Тригодишно диване стана ДЕКЕМВРИЙСКОТО дете

• 21 162
  • 304
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Абе Бояна не е проходила самостоятелно. И аз за "прохождане" го броя катос е пусне и си ходи сама. Но сега обикаля хваната за нещо. Мая по това време пълзеше като хлебарка... Почна да се подпира и да ходи след 10тия месец, а се пусна малко след РД-то си. Да видим това кога ще се пусне... Понякога се пуска ис еди по няколко секунди права, но наистина е малко... според мен най-рано след месец. Ама аз хич не бързам да прохожда, че ще падне едно тичане....

# 151
  • 42.016399,23.101179
Здравейте, ние днес бяхме на ски пистата на Бодрост и Вики този път се държа много прилично. Не я беше страх нито от ски нито от шейна и само искаше да се пуска пак и пак. За сега на ски се пуска само гушната от баща и но той си кара много силно. Искаше да се качи и самичка, но за съжаление в гардероба нямаше толкова малки номера обувки.
Нелка все си мисля че това престрашаване на Виктория се дължи изключително на вашите снимки.  LaughingСледващата седмица мислиме да се качиме с преспиване и този път със ски и за нея, не знам само дали ще си намерим места в хотела(а дотогава всеки ден ще и пускам снимките на Дара за да ве и мине мерака Joy). Вече почти е готов и кабинковия лифт, казаха ни че другия месец най-късно ще го пуснат и че новата писта  е дълга 4 километра. А от догодина се предвиждат още писти с 8 местен каабинков лифт и поне още 2 хотела.

# 152
  • София
Марци, къде е това Бодрост? Някъде около Благоевград ли? Лифтовете само влекове ли са (освен кабинката)?

# 153
  • 42.016399,23.101179
Янче, точно над Благоевград се намира, там е вилната зона на града. За сега има само влек на пистата, а и е съвсем къса по малко от километър. Но усилено  строят и вече кабинковия лифт и новата писта са почти готови, искат да ги пусна още този сезон.

# 154
Честити ходещи крачета на Теди и Бояна. Въпреки че и аз си мисля, че прохождането е като се пусне само да ходи.

Момичета, поканила съм в темичката една много сладка и симпатична форумска мама на декемврийче, родено на 24.12.2004. Майката пише с ник Bejbi и до днес не знаеше за готината, отчетна темичка.  Peace

# 155
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Теди от днес кръстосва стаите сама. Като почне да се клатушка спира, за да се стабилизира и пак тръгва.

# 156
  • София
Теди от днес кръстосва стаите сама. Като почне да се клатушка спира, за да се стабилизира и пак тръгва.
Спомням си, че Мая когато проходи много се смяхме, защото ходеше в най-различни каратистки пози... Много често с вдигнати като зомби ръце, или едната вдигната, а другата свита... Simple Smile

# 157
Здравейте мили мами на тригодишни диванета козлета Simple Smile
Алекс ми каза за вашата отчетна темичка и .... понеже се опитвам да заменя едната си страст (Ларедут) с друга, веднага се записвам.
Ха, сага видях, че даже ме е представила   bouquet 
Моят син е роден на 24.12. Засега се очертава като дребно, весело, палаво и доста държащо на своето (да не кажа инатесто) хлапе  Embarassed
Ходи на детска градина, а аз и тати работим. Видях, че повечето са с бебета на по няколко месеца ииии... искрено ви се възхищавам за смелостта  Hug
За сега толкова, връщам се да ви чета, че минах набързо по диагонал  Hug
Алекс, само заради твоя страхотен чар пиша тук    bouquet   bouquet   bouquet 

# 158
  • София
bejbi, ще се включиш ли на маминска среща ако правим такава?

Нещо измислихме ли по въпроса? Кога ви е удобно? само да не е сряда. всеки друг ден съм ОК.

# 159
Когато кажете. Аз съм винаги "за". В четвъртък и неделя съм до късно на работа, но това да не ви е  проблем.

# 160
Я Тедка и Бо проходили
бахти кога пораснаха брееееееее
да са ви живи и здрави все напред да ги водят крачетата Heart Eyes

секс - не практикувам
на гинеколог ходя доста често - след раждането ми се показва влагалищната стена - с пластика ще ми я оправят ама след второто и ми създава ядове това нещо
спирала ме е шубе да си сложа
пия логест - от него слабея и се чуствам чудесно, само дето постоянно го забравям мамка му

водих неделя Виктор в Младежкия театър - гледахме Пинокио - само с актьори без кукли - беше перфектно, всички деца се изкефиха адски много и на 24 ще ходим да гледам епепляшка
Желаещи?

