Тригодишно диване стана ДЕКЕМВРИЙСКОТО дете

• 21 130
  • 304
  •   1
Отговори
# 255
  • у дома
Алекс, всички кашляме, коките се изолираха при мен, чак на втората проба - днес пуснах и на Тео гърлен секрет на микробиология.

И баща ми и сестра ми също - бяха на гости за 2 дни. И в офиса и колежка е заразена даже Sad И съседката от 7ия етаж се оплака онзи ден, че момиченцето й кашля жестоко вече 3та седмица.

какво е това чудо се чудя  ooooh!

довечера сме при педката за преглед пак ..

# 256
  • София
mkp, would you elaborate pls?  Mr. Green
може и на лични  Mr. Green

Диди, no elaboration, only demonstration  Mr. Green С материали на клиента. Само виж Тео навит ли е  Mr. Green Joy

С тия стафилококи се замислям за продължителната кашлица на Ванеса. Как се трепят тия гадове?

# 257
  • у дома
навит е .. ама да гледа   Twisted Evil материали но проблемо, ама актьори немаааа..

Мимка, задължително гърлен секрет изследвай.

А коките, не знам как се трепят, освен с антибиотик,  довечера ще имам повече инфо първа ръка.

Чоча на Вики такива коки ли бяха - май не се дават лесно гадовете, където и да се появят.

# 258
  • Sofia
Антибиотик му е майката Twisted Evil 3броя изпихме докато ги утрепем гадовете.Диди,наште стафилококи бяха от тези болничните гадове.Златен ли е какъв се води,дето си го носиш в къщи от родилното newsm78

# 259
бахххххх маааааамууууууууу, пръстени, цветя чудеса
бързо а разбираем кво се прави с тоя вибро пръстен - и никви лични, тук искам обяснението
Чоча залужаваш си мъжа........
стафилококи в трахея и нос - трудно
при нас Чамурле ги оправи
11 антибиотика не можаха
нашето беше стрептокок пневмуе
и ми разказа играта на детето  #2gunfire
не се повлия от ничщо, само от Чамурле

# 260
Крис, изследвахте ли отново гърло и нос след лечението на Чамурле?
Ясен имаше пневмокок в окото преди да се отпуши канала.
В гърлото има стафилокок ауреус /златист/. УНГ Герова от Тикуда каза, че няма да го трепемзащото бил в нормални стойности /каквото и да означава това!/ и  щом не прави бели. Не сме изследвали Дара, ние също не сме. Ама сигурно имаме...

Диди, Румен беше на пъров интервю при Чам миналата седмица и е бил записван с камера. Мен не ме е. Чувствам се пренебрегната  Mr. Green Ти нали щеше да се отказваш от нея?

Аз предлагам ние да празнуваме този празник: http://www.steakandablowjobday.com/ Имаме месец за подготовка  Laughing

# 261
хахах чамурле и вики се опита да запише, обаче накрая видя, че не е пуснала камерата и много я хвана яд.....
вчера си писахме с нея
каза, че за сега не иска нищо друго д аму дава
кефи ме

# 262
не ми каза ... правихте ли изследване на секрет след наместа на Чамурлийска?

# 263
  • София
И к'во? Доволни ли сте от пръстена? Че Марто му се чуди от известно време....

# 264

Едно цвете за Цвети, с пожелание за много топлина и лични успехи!
ЧРД мила.

И ние му се чудим на тоз пръстен, добър повод беше днес ама нейсе сама съм с децата, той нощна. Нищо тъкмо имам време за малко шопинг...
Шегувам се спирам! ТОЧКА!

Крис много се радвам за Виктор Hug

Чоча, дай боже всеки му такъв галант като твоя Laughing

Довечера съм на линия, нямам търпение вече. С ръка на сърцето казвам, че предното ми излизане беше преди 10-тина дни.

Купих си билети за Лени Кравиц на 27.07 е концерта. Малко е странно да съобразяваш цялото си лято с тоз концерт, но много го харесвам, ще ходя със сестра ми само. Ако има желаещи ще заформим агитка и ще чакаме с потни фланелки пред съблекалнята за автограф след спектакъла.

А за презервативите, ние си ползваме само тях. Дори е много полезен момента, в който влизат в употреба защото забавят малко темпото и след почивчица почваш като от начало.

Айде, мон пайнер, /вече ми звучи като мой приятелю/, лека нощ.

# 265
Мила Шоши, честит рожден ден! Само положителни емоции!

# 266
Момичета, мерси за пожеланията! Почерпете се!

Весел празник, опиянени от любов и червено вино!!!

# 267
Да Нелка, пуснахме изследване - няма бактерия, след намесата на Чамурлийска Heart Eyes
никой не ми обяснява за тоя пръстен и ще ви се разсърдя
айде на лични, сериозно говоря

# 268
  • София
Крис, не се злагай  Laughing Освен това, ако нещо не знаеш, къде търсиш? В гугъл? Не. В бг-мама.  Mr. Green Ето ти линк да се просветиш
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=224132.0

# 269
Привет банда
точно се прибрахме от болницата, да дам отчет - всичко мина, колкото по малки са, толкова по лесно минава операцията!
Аз накрая все пак не се реших на пълната упойка, в болницата говорих с двама лекари и анестезиолог, и всички казаха че щом нямаме проблеми с ушите от третата сливица, а само хрема, и е толкова малка - много по добре локални анестезия, така й направих, два часа след операцията тя хвърчеше като шило по коридорите след това, към обяд умираше от глад, яде банани, млекца, спа и след това кифла и половина изяде със сок, и все едно нищо следобеда си и бърбореше нормално, всичко много леко мина  Peace
В стаята бяхме обаче с момиченце на почти 4.г., с пълна упойка, то след операцията се мяташе като риба на сухо, буйстваше, заспа, пак се мяташе после, и така постоянно до към 17ч някъде беше вече що-годе нормално детето като предния ден, така и с останалите който ни приеха, но те бяха към 5.г., едното повръщаше първите часове -2-3х, едно  Т. вдигна до вечерта не го видяхме... та така...
Днес ни изписаха, доктора каза че реално подобрение ще усети ме по скоро от есента, че сега до лятото може и да е подобно положението с хремите, но по скоро по леки, или пък и може да изчезнат... надявам се във второто  Wink

Общи условия

Активация на акаунт