цици, то не са хормони пак в тая тема  Wink Party
За секс много не мисля в последно време... за цици съвсем не, сега са в чудна форма  Crazy Laughing противозачатъчни - напълно непозната дума, караме го на доверие, и така се надявам форевър
цитонамазка - на всеки 6.месеца си правя, но при нас се поема от здравната каса.

Теди и Боянка
честити ходещи крачета! Колко бързо си минава времето... Калата го записват на ясла, другите бебешори проходиха, след малко и Явката ще хукне след мадами...

Ванилка
много тъжно, искрени съболезнования за свекъра ти!

Пинка
аз отдавна исках да те питам за френския ти... как си, не устно а говоримо - нали ме разбираш  Grinning
Мисля си че колкото и много да се знае един език, като се озовеш в такава говоря-ща среда, почти винаги установяваш че си някъде около средно ниво, или малко по добре... просто винаги има голяма разлика между учебниците и реалната практика във всяко отношения... Колкото по рано минеш такъв курс за опресняване и добиване на самочувствие, толкова по добре  Peace
За френската учебна система - много странна, също това че в сряда никой никъде не учи, също много странно ми се вижда... но с всичко се свиква Wink

В сряда с Емата отиваме да й махат третата сливица, уж до петък ще сме в болница...
Има ли с опит дали пълна или места упойка да й слагат?

# 149
Ванилке, и моите съболезнования... наистина много млад е бил свекър ти, но то във всеки случай е тъжно...
и аз на моменти изпитвам голям страх от тези болести, но пак не тръгвам достатъчно редовно на профилактични прегледи... ето, на мамолог откога съм затръгвала...

Ели, стискаме палци на Емката, дано мине съвсем безпроблемно - и най-вече: дано окаже очаквания ефект... за упойката - не мога да кажа - би трябвало лекарите да ви посъветват, на тази възраст предполагам, че по-скоро с пълна се прави, но пък само за трета - наистина не знам...

ние едва преди около седмица за пръв път четохме Чук и Пук, до този момент само импровизирах... намерихме и филмчето - макар и на немски - от съответната форумска тема, и всъщност има много голям ефект, преди малко дори се възползвах от този успех и от факта, че Сав вече на нас ни се кара, ако някой задреме с неизмити зъби, че дори така се опитах да го откажа от целувките в уста най-сетне: казах му, че в момента, ето, имам отчупено парченце зъбче, и ако ме целува по устата, моите Чук и Пук ще отидат в неговата уста и това си подейства  Wink

Общи условия

Активация на акаунт