друго да ви питам - ще си правя застаховка, някой от ва сима ли. сега мога да си позволя само застраховка злополука, но после искам и здравна и живот да си направя
я споделете моля Praynig
Добре дощла на новата майка и малкия и калпазанин
дано им е добре тук Hug

# 161
Добрютро!
Бейби, много обещаващ аватар! От нашата порода май си  Laughing
Някои от нас тайно сме пристрастени към ларедута... но не се издаваме в онази огромна тема. Действаме самостоятелно  Wink С Янче чакаме по един колет, МКП май 3 чака, Чоча си я знаеш, Райчето се вихри често и в Промод - станала им е като ходещ манекен  Laughing В последния ми мон панер набутах едно комплетче на триумф точно като на аватара ти  Wink
Добре дошла при нас!

За среща - хайде уговаряте се! Аз ще се включа.

Марси, брех! Верно ли такива строителства се вихрят на Бодрост? Много добре. Свекър ми има там вила, но се качваме предимно лятото, защото има още доста ремонтни дейсности по нея. Е, надявам се все някога да я завърши. Голяма е, има място за много скиорчета  Grinning
Дара с нетърпение чака следващото ски-училище. Всеки ден пита.

Боянчето е много сладка! Аз пък си спомням как Дара 4 месеца ме разхожда, хваната за пръста ми и чак на рождения си ден се пусна съвсем сама. Сега ако ме чака същото ... не знам ...
Ясен много хубаво яде. Вчера излапа едно 80-грамово пюре моркови и искаше още. Пупупупу.
След малко ще кача снимки.

За цитонамазките - браво на вас. Само аз съм за бой. Следващия път ще си искам направление. Само последен въпрос - какво означава добър резултат - ПАП1, ПАП2 ...?

Ванилче, приеми и моите съболезнования за свекър ти!

Циците ми искам да са като на Аксиния в Плейбой. Много естествени ми стоят. Може би мааалко по-големи.

# 162
Циците ми искам да са като на Аксиния в Плейбой. Много естествени ми стоят. Може би мааалко по-големи.

Не ставай алчна!  Mr. Green
И аз искам, ама засега действам на сутиет с подплънки.
Казвайте кога ви е удобно за среща, за да правя резервация.

# 163
Привет,
добре дошла на Бейби Hug
Смайли, Pap II са атипични клетки,  са с нормална находка и подлежат на последващ скрининг. Знам, че за жени, водещи полов живот са нормални, мисля, че и аз бях така  Wink
Ванилка, съжалявам.  Sad
Ели, успех с операцията! Heart Eyes Нямам идея за упойките. Предполагам, че ще е пълна, поне така съм чела за малки деца.

# 164
  • София
Добре дошла, Бейби  bouquet
А малкия сладур, как се казва?

Ели, стискаме палци на Еммката, леко и безболезнено... И много сладолед Grinning

Моите изследвания бяха ПАП1 и ПАП2 - казаха, че са перфектни.

Ванилийка, моите съболезнования.

Аз мога вече да се похваля, че Виктор ходи с желание на ДГ. Мислех, че като Калоян ще свикне бързо за 10 дни, но при него продължи от септември до сега. Или просто детето си порасна и навършването на 3 години си оказа влияние.

Калоян пък сега е втора смяна на училище и ми е едно безкрайно тичане, готвене, сервиране и отсервирване. Сутрин водя Виктор, прибирам се правя закуска на Калоян, понеделник и сряда в 10.30 го водя на английски, взимам го, обяд, след това на училище. Докато се завъртя, трябва да прибирам Виктор, после Калоян, вечери, чинии... бани. Едвам гледам "Живота на Браян" докато подскачат и крещат и в 10.00 вечерта съм като пребито куче... Сутринта-всичко отново се повтаря...

Последна редакция: пн, 11 фев 2008, 10:52 от asa

Общи условия

Активация на акаунт