Започна на 4 февруари и ще приключи на 30 май, провежда се в Университета на Шамбери (Областният град тук), води се курс за чуждестранни студенти, но може и външни да го посещават.Като цена е доста по солен от този който предлага префектурата ( те също организират курс за чужденци) , но се надявам да има по голяма полза от него. Ходя четири пъти седмично, във вторник съм цял ден, другите дни имам по 3 или 4 часа, или сутрин или следобед.Много се притеснявах за Ники, защото тръгна по цял ден и не знаех дали ще свикне, тук системата е доста страна,официално училището е безплатно и това включва интервала 8.30 до 11.30 след което 1.30 до 4.30, ако желаеш да заведеш детето по рано и съответно да го вземеш по късно от тези часове се заплаща така нареченото гардери, гардери се водят и двата часа на обед, като там цената е по различна защото се плаща и обяда.На мен в началото това ми се видя много откачена система, но сега и свикнах.В началото учителката от гардерито ми се видя голяма фръцла и аз реших, че горкото ми детенце много ще страда
, ето защо се казва да не съдим по външният вид Янче, Ясмина настина е много добро лекарство, аз го пих известно време, но за съжаление не си понесе с бъбречният ми проблем и сега съм на диане 35.За мой най-голям ужас, аз от доста време съм без всякакво желание за интимност
Смайли, за циците какво да кажа, бих повдигнала моите но Асето е права , голяма гадост изглежда пластичната хирургия , а си представям и колко е болезнено, ще и оставя така мятащи се като шал около мен
и аз искам таквоз щуро либидо 
И при вас е весело. А какъв е тоя конюнктивит дето не е заразен... доколкото знам всички конюнктивити са силно заразни... Не разбрах - ти кърмиш ли още?

.
.
Хормони неща да се тъпча и затова искам спирала. Оняден не стана работата, само ме разчовърка и сега за разкош ще пия антибиотик да не станела някоя инфекция. Казваше ми той човека, че трябва по време на менструация да се сложи, ама аз викам да пробваме и така. Е, пробвахме.
А за първи път чувам някой да е напълнял от спирала, явно хормонална ще да е била, Янче.
В смисъл,че е напълно възможно да са и били по-големи от моите!Аз тогава задължително тлябва да сложа.Тя ги е сложила,защото нейният приятел много харесвал едри цици,но това не му попречи да зареже тази мадама това лято